Arama sonuçlarınız

1. teneke_celebi

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba arkadaşlar, Ben Sakarya'dan İbrahim. 1981 doğumluyum. Bilgisayarcıyım, amatör olarak telsiz ve motosikletçilik ile uğraşıyorum. Her sene uzun yollar yapıyorum.

2. teneke_celebi

İki Motosiklet Rusya, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan Gezisi (rehber)

21.07.2018 (4. Gün) Georgiyevsk – Volgagrad Sabah 7,30 gibi katlık, yakındaki bakkaldan aldığımız peynir, salam ile çay demleyerek kahvaltımızı yaptık. Drone ile çekimlerimizi de yaptık. Çadırımızı topladıktan sonra yolumuza devam ettik. Rusya’da geçirdiğim süre boyunca hiç otoban...
  3. teneke_celebi

Heykelin üst tarafında meşhur Gergeti Trinity Kilisesi: Saat 10:00 gibi nihayet Rusya sınırına geldik. Buraya kadar güle oynaya geldik ama zaman geçtikçe suratımız düşmeye başladı. Gürcü sınırından çıkarken memur benden sigorta evraklarını istiyor, tabii ben şok, “dedim unutmadınız mı...

4. teneke_celebi

20.07.2018 (3. Gün) Stepantsminda – Georgiyevsk (Rusya) Sabah uykuyu biraz fazla kaçırıp 9,30 gibi uyandık, yakın bir cafede kahvaltımızı yapıp yola çıktık. Kamp Alanımız: Sınır kapısı Stepantsminda’ya 15 km. uzakta. Yollar bildiğiniz Gürcistan yolları, bunu anlatmayacam bile J...
  5. teneke_celebi

Emre bey budur. Kendisi Sigortacı 35 yaşında ve bekardır, bir 2008 GS’i bir de ayfon iks’i vardır :D 19.07.2018 (2. Gün) Rize – Stepantminda (Gürcistan) Sabah 7,30 gibi kalkıp drone ile de çekimlerimizi yaptıktan sonra yola koyulduk. Ağaran Şelalesinden merkeze Çayeli’nde kavatlı için yer...

6. teneke_celebi

Merhaba Arkadaşlar; Yine her seneki gibi Avrupa Turu hayalleri kurarken bu adi Yunan’lıların Schengen Vizesi vermemeleri sonucu rotamı değiştirmek zorunda kaldım. Son dört senedir her sene Schengen’e başvurmama rağmen hep bir şeyler bulup vermiyorlar vizeyi. Beraber başvurduğumuz arkadaşa...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri