Arama sonuçlarınız

1. B

Grand Cherokee 2001 Wj Lastik Basıncı Ne Olmalı?

Merhaba,Grand cherokee 2001 WJ 4.7 v8 aracımın ön sağ lastiği biraz inmiş,orjinal ölçülerinde yani 235/65/ R17 Goodyear lastik kullanıyorum.Acaba lastik basınçları fabrika ölcüleri kaç olmalı?Şoför kapısının iç kısmında bi etiket var fakat lastik basıncıyla ilgili birşeyler göremedim, farklı...

2. B

Grand Cherokee Wj 1999-2004 Mopar Yan Basamak, Marşpiyel Üst Parçasını Arıyorum (alınık)

Ynt: Grand Cherokee Wj 1999-2004 Mopar Yan Basamak, Marşpiyel Üst Parçasını Arıyorum (alınık) Birkaç yere sordum fakat bulamadım,montajını babamla yapmayı düsünüyorum.Aslında aracın üstündeki parça farklı oldugu halde o şekilde takanlar var, yan basamagın uçlarındaki boşluk biraz sadece dıştan...
  3. B

Grand Cherokee Wj 1999-2004 Mopar Yan Basamak, Marşpiyel Üst Parçasını Arıyorum (alınık)

Merhabalar,ilk resimde mavi çizgi icinde bulunan parcayı arıyorum,birer tane sağ ve sol olarak.Orjinal olarak mopar yan basamakları çıkma olarak buldum fakat yan basamakların üzerindeki parça,orjinal olarak basamak takılmayan jeeplerin üst parcasından farklı.3,4 servise sordum bulamadım,takım...

4. B

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Boya Kodu Yardım?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Boya Kodu Yardım? boya kodunu bulamayınca yetkili servisle görüştüm,benden aracla ilgili galiba sase numarasını ve motor nosunu ve diger birkaç bilgi alıp boya kodunu soylediler,bana 2001 model aracım icin Boya kodu : PUR diye söylediler,ama yine de...
  5. B

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Boya Kodu Yardım?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Boya Kodu Yardım? model farkına göre renk tonunda degişme olabilir,o yuzden acaba jeepinizin hangi bölümünde boya kodunun yazısını buldunuz? Ben bulamadımda.cevabınız icin cok teşekkürler.

6. B

Grand Cherokee Wj 2001 V8 4.7 Hangi Motor Soğutma Sıvısını Kullanmalıyım?

Ynt: Grand Cherokee Wj 2001 V8 4.7 Hangi Motor Soğutma Sıvısını Kullanmalıyım? teşekkürler,aslında akan yağ gibi durmuyor,büyük bi ihtimalle sogutma sıvısı olabilir,ama yine bi ara dikkatlice incelerim,yağda eksilme göremedim,tekrar sağolun.

7. B

Ynt: Grand Cherokee Wj 2001 V8 4.7 Hangi Motor Soğutma Sıvısını Kullanmalıyım? arayıpta bulamıyacagım değerli bilgileri zahmet edip ayrıntılı bi sekilde yazdıgınız icin çok teşekkür ederim.Arıtma cihazım yok ama saf su bulup eklerim.Taşırma kabına, ölçmedim ama tahminimce 1 lt kadar saf su...
  8. B

Ynt: Grand Cherokee Wj 2001 V8 4.7 Hangi Motor Soğutma Sıvısını Kullanmalıyım? Verdiginiz bilgiler icin cok teşekkürler,aracım servis bakımlı,suana kadar termostatla ilgili bi sorunum olmadı,85000kmde.İlerde termostat arızalanırsa o zaman tekrar bi masraf ederim.Yasadıgım yer istanbul fakat...
  9. B

Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi?

Ynt: Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi? Benim aracımda tümseklerden gecerken,bozuk yollarda ses yok,aracım tam durma noktasında,aracımı sabitlerken ses yapıyor,söküp takarken benim pimlerde bi bosluk göremedim,o yuzden sizin kaliperlerden yasadıgınız sorun farklı gibime...

10. B

Ynt: Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi? Resimdeki gibi, her iki balata içinde balata ayaklarına ve perçinli kısmın orta tarafına kırmızı silikon sıkarım.Taşırma kabında sıvı seviyesine baktığımda tertemiz görünüyordu ama yinede önceden ne kullanıldığını bilmediğim için...

11. B

Ynt: Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi?
  12. B

2001 model Grand Cherokee WJ 4.7 V8 benzinli aracımın motor soğutma sıvısı azaldı,ilave etmek istiyorum fakat aracı 2. el aldıgım icin önceden nasıl bi soğutma sıvısı kullanıldığını bilmiyorum,kullanma kılavuzunda motor soğutma sıvısı seçimi olarak mopar veya eşdeğeri yazılmış,mopar olarak bir...

13. B

Ynt: Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi? Hic aklıma gelmemişti oyle bisey,siz silikonla o sekilde denediniz mi?Sadece balatanın ayakları dediginiz uç kısımlara mı silikon sürücem ?Bildiğimiz şeffaf beyaz silikon olur mu?Siyah silikon daha güclü diye duydum ama siyah silikon...
  14. B

Ynt: Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi? dediginizi anladım,benim aracımda da arkalarda o tellerden var,onler 2003 modelin kaliperleri oldugu icin ilk orjinal 2001 halini bilmiyorum ama on balatalarda tel yok fakat tabi dizaynı ona göre yapılmıs,sallanmıyor.Sizin durum daha...
  15. B

Ynt: Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi? Balataları ben mopar olarak aldım,yani moparda şim cıkmadı ama sonradan konulan birseyse o baska tabi.Şimin ne oldugunuda pek bilmiyorumda bi bakarım,acıkcası ses seviyesi azaldı,diskler 2 yıl once değişmiş ve erimemiş.Enteresan olan...

16. B

Ynt: Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi? tırnak dediginiz telden farklı birsey mi?Yani 2 parca olan balatalardan bir tanesinde olan ve pistonun ic kısmına giren galiba 3 kollu demir parcadan bahsediyorsunuz.Yeni mopar balata aldıgım icin sıkı sekilde gecti,disklerde 2 yıl...
  17. B

Ynt: Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi? Eminim.Bi servise gösterdik dogal dedi,agar araclar oldugu icin otomobiller gibi olmaz dedi. balatalarda yeni,suya ve ısıya dayanıklı gresle videolardaki gibi belli bölümleri gresledik,pistondaki takılma sorunu düzeldi ve balata kokusu...
  18. B

Ynt: Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi? avcı pir bey maşa dediginiz tel mi?Arka balatalara oturan teller var,ön balatalarda tel yok,2001 model aracımda ön kaliperler 2003 model araclarınkinde kullanılan akebono marka kaliperlerle yani cift pistonlu kaliperlerle...

19. B

Wj Benzin Deposu

Ynt: Wj Benzin Deposu dediginiz gibi benzin deposunun altında galiba koruyucu kaplama var,fakat benzin deposuyla ilgili videolar insanı korkutuyor,yani o koruyucu yeterli olmayabilir,korutucu kaplama camurdan,yapmus suyundan boyası asınmıstı, bende ilk basta temizleyip,zımparaya benzer fakat...
  20. B

Wj Benzin Deposu

Ynt: Wj Benzin Deposu Verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkürler KLL.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri