Arama sonuçlarınız

1. X

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Dacia'nın sitesinde konfigüratör bölümüne ön konsol eklenmiş yeni duster için konsol farkı alacaklar,eski konsollada yine satış devam edecek.

2. X

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları sondaki ölçüt son derece doğru babam zengin olsaydı bunları düşünmezdik
  3. X

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları Ben araç alırken 3 yıl sonra nasıl satarım diye düşünürüm 2012 model şuan 42 bin km de ,150 bin km yaptıktan sonra aracın 4#4 olması pek fark etmez aracın estetiği önemli diye düşünerek 4#2 nin en dolusunu ve piyasada herkeste olan ama farklı olanı aldım 90 hp...

4. X

Dacia - Duster; Hız Sabitleyecisi

Ynt: Dacia - Duster; Hız Sabitleyecisi Yeni çıkacak dusterda hız sabitleyici sanırım direksiyonun üzerinde olacak benim düşüncem yeniler gelince servisede parça gelecek direk serviste takıtırılabilir fıatta 500 tl civarı pololarda yanlış bilmiyorsam 600 tl civarında takılıyor en fazla 1000 tl...
  5. X

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? serviste takılandada ton farkı var hatta neden anlıyamadım ama direkt toz gösteriyor birde bendekide dacianın orijinal parçası değil caglayanelektronik toplama yapıp servislere vermiş.

6. X

Duster Kenwood Montajı

Ynt: Duster Kenwood Montajı evde 2 tane çocuk olunca 2 tane ıpad almak gerekir onun yerine arka koltuğa 2 tane kafalık taktım telefonda Tv paketi aldım 3G nin olduğu her yerde bir sürü kanal var telden ana ekrana bağlanınca komple bir tesisat oldu en azından aracın parçası olarak duruyor aynı...

7. X

Duster Kenwood Montajı

Ynt: Duster Kenwood Montajı resimler silinmiş yeniden ekliyeyim dedim
  8. X

Duster Kenwood Montajı

Ynt: Duster Kenwood Montajı Dahili olmazsa mikrofon tavanda olduğu için ağıza yakın konuşma rahat oluyor
  9. X

Duster Kenwood Montajı

Ynt: Duster Kenwood Montajı ses problemi yok aracın kendi teyp imden farkı yok.

10. X

Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri

Ynt: Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri videoda bağaj üzerindeki perde yerine mdf ye dönülmüş fark eden oldumu

11. X

Duster Kenwood Montajı

Ynt: Duster Kenwood Montajı tv tüner almak yerıne herkeste artık akıllı teller var telefonun hattınızın tv paketine uye olun aktarıcı kablo ıle goruntu dırek ekranda bu arada arka koltuklarada ıkı adet kafalık taktırdım brawo marka gayet ıyı goruntu var çok güzel oldu tavsıye ederım herkese en...
  12. X

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme Servisler baştan savma iş yapıyorlar,elazığdaki servisi aramıştın kenwod double cihazında yüzde 25 indirim varmı dedim adam bana kardeşim o kadar kar yokki indirim olsun dedi mais arayınca en son Diyarbakır'da yüzde 25 indirim yaptırabildim oda binbir türlü dertle.

13. X

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme Konu eski bir konu ama benim için yeni aracım 2012 model 90 bg 4*2 duster salı günü Mersin gürsoy servise 40 bin bakımı için gittim kilitleme olayınıda anlattım hatta aktif yaptık ama kilitlemiyor dediler sizin aracın versiyonundan kaynaklanıyor dediler şimdi...
  14. X

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım Ücretleri Gürsoy mersin hangi şubesinde yaptırdınız,mezitli şubesini aradım 40 bin bakımına geleceğim dedim bana indirimsiz 470 tl dediler mazot flitresi de dahil fiyatı yüzde 20 indirim olursa 376 tl ediyor.
  15. X

60000 Bakımı Ücretleri

Ynt: 60000 Bakımı Ücretleri Araç orjinalken neden orjinal parça kullanmıyasınki,100tl 150 tl bence 20 bin kmde önemli değil,tabi herkesin kesesi kendine

16. X

60000 Bakımı Ücretleri

Ynt: 60000 Bakımı Ücretleri orjinal mazot flitresi 110 tl 25 tl orijinal hava flitresi, 90 tl 5 litre elf yağ,20 tl yağ flitresi 40 tl işçilik sonuç olarak:sevis dışında yaparsanız 285 tl tutuyor vede garanti dışı.
  17. X

Anahtarımı Kaybettim.

Ynt: Anahtarımı Kaybettim. Geçmiş olsun masraflar Kaskodanmı karşılandı
  18. X

Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları takip edip incelemek lazımmış

19. X

Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları Ön göğse mavi bi şey sermişler demekki kokpitte değişiklik var önde ve arkada karartma olduğuna göre biraz değişiklik olacak sadece kokpit için 4000 tl fark verilmez
  20. X

Duster Kenwood Montajı

Ynt: Duster Kenwood Montajı 2000 multimedya 990 macera paketi toplamda yüzde 25 indirim yapıldı 2300 tl ye geldi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri