Arama sonuçlarınız

1. X

Duster Navigasyon - Orjinal Servis Monyaj'lı

Ynt: Duster Navigasyon - Orjinal Servis Monyaj'lı Diyarbakır özkılıç dacia servisi indirim olmadığını söyledi.

2. X

Ynt: Duster Navigasyon - Orjinal Servis Monyaj'lı hangi serviste yüzde 25 indirim var?
  3. X

Ynt: Duster Navigasyon - Orjinal Servis Monyaj'lı Gaziantep GENERAL TEKSTİL SAN. VE TİC.AŞ.-İPEKYOL ŞUBESİ ni aradım ürünün seri nosunu vermedıler kutu ıcınde beyaz göğüslük çıkıyormuş kahverengı degılmıs fıyatı 2000 tl gunduz farıda varmış ama ellerınde yokmuş kahverengı nerden bulacagızkı.

4. X

Ynt: Duster Navigasyon - Orjinal Servis Monyaj'lı dacia aksesuar bolumunde 5 inç navıgasyon koymuşlar her bayıde var demekkı
  5. X

Ynt: Duster Navigasyon - Orjinal Servis Monyaj'lı blluttla konuşma varsa tek kelimeyle harıka 300 500 hesabını yapmaya gerek yok bence sonuçta urun garantili olacak bende 2012 duster var doğuda yapabilecek yer olsa hıc dusunmem

6. X

Dusterlar New Age Olmus?

Ynt: Dusterlar New Age Olmus? lauret look paket fuull 90 bg 4*2 modelı 43800 bayı satış fıyatıydı ınternettekı suankı fıyatı 45200 olmuş bayıde yıne 44 bıne alınır fıyatta artış yok

7. X

Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör

Ynt: Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör bu aynanın aynısı 2012 toyota corolla elegantlarda var.
  8. X

Aralık ayı araç almak için cazip midir?

Ynt: Aralık ayı araç almak için cazip midir? 31 aralıkta alırsan vergıyı sen ödersin 1 ocakta alırsan vergiyi onlar öder. bence bekle
  9. X

DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER

Ynt: DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER yakışmaz

10. X

DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER

Ynt: DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER mercedes gördüm gecenlerde jantları kül rengi gibiydi onunla aynı hani görmüştürsün diye örnek verdim camlar komple renkli ayna kaplaması kül rengi hafif koyu

11. X

DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER

Ynt: DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER o kadarını bilmiyorum bayiyi ara istersen
  12. X

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? t bağlantısını hortumları saçma sapan yapmışlar sallanıyor ortada onu alıpta orda bir yere sıkıştıramamışlar

13. X

2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu?

Ynt: 2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu? 2013 mart ayında fuarlara çıkarsa bize haziran gibi gelir
  14. X

Ynt: Aralık ayı araç almak için cazip midir? Yenilenen duster şuan bayilerde 2012 model olarak var aracın 2013 olması için fabrikada 2013 yılında üretilmesi lazımmış araç ithal olduğu için 2013 1 ocakta üretim olsa en erken 15 şubatta gelir dediler. benim şahsi fikrim ileriki yıllarda araç alıp...
  15. X

Ynt: Aralık ayı araç almak için cazip midir? ınternette yazan fıyatlardan ortalama 1500 tl daha ucuza alabılırsınız 2013 modeller subat 15 ten sonra gelecekmiş.

16. X

NISSAN DACİA KARŞILAŞTIRMASI

Ynt: NISSAN DACİA KARŞILAŞTIRMASI sürücü hava yastığında ne değişiyorsa perdede o değişir.
  17. X

NISSAN DACİA KARŞILAŞTIRMASI

Ynt: NISSAN DACİA KARŞILAŞTIRMASI BENİM için perde hava yastıkları önemli sadece eksiklik bu var sizin için daha ayrıntı önemliyse nıssan alırsınız
  18. X

DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER

Ynt: DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER arkadasıma alıyoruz benım 4#2 var dedıgım gibi en uygun yer Gebze faz

19. X

DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER

Ynt: DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER 2013 model alırsanız yine aynı 50 bın tl, prim yapmak için parayı altına yatırmak lazım.
  20. X

Dacia Duster Yakıt bitti

Ynt: Dacia Duster Yakıt bitti Bayıden aracımı aldım opete yanastım fulle dedım tam 64 lıtre aldı ondan sonra her defasında yol bılgısayarında kontrol ederım 62 63 lıtre kullanıldı dıye gosterırı benzınlıge ceker mazotu gorene kadar doldururum 64 lıtre alır,katalogta 50 lıtre yazıyor ama 64...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.