Arama sonuçlarınız

1. X

DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER

Arkadaşıma 4#4 110 bg esp asr dahil guvenlık paketlı derı dıreksıyonlu koyu look paket duster almak için gebze faz otomotivle anlaştık sıgorta harıc 48600 tl şimdi sıkı durun KOLÇAK fabrıkadan aracın ıcınde gelıyor kahverengı kol ve gogus kaplaması grı renk olmus koltuk kenarları KIRMIZI ip ile...

2. X

NISSAN DACİA KARŞILAŞTIRMASI

Bugün nıssan qascayı test etmek ıcın bayıye gıttım duster almadan once sadece ınternet uzerınden arastırmıstım bende euro 5 motor 90 bg look paker 4 2 duster var nısanın 110 bg lık test aracına bındım 5 6 km kadar surdum sakın kullanmadım aracın ortalamsına baktım benden oncede kullananlar var...
  3. X

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği bende aynı lastıkten aldım tanesını 200 tl ye aldım sız kaça aldınız? ıslak zemınde denedım bana ıyı geldı karda daha kısmet olmadı

4. X

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Gt Radial Champiro Winter Pro 215/65R16 98H 4 adet aldım tanesi 200 tl ye geldi.üzerindeki orjinal continentale göre çok yumuşak lassadaki gibide asfalt sesini içeri almıyor.karda daha denemedim.
  5. X

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği arkadaslar godyear a gıttım adam bana 4 *4 lastıgı kulanman lazımdedı 300 tl T SINIFIYMIS, H SINIFI OLAN otomobılmıs 265 tl onun fıyatıda petlas 235 tl pırellı 265 tl lassa 275 tl

6. X

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri düzce adapazarı bolu hepsi aynı fıyatı ıstıyorlar 444 tl mazot flıtresı dahıl fıyatı bayıye gıdınce ınsallah fıyat degısır

7. X

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri mazot flıtresı değiştimi birde kullanılan yağın markası faturada ne yazıyor acaba
  8. X

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri 20 bın km bakımında hangı yağı kullanıyorlar bılgısı olan varmı bızım araçlarda dizel partıkul flıtresı var dıye bılıyorum bu araçlarda elf 5w40 sxr kullanıyorlar dıye bılıyorum elfe baktıgımda dızel partıkulsuz araclarda kullanılır dıyor çalişkimi var acaba.
  9. X

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları metalık renk fıyatı 42500 tl gebze asf otomotive bakın

10. X

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri aracım 5 ayda 18400 km oldu 2 3 haftaya kadar 20 bın km dolacak bugun adapazarı ernazı aradım mazot fılıtresı dahıl 444 tl dedıler. servıs ındırımlerı hangı ay oluyor?

11. X

Dacia neden "0 faiz" kampanyası yapmıyor?

Ynt: Dacia neden "0 faiz" kampanyası yapmıyor? sahibinden.com da duster ılanlarına bakın orda var ve gebzede asf otomotiv var ciddi alıcı olduğunuzu anlarlarsa bu fıyatı verıyorlar
  12. X

Dacia neden "0 faiz" kampanyası yapmıyor?

Ynt: Dacia neden "0 faiz" kampanyası yapmıyor? keşke mayıs ayında değilde şimdi alsaydım sımdı bırde EDITOSIN dıye bı paket getırmısler ve suan 90 bg 4 aırbag klıma full 4#2 metalık renk anahtar teslım 42 bın tl ben 43.5 almıstım su ana fıyatlar assagıda bence dahada ınecegını sanmıyorum

13. X

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri 20 bin bakımı yaptıran varmı servis indirimleri hangi ayda yapılacak bilgisi olan varmı...
  14. X

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği güray hoca peki nasıldır bu lastik tavsiye edermisin fiyatı çok uygun
  15. X

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği geçen kış kar lastiği alıp kullanan memnun olan kımse varmı

16. X

DACİA 2013

Ynt: DACİA 2013 20 bın km de servıse gırıyorsa euro 5 motordur bende duster euro 5 motor 90 bg lık var alalı 4,5 ay oldu 16 bın km de zaman zaman yağı kontrol ediyorum eksiltme yok aynı zamanda eskı kasa kangom var euro 4 motor 65 bg lık ılk aldıgımdan berı yag eksıltme var hatta ılk aldıgımda...
  17. X

85-90 HP ler ile 105-110 arası farklar?

Ynt: 85-90 HP ler ile 105-110 arası farklar? benim bildiğim 85 lik ile 90 bg lik arasında motor farkı var bırı euro 4 motor eskı kasa kangolarda eskı kasa meganlarda kullanılan motor 90 bg lık olanda yenı kangolarda meganlarda kullanılan euro 5 motor var seklı semalı bıle farklı 90 bg lık ıle...
  18. X

DACİA DUSTER 4X4 MAT KAPLAMA

Ynt: DACİA DUSTER 4X4 MAT KAPLAMA tek kelimeyle harika olmuş

19. X

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları ortalama 1000 tl gıbı bı fark olusmus durumda zaten 2000 ıle 1000 tl arasında ındırım yapmısdı dacıa sımdı devlet tekrardan zaman yaptı
  20. X

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi güray hocam benım bu servıs fıyatları her yerde aynımı benım arac yenı nesıl teyp var bluetooth gerek yok ama macera paketi fıyatı uygun geldı bana.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.