Arama sonuçlarınız

1. X

Macera Paketini nasıl edine biliriz?

Ynt: Macera Paketini nasıl edine biliriz? servıslerden sorabılırsınız fıyatı degıskenlık gosterıyorbazı yerlerde 1200 tl bazı yerlerde 900 tl ye kadar dusuyor dısarda takılan yer varmı bende bılmıyorum

2. X

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları benim aldığım duster lıste fıyatı 45500 idi şuan liste fiyatı 44 olmuş ben 43500 almıstım bu demek oluyorkı bayı fıyatı suan 42 bın tl
  3. X

Dacia Duster; Tavan Bar Koruyucu Kapak Sorunu

Ynt: Dacia Duster; Tavan Bar Koruyucu Kapak Sorunu bugün malatyada tavan barı düşmüş 67 plakalı gümüş gri duster gördüm aklıma ilk siz geldiniz hatta bende aracımı yanına park ettim adam şimdi benimkini alıp kendine takmasın diye düşündüm gelip bi bakayım siteye dedimki siz taktırmışsınız

4. X

Dusterime Çarptılar

Herkese teşekkürler bugün jandarmadan evrakları aldım adamda ordaydı davadan bahsettim adam gerek yok ben söz veriyorum değer kaybını karşılıyacam dedi.serviste tamponun tamir edilebileceğini büyük ihtimalle sadece far değişeceğini söylediler gerçi araç sökülmedi daha radyatörde ne çıkacak kaza...
  5. X

Dusterime Çarptılar

Teşekkürler gerçktn öyle cana geleceğine mala gelsin ama canımı sıkan asıl nokta adamın ne ehlıyetı var nede aracın muayenesı 13 yıldan beri araç kullanıyorum tüm evraklarıma noktası virgülüne kadar dikkat ederim.yarını bekleyip değer kaybı davası açmayı düşünüyorum.

6. X

Dusterime Çarptılar

Köy yolunda virajı alamayan toros aracıma çarptı adamın ehlıyetı yok aracın muayenesı yok çağırdım jandarmayı tüm suç adamda şimdi sizce tampon ve far için kaç gün beklerim birde bu bekleme süresi varmı yani servis bana kiralık araç verirmi kasko firması en fazla 7 gün kiralık araç veriyor...

7. X

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bugün denedim klimanın açılıp kapanma sesiymiş ama kangoda böyle değildi.
  8. X

duster kaportası sağlam mı değil mi ?

Ynt: duster kaportası sağlam mı değil mi ? Dusterı gebzeden faz otodan aldım ben almadan bır gun önce gebzeye dolu yağmış ve araçlar perte cıkmıstı renault bayısınde 130 a yakın sıfır arac dolu göçüklüydü 2 adet bır kahverengı bır de sıyah duster vardı özellikle kaportaya baktım symbol...
  9. X

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi dusterla dag bayır gezıyorum 90 bg 4*2 1600 km de maksımum 6.1 lt gecmedı en dusukte 5.3 gördüm ve bu 6.1 klıma acık ve bolu dağını çıkarken.

10. X

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi 1600 km de 90 bg lık duster ım var bugun klıma acıkken aracı stop ettırdım 2 saat sonra aracı calıstırdım ve posssss dıye bır ses geldı ama ne cekıste bı sey var nede klımada acaba bu ses nedır bılenız varmı.

11. X

Duster; Yakıt Deposu Kapağı Sorunsalı"

Ben dış kapaktan bahsedıyorum ;D
  12. X

Duster; Yakıt Deposu Kapağı Sorunsalı"

Duster'ı aldım aldıktan sonra fark ettim depo kapağı kapılar kilitlense bile açık kalıyor kapakta kilit mekanizması var ama karşılığı yok acaba buna çözüm arayan veya kafasına takan varmı yoksa sadece benmiyim.

13. X

Yeni 1.5 DCİ motorlar

Ynt: Yeni 1.5 DCİ motorlar aracım duster 90 bg lık alalı 5 gün oldu gebzeden düzceye geldim yolda yakıt ortalaması 5.1 5.4 arasıydı ortalama 200 km böyle geldim işim gereği dağ bayır rampa şehir içi karışık 560 km daha yaptım ortalama yakıt 5.7 lt yi gösteriyor.
  14. X

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Dusterım 200 km de alalı 2 gün oldu ve yağmur vardı bugün baktımda sis farları buğulanmış bunun çaresi varmı daha önce böyle bir şey başına gelen varmı???
  15. X

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ben 90 bg lık fuull olanı 43500 aldım dun kıtapcıga baktım kıtapcıkta duster brezılyada uretılen modelının resmıde vardı yanı su kokpit farklı renault amblemıyle cıkan bende dun dusundum acaba beklesemıydım dıye ,sonra şöyle düşündüm yeni model çıkana kadar bu...

16. X

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Herkese iyi akşamlar dün dacia duster 4*2 1.5 dci 90 bg euro 5 sıyah fuul olanından aldım yarın teslım almaya gebzeye gideceğim eski 85 bg lik motor ile bu yeni 90 bg lik motor arasında teknik özelliklerde farklılık var maxum tork devri 85 bg lıkte 1900 iken 90...
  17. X

Fiyat ve Koşullar hakkında.

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Bugun adapazarı ernaz bayıyı aradım degısıklık varmı dıye sordum yenı geleceklerde on pancurda dacıa yazısının oldugu yer krom oldu dıye soyledıler baska bır degısıklık varmı ıc konsolda falan dedım o konuda bılgımız yok dedıler muhetemelen lodgy on panjuru gıbı...
  18. X

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. ZENGİNLİ OTOMOTİV Üyelik Tarihi 30 Kasım 2011İş0 (212) 502 02 02Cep0 (533) 308 84 84 sahıbındenden aldım nolarını dacıanın sıtesınde yazan fıyatlardan telefonde 1000 tl assagıya fıyat verıyorlar. 4 4 110 bg laurete baz modelın nettekı fıyatı48400 yanı bayı...

19. X

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. TAKİP
  20. X

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) benım amacım kango kamyonet 65 bg konusu degıldı sadece kafamdan gecenlerı yazdım devamını da yazayım bugun arkadasımın duster ına bındım 85 bg yakıt ortalamasına baktım 5.1 lt ınanamadım hadı gezelım dedım sıfırladık gostergeyı ortalama...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri