Arama sonuçlarınız

1. X

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Kangodan az yakan aracları bende bılıyorum amaç model ve surus keyfını artırmak tabı bunun yanındada az yakıt parası odemek.

2. X

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) son günlerde yeni kasa kangomu alsam yoksa duster 4 4 mü alsam dıye dusunurken yakıt konusu bana çok fazla geldı su an 65 bg kango kullanıyorum sehır ıcı dısı dag bayır haftada bır depo dolduruyorum 670 km gıdıyor ve ortalama 170 tl mazotla...
  3. X

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Bence birinci sayfada duster sahiplerini ekledikçe ilk mesajda güncelleseniz daha güzel olur.

4. X

Gps ve Park Kamerası Birlikte Olabiliyor mu?

Ynt: Gps ve Park Kamerası Birlikte Olabiliyor mu? cihazı inceledim gerçekten güzel siz aldınızmı?
  5. X

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? hayırlı ugurlu olsun aracınızın resımlerını eklersenız sevınırım

6. X

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? L200 4*2 MAGNUM kullanırken devrılecek dıye ayagımı gazdan cekıyorum her seferınde arkadaslar uyarıyor aman dıkkat et devrılır dıyorlar

7. X

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? kullanmadan kullanmaya değişir 220 bin km de turbosu ve enjektorlerı saglam ve tıkır tıkır işleyen kango bılıyorum ama ucuz olsun dıye kacak mazot alıp dızelı tuplu gıbı kullanırsan 100 bınde bıle turboyu enjektorlerı bozarsın
  8. X

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? sıfır alınan her araç kafadan 5 bın tl zarar demek ama her şeye ilk binmek ayrıcalıktır parası olan adam ilk binici olur olmuyanda benim gibi iki sene bekler
  9. X

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? açıkca yazmıssın zaten 4*2 olunca otomobil 4*4 olunca arazi aracı ne var bunda lada niva 1.7 motoruyla oluyorda 105 bg 1.5 dci motorla neden olmasın illaki 2.5 magnum motorumu olmalı

10. X

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? L200 ÜN YAKITI EL YAKAR VERGİSİ OCAK SÖNDÜRÜR TRAFİK SİGORTASINDAN BAHSETMEK BİLE İSTEMİYORUM ARKA KOLTUKTA OTURMA ALANI ÇOK KISITLIDIR HELE 2007 MODEL ALÇAK OLANLARINDA ARKA KAPI AÇILINCA İÇERİYE DİREKMEN TAVANDAN YAĞMUR SULARI DÖKÜLÜR 2008 MODEL 4*2 OLANIYLA VİRAJA...

11. X

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? 2 sene önce kangomu almadan önce lada nivaya takmış durumdaydım ve sıfırına bayısınde bakmıstık eşimde bende çok beğendik eşim aaa bu araba sıfır değilmi neden paslanmış dedi görünce şok oldum sıfır lada niva pencerenin plastik ile kapı saçı arası resmen paslanmıştı 96...
  12. X

KangooCamper Firarda; Mudanya - Kumyaka (Siye) - Zeytinbağı (Trilye)

Ynt: KangooCamper Firarda; Mudanya - Kumyaka (Siye) - Zeytinbağı (Trilye) tek kelımeyle harıka bır gezı olmus esınız ve kızınızla nıce gezılere dıyorum...

13. X

Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper -

Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda) uzun zamandan berı foruma uğramıyordum bugün işlerimde yoğun değil eski yazıları okudum baştan aşşağıya ama en dikkat çekici sizin bu çalışmanız olmuş bendede 2008 kango var dizel(bu aracı almadan önce 2 ay...
  14. X

Küçük Bir Çekme Karavan Almak İstiyorum?

Ynt: Küçük Bir Çekme Karavan Almak İstiyorum? ilanı eklersen ıyı olur
  15. X

Küçük Bir Çekme Karavan Almak İstiyorum?

Ynt: Küçük Bir Çekme Karavan Almak İstiyorum? sıdmı ılk once kafamda cekme karavan almak var... onun tadına bakayım gerısı gelır heralde zamanla....

16. X

Benzin İstasyonları

Ynt: Benzin İstasyonları ayrıca bu dedıgım yer sehrın merkezınde guvenlık gorevlısı olan bı yer yanı elektrık falan problem degıl burada
  17. X

Benzin İstasyonları

Ynt: Benzin İstasyonları şimdi yazdıklarıma baktım anarmol bı durumla karsılasmadım fırmanın musterı hızmetlerının 24 saat acık olmadıgını vede ısım vermedıgım bayının sabahın 6 sında calsımadıgı ve sabah 8 de acıldıgını yazmısım ne var kı bunda argeye o kadar onem verıyorlarsa musterı...
  18. X

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) bastan sona kadar okudum cok guzel bı calısma olmus bızlere ornek olacaksınız cekme karavan konusunda ısrarlıyıdım ama motokaravanda ıyı fıkır gıbı gelıyor sımdı devamını beklıyoruz.........

19. X

Lada Niva Hakkında Yardım Lütfen

Ynt: Lada Niva Hakkında Yardım Lütfen maşallah resımdekı arac cok guzel duruyor
  20. X

Antalya'dan Nivadora ve Niva07

Ynt: Antalya'dan Nivadora ve Niva07 yazın her sey guzel olur

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz