Arama sonuçlarınız

1. İ

DACİA DUSTER LA GEZİNTİLER.

Ynt: Dacia Duster La Gezintiler. Gene harika görüntüler ve muhteşem bir gezi.Tebrik ederim.Duster'in hakkını vermişsiniz vesselam. Suzilerin de sesine hastayım yaw.Benim Vitara'm 1.6 olmasına rağmen sanki V8 motorlar gibi tok bir sesi vardı. İnşallah bir gün olur arazide karşılaşırız. Allah'a...

2. İ

Almak İçin İkilemdeyim Olumlu Ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Ynt: Almak İçin İkilemdeyim Olumlu Ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? Saygıdeğer arkadaşım,ben de senin gibi ikilemde idim ve tam iki yıl hem çeşitli forumlardan ve hem de çevremdeki kullanıcılardan sürekli takip ettim,araştırdım.Bundan önceki aracımı da Duster almak için sattım ve hiç beklemedim.Şu...
  3. İ

Dpf Rejenerasyon Partikül Filtresi Kendi Kendine Temizleme

Ynt: Dpf Rejenerasyon Partikül Filtresi Kendi Kendine Temizleme Yani bu anlatılanlardan şöyle bir sonuca varabilir miyiz?Euro5 aracı olanlar arada sırada şöyle bir 10km falan 3000 devirde araçlarını kullanırlarsa servise felan gidip temizletme işlemi yaptırmaya gerek duymayacaklar. Benim araç...

4. İ

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Arkadaşlar merhabalar. Aracım 110 bg,4*4 şu an 3000 küsür km lerde,depoyu dolduruyorum,bitince tekrar doldurtup hesaplamamı yapıyorum.İlk önceleri ortalama yakıt tüketimim 100 km de 7,5 sonraları 6,5 lara kadar düştü.Yol şartlarım hep...
  5. İ

SATILIK 205x80x16 PIRELLİ SCORPİON ATR.JANT LASTİK TK.

Ynt: Satılık 205x80x16 Pırelli Scorpion Atr.jant Lastik Tk. Arkadaşlar,resimleri ben niye göremiyorum? Hasan bey,hayırlı satışlar.

6. İ

Çamurluk Koruma Yansanayi Bulabilirmiyim ?

Ynt: Çamurluk Koruma Yansanayi Bulabilirmiyim ? Geçmiş olsun sevgili forumdaşım,en kötü kazan bu olsun.Allah bir daha göstermesin. Sorupta fiyat almış olduğun parçalar(Dodikler) acaba kapılar ve çamurluklar için takım olarak mı bu fiyatı verdiler?Eğer öyle ise çok iyi fiyat vermişler.Ben aracı...

7. İ

2wd Modunda Sadece Ön Tekerlerin Dönmesi Gerekmiyormu

Ynt: 2wd Modunda Sadece Ön Tekerlerin Dönmesi Gerekmiyormu 4wd lerin aynı motorla 2 çekerlerden 2 wd kulanılsa dahi biraz daha fazla yakmasının nedenlerinden biride arkaya giden şaftı sürekli çevirmesi zaten Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96181.0#ixzz2WNuAgLpv...
  8. İ

Almalımıyım Yoksa Beklemelimiyim?

Ynt: Almalımıyım Yoksa Beklemelimiyim? Süleyman Bey,göstergedeki ışıklar hani benzinli enjeksiyonlu araçlardaki gibi olandan bahsediyorsunuz heralde.Öyleyse anladım. Stop etmeden önce 30-40 saniye kadar bekleme olayı yaz-kış hava şartlarında da aynı mı?Bir de çalıştırdıktan sonra 2 dakika falan...
  9. İ

Ynt: Almalımıyım Yoksa Beklemelimiyim? Eyvallah hocam cevap için, teşekkür ederim. Sorularımla sizleri sıktığımı biliyorum ama,ilk dizel arabam olacak.Dizel araçlarla ilgili ilk çalıştırmada,yolculuk bittikten sonra stop ederken,alınacak mazotun cinsi ve özellikle firma ismi vs. gibi konularda...

10. İ

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Sevgili arkadaşlar,geçn hafta komşumun 1.5 110'luk Duster'i ile 33km gidiş,33km dönüş olmak üzere(4x2 modunda) yolculuk yaptım.Yolun tamamı Sapanca-İzmit Kandıra çıkışından Romatem,dönüş Romatem-Kandıra kavşağı otobana giriş ve Sapanca...

11. İ

2wd Modunda Sadece Ön Tekerlerin Dönmesi Gerekmiyormu

Ynt: 2wd Modunda Sadece Ön Tekerlerin Dönmesi Gerekmiyormu :o Çok ilginç değil mi arkadaşlar?Teknik bilgisi olanlar lütfen pencereden içeri. Kaan bey daha sonra kontrol ettiniz mi acaba veya başka kanallardan araştırma? Takip...
  12. İ

Dacia Duster 4x4 Kapı İçi Ses İzolasyonu

Ynt: Dacia Duster 4x4 Kapı İçi Ses İzolasyonu Kaner bey,hem chip tuning ve hem de Dacia Duster ile ilgili ses izolasyonu vs. çalışmalarınızı ilgi ile takip ediyorum. Maşallah,güzel çalışmalar çıkartıyorsunuz.Böyle bir çalışmanın faydasını ve maliyetini yazar mısınız acaba(Tabii ki Dacia Duster...

13. İ

Ynt: Almalımıyım Yoksa Beklemelimiyim? Selamun Aleyküm arkadaşlar.Bu ne ya Dacia topiği adeta uyuyor kaç gündenberi :o ::). Bu gün Dacia bayisine gittim,istediğim araç varmış baktık,beğendik.Pazartesi işlemlere başlıyoruz.Olumsuz bir şeyler söyleyecek varsa lütfen ya şimdi söylesin ya da daha...
  14. İ

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar,Duster için şu kapı ve çamurluk dodikleri,kapı kenarı koruma fitilleri,cam rüzgarlıları,çamurluk paçalıkları,bagaj kapağı rüzgarlığı gibi aksesuarlar artık piyasadan alınabiliyor mu yoksa yine servislere mi yolunacağız? Yurdum insanı üretici zekasını...
  15. İ

Ynt: Almalımıyım Yoksa Beklemelimiyim? Eyvallah Ümit hocam,bu nazik davranışınız için teşekkür ederim. Bu videolarla vermek istediğiniz mesaj alınmıştır ;),maşallah hem araçlarınıza hem de keşif ruhunuza. Evet arkadaşlar,şu videolar eğer romen veya ruslar tarafından paylaşılsa hepimiz ne kadar...

16. İ

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Teşekkür ederim. İnceledim,özellik olarak bayağı iyi ama fiyatı Duster'a göre yine de üst seviyede.Ama bu bize gösteriyor ki önceleri hor görülen küçümsenen Duster artık dikkat çekmeye ve alternatifleri üretilmeye başladı.Rekabet her zaman iyidir.
  17. İ

Ynt: Almalımıyım Yoksa Beklemelimiyim? Eyvallah,haklısınız :) ::).Bekleyelim,görelim bakalım Mevla'm neyler,neylerse gözel eyler ::) :-X. Saygı ve selamlarımla,hoşçakalın.
  18. İ

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Sayın Komkarbey,ben bu gün(Yani dün pazar günü) Nissan Türkiye sitesini inceledim.Fakat 2.0 motorlu 4*4 modelinden başka 4x4 model göremedim.Acaba linki kopyalama şansınız olabilir mi? Saygılar.

19. İ

Ynt: Almalımıyım Yoksa Beklemelimiyim? Evet arkadaşlar,ya forumda iki gündür kimse yok,ya da başlık kimsenin dikkatini çekmedi. Takip diyelim o zaman. Saygılar.
  20. İ

Ynt: Almalımıyım Yoksa Beklemelimiyim? Yorumunuz için teşekkür ederim sayın devit3(Kusura bakmayın,isminizi göremediğim için nick'inizle hitabettim).Bu gün Bursa,İstanbul,Gebze ve Kocaeli bayileri ile görüştüm.Ellerinde Look pakete ek olarak görünüm paketli yeni modelleri olduğunu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.