Arama sonuçlarınız

1. İ

Almalımıyım Yoksa Beklemelimiyim?

Selmun Aleyküm arkadaşlar. Maviş imi(99 model 1.6 JLX) nihayet sattım ve iki gündür arabasızlık beni düşündürmeye başladı. İki yıldır bu foruma sıklıkla takılıp takip etmekteyim;çünkü Duster'ın 110 hp lik ''Laruette'' modeliyle ilgileniyorum.Bir komşumda bu araçtan var ve sahip olduğu tork benim...

2. İ

Vitara JLX HDI - Duster DCI 4x4 Arazi Karşılaştırması

Ynt: Vitara JLX HDI - Duster DCI 4x4 Arazi Karşılaştırması Turgut Bey,testleriniz ve karşılaştırmanız çok tatminkar olmuş.Teşekkür ederim. Ben sizin test çalışmanızdan şu sonucu çıkardım:Uygun modifikasyon çaılşması yapılmadan standart bir JLX ile Duster'ın yetenekleri hemen hemen...
  3. İ

dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa...

Ynt: dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa... Öztürk Bey,yüklediğiniz resimleri göremedim. Kaza yapan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. Araçların arkalarının daha mukavemetli yapıldıklarına ben de inanıyorum.Bu yaz ben de bir Opel Corsa'ya arka soldan(Onun arka sola benim ön sağ ışıklarda...

4. İ

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: DUSTER RAMPA ÇEKİŞ Bu arada 1982 yılından beri ehliyetli olarak araba kullanıyorum ancak pek dizel araç tecrübem olmadı. Duster ilk dizel aracım ama devir tutturmada bariz bir hata yaptığımı düşünmüyorum. Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94539.10#ixzz2JUjzXirk...
  5. İ

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: DUSTER RAMPA ÇEKİŞ Umarım her şey gönlünüzce olur Hakan Bey. Deneme sonuçlarını bizimle paylaşırsanız seviniriz.

6. İ

1951 model willys jeep

Ynt: 1951 model willys jeep Sayın Modifiyeci. 1959 model Willys jipi olan bir abimiz var,ona ''Hancano ABD motor ve şanzuman arıyoruz.Bulabilir miyiz,bulursak motor ve şanzumanın durumu ile fiyatı hakkında bilgi lütfen. Cevabınızı özelden de gönderebilirsiniz. Saygılar.

7. İ

4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı Ümit Bey,hepsi bu kadarcık mı?Foto isterük,video isterük dimi ama :D. Maşallah gene güzel bir gezi olmuş.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
  8. İ

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Büyük bir heyecan ve merakla bekliyorum.
  9. İ

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: DUSTER RAMPA ÇEKİŞ Sayın HKN7(Sanıyorum adınız Hakan?). Sizin araçtan burada komşumda var,bana ikide bir ''al,bir dene!'' deyip duruyordu.Burada yaşadığımız yer köy ve arazi çok sarp,ha keza yolumuzda öyle.Ben de alıp denedim.Yol parke taşı kaplama,eğim derece olarak birşey diyemeyeceğim...

10. İ

DACİA DUSTER TERMOMETRE VE NAVİGASYON BAĞLANTISI.

Ynt: DACİA DUSTER TERMOMETRE VE NAVİGASYON BAĞLANTISI. Ellerinize sağlık sayın Kar Kaplanı,çok güzel olmuş. Dış hava ısısını da gösteren (Yani hem iç ve hem de dış ısıyı) bir sistem nasıl uygulanabilir acaba ????

11. İ

Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik..

Ynt: Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik.. Tebrikler Serdar Bey,güzel gezi ve güzel enstantaneler. Bu resimlerin yanına birkaç tane de video olsa idi tadından yenmezdi ama,bir dahakine bekliyoruz ;) :). Allah kaza bela göstermesin,güle güle kullanın. Bu araçlar sanıyorum hiç te...
  12. İ

buda benim dusterr

Ynt: buda benim dusterr Taner Bey,hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela göstermesin.

13. İ

Yeni Duster 4x4 90 bg Ambiance

Ynt: Yeni Duster 4x4 90 bg Ambiance Olgun Bey,azizim,üstadım :) ;D,mesajımda da belirttiğim gibi,ağır offroad yapmıyorum(Merak etmiştim ama hem zaman hem de geniş bir bütçe istediği için bu meraktan vazgeçmek zorunda kaldım). Her fani gibi bu kul yapılarının da belli süre ömürleri var ve her...
  14. İ

DUSTERİM VE LASSA SONOWAYS 2C İLE SINIRLARI ZORLUYORUZ

Ynt: DUSTERİM VE LASSA SONOWAYS 2C İLE SINIRLARI ZORLUYORUZ Güzel görüntüler veteriner bey,teşekkür ederim. Yukarıdan aşağıya 4. resimde Duster'i kar küreme ve yol açma aracı olarak da kullandığınız anlatılıyor heralde :o :D ;D,sizin orada belediye çalışmıyor mu yoksa :o ??? :D? Allah kaza...
  15. İ

Yeni Duster 4x4 90 bg Ambiance

Ynt: Yeni Duster 4x4 90 bg Ambiance Hayırlı uğurlu olsun Turgut Bey,Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Değerlendirmelerinizi JLX Vitara'sını satıp Duster alma arefesinde olan biri olarak büyük bir merakla bekliyorum. Araç tek aracım olacak,hem günlük kullanım,av meraklısı biri olarak...

16. İ

Dacia Duster DAKAR 2013

Ynt: Dacia Duster DAKAR 2013 Ümit Bey,teşekkür ederim.Güzel görüntüler,güzel video. Elinize sağlık.
  17. İ

DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI

Ynt: DUSTER 4X4 UYGUN VİTES VE DEVİR ARALIKLARI Sevgili Olguncandan Bey,ilginize ve cevap nezaketinize teşekkür ederim. Evet,bu zamana kadar hiç dizel araca binmedim(Pardon,2005 yılında o zaman oturduğum şehir olan Bartın'dan arkadaşımın memleketi olan Amasya-Merzifon'a kadar arkadaşımın aracı...
  18. İ

Dacia Duster DAKAR 2013

Ynt: Dacia Duster DAKAR 2013 Ümit bey,Dakar Ralli'si başladı ama ben Duster ile ilgili video,resim vs. paylaşım bulamıyorum nette. Eğer siz ulaşabildinizse buraya atabilir misiniz bir zahmet :)? Kazasız belasız iyi sürüşler,saygıyla.

19. İ

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Ya Ümit bey,sen de olmasan Duster videosu izleyeceğimiz mümkün görünmüyor :(,iyiki varsın :). Evet arkadaşlar,geçen hafta bütün yurdumda kar-buz,kış-kıyametti,yok mu Duster yeni videolar ::)? Kazasız belasız iyi sürüşler.
  20. İ

Linea Satıp Duster Almak

Kesinlikle haklısın.Yıllardanberidir bir prensibim vardır:Kullandığın araba kaç paralık olursa olsun altında mevsimine göre en iyi lastikler olsun. Kazasız belasız sürüşler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri