Arama sonuçlarınız

1. derkan34

Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı

Ynt: Tamamen Yerli Üretim; Debasto Isıtıcı takip

2. derkan34

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım dun gece sizin projenizi bi solukdainceledim Umit bey gercekten cok guzeldi yarin bakacagim ins guzeldir de karavan anlasiriz naci amcayla
  3. derkan34

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım bu arac bir kaç defa daha ilana çıkmıştı İsmail bey aynı rakamlara.ya başka bir kusuru var yada tek kusuru toyata olması olabilir bu fiyata bir wv olsaydı çoktan satılmış olurdu heralde

4. derkan34

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım elekritk tesisati cekili kablo uclari tavanda belli oluyor zaten su tesisati hazir degil ilk firsatta gidip gormeyi dusunuyorum bende karavan hayatina ilk adimimda fazla para harcamadan baslamak icin fena degil gibi duruyor...
  5. derkan34

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-bu-fiyata-super-karavan-86387158/detay merhaba arkadaslar.ilandaki yapim asamasi tamamlanamamis karavani gidip gormedim henuz 150 km uzakta once sizinle bir fikirlesyim...

6. derkan34

ducato camper yapımı için destek

Ynt: ducato camper yapımı için destek hayirli ugurlu olsun hakki bey Allah utandirmasin..

7. derkan34

Karavan - Camper Yaparken Gerekli Malzemeler

Ynt: Karavan - Camper Yaparken Gerekli Malzemeler atilla abi sana zahmet listeyi bana gönderebilirmisin.. derkanertekin@hotmail.com
  8. derkan34

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım bu dediğiniz yasaklar kamyon, otobüs,çekici...gibi buyuk araçlar için vardır panelvanlar için böyle bir yasak yoktur..
  9. derkan34

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım sayın ta2rx k belgesini sormak trafik polisinin görev ve yetki alanındadır. verdiğiniz linkte karayolları taşıma kanununda 27. maddesinde yazıyor zaten aşağıya paste ettim tekrar. CEZA UYGULAMASI[/size] [/size][/size]Madde...

10. derkan34

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım doğru aynen dediğiniz gibi şahıs aracı olacak

11. derkan34

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım arkadaşlar k belgesi ruhsatta hususi veya ticari yazsın farketmez cinsi N1 diye tabir edilen yani kamyonet,panelvan vs gibi yük taşımacılığında kullanılan (3500 kg geçmeyecek) araçlarda istenilen belgedir...ruhsatında hususi...
  12. derkan34

fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin

Ynt: fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin karavan olayini unutamadigim icin defender ambulans olayini unutmayi uygun buldum sayin dalyan :D simdilerde 12 m3 luk psa grubu arac bakiyorum daha cok deniz agirlikli gezmeyi seviyorum boylesi bana daha uygun sanirim..sizinki...

13. derkan34

Benım Karavanım (cemsar)

Ynt: Benım Karavanım (cemsar) cem bey karavaninizi guzel gunlerde kullanmaniz dilegiyle...gercekten cok kullanisli cok hos bir karavan olmus ne eksik ne fazla (aslinda bu sozu soyleyecek kadar bilgi sahibi degilim ama bana gore oyle)..darisi basimiza..
  14. derkan34

İzmir,Urla'da Yaşamak?

Ynt: İzmir,Urla'da Yaşamak? tesekkur ederim...siz izmir merkezdemisiniz urlada mi?
  15. derkan34

İzmir,Urla'da Yaşamak?

Ynt: İzmir,Urla'da Yaşamak? saol abi ins hayirli olur..komsu konusu onemli gidince degerlendirecegiz.ayakbasti kolay abi rizeden istegin arzun varmi sen onu soyle ;)

16. derkan34

İzmir,Urla'da Yaşamak?

Ynt: İzmir,Urla'da Yaşamak? yok estafurullah ne isi...zaten 1 haftaligina bir gezip,bakmaya degerlendirmeye gidiyoruz..bizim icimizde olan bi istekti bu siteyle sizlerle tanismadan once de var olan..oradaki arkadasimin kacirma fiyati uygun dedigi bi eve bakicagiz ins...
  17. derkan34

İzmir,Urla'da Yaşamak?

Ynt: İzmir,Urla'da Yaşamak? evet ben de daha fazla dayanamayip 1 nisan pazar gunu urlaya gezmeye ve bi tane cati dubleksi var ona bakmaya gidiyoruz baya ciddi bir sekilde kafayakoydum ben de burayi umarim gittigimde donmek istemeyecegim biryer bulurum...ev konusunda acele ettigimi dusunuyor...
  18. derkan34

İzmir,Urla'da Yaşamak?

Ynt: İzmir,Urla'da Yaşamak? urla benim ve esimin de hayali tipki sizin gibi lakin bi sorun var biz oraya hic gidip gezemedik hep tv den internetden gorebildigimiz kadar sevdik sizin gibi bizde tayinimizi oraya istemeyi dusunuyoruz bu yaz gidip bi gorelim diye de dusunuyoruz hatta tayin...

19. derkan34

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-cok-temiz-ozel-yapim-full-74469908/detay/ bu ilandaki karavan hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim arkadaşlar daha önce konuşuldumu bilmiyorum ben aradım bulamadım...
  20. derkan34

fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin

Ynt: fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin bu iyi haber isinma sorunu olmayan hazir kapali kasa bi kamyonet yanlara adilmasi gereken bir cift pencere disinda hersey karavn olmak ister gibi sanki ;D ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.