Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
dun gece sizin projenizi bi solukdainceledim Umit bey gercekten cok guzeldi yarin bakacagim ins guzeldir de karavan anlasiriz naci amcayla
bu arac bir kaç defa daha ilana çıkmıştı İsmail bey aynı rakamlara.ya başka bir kusuru var yada tek kusuru toyata olması olabilir bu fiyata bir wv olsaydı çoktan satılmış olurdu heralde
elekritk tesisati cekili kablo uclari tavanda belli oluyor zaten su tesisati hazir degil ilk firsatta gidip gormeyi dusunuyorum bende karavan hayatina ilk adimimda fazla para harcamadan baslamak icin fena degil gibi duruyor...
bu dediğiniz yasaklar kamyon, otobüs,çekici...gibi buyuk araçlar için vardır panelvanlar için böyle bir yasak yoktur..
arkadaşlar k belgesi ruhsatta hususi veya ticari yazsın farketmez cinsi N1 diye tabir edilen yani kamyonet,panelvan vs gibi yük taşımacılığında kullanılan (3500 kg geçmeyecek) araçlarda istenilen belgedir...ruhsatında hususi...
Ynt: fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin
karavan olayini unutamadigim icin defender ambulans olayini unutmayi uygun buldum sayin dalyan :D simdilerde 12 m3 luk psa grubu arac bakiyorum daha cok deniz agirlikli gezmeyi seviyorum boylesi bana daha uygun sanirim..sizinki...
Ynt: Benım Karavanım (cemsar)
cem bey karavaninizi guzel gunlerde kullanmaniz dilegiyle...gercekten cok kullanisli cok hos bir karavan olmus ne eksik ne fazla (aslinda bu sozu soyleyecek kadar bilgi sahibi degilim ama bana gore oyle)..darisi basimiza..
Ynt: İzmir,Urla'da Yaşamak?
saol abi ins hayirli olur..komsu konusu onemli gidince degerlendirecegiz.ayakbasti kolay abi rizeden istegin arzun varmi sen onu soyle ;)
yok estafurullah ne isi...zaten 1 haftaligina bir gezip,bakmaya degerlendirmeye gidiyoruz..bizim icimizde olan bi istekti bu siteyle sizlerle tanismadan once de var olan..oradaki arkadasimin kacirma fiyati uygun dedigi bi eve bakicagiz ins...
evet ben de daha fazla dayanamayip 1 nisan pazar gunu urlaya gezmeye ve bi tane cati dubleksi var ona bakmaya gidiyoruz baya ciddi bir sekilde kafayakoydum ben de burayi umarim gittigimde donmek istemeyecegim biryer bulurum...ev konusunda acele ettigimi dusunuyor...
urla benim ve esimin de hayali tipki sizin gibi lakin bi sorun var biz oraya hic gidip gezemedik hep tv den internetden gorebildigimiz kadar sevdik sizin gibi bizde tayinimizi oraya istemeyi dusunuyoruz bu yaz gidip bi gorelim diye de dusunuyoruz hatta tayin...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-cok-temiz-ozel-yapim-full-74469908/detay/
bu ilandaki karavan hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim arkadaşlar daha önce konuşuldumu bilmiyorum ben aradım bulamadım...
Ynt: fikirlerinize ihtiyacim var ambulans defender karavan icin
bu iyi haber isinma sorunu olmayan hazir kapali kasa bi kamyonet yanlara adilmasi gereken bir cift pencere disinda hersey karavn olmak ister gibi sanki ;D ...