Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi?
Bugün de pirelliden aradılar. 4 mevsim lastiğini önerdiler. 3PMSF işareti varmış onda. STR lerde yokmuş.
Benzer olarak bu konuda bilgi veren şöyle de bir site var
http://www.snowtyres.com.au/
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
1000 km daha yaptım ve araç 3000'i geçti. Yakıt tüketimi düşüyor gerçekten. Artık yüksek hız yapmıyorum tabi. Hep 90-100 arası. 5,5 gibi bir değer yakaladım.
Bridgestone ve General tire telefonla dönüş yaptı.
General grabber da M+S ibaresinin olduğunu, stoklarda şu an bizim ebatta lastik olmadığını söylediler.
Bridgestone da o ibare de yokmuş. Kışın kış lastiği kullanın dendi :-)
Çok teşekkür ederim ilginize. Pek düşündüğüm bir marka ve model değil ama fikrimi ya da şartlarımı değiştirirsem sizinle temasa geçerim.
Continental'e attığım maile cevap:
"Bilgilerini vermiş olduğunuz 15476250000 ürün kodlu, 215/65R16 98T TL FR
CrossContact AT ebat ve desendeki lastiğimiz, M+S işareti taşımaktadır.
M+S işareti (Mud & Snow) (Çamur & Kar)...
Hafta sonu Ankara'ya gidiyorum. Fırsat bulabilirsem Samsun yolundaki lastikçilere bir uğrayayım. Tavsiye edeceğiniz bir yer olur mu?
Peki bambaşka bir soru
Sizinde aracı stop ettikten bir müddet sonra (en az 20dk) aracı tekrar çalıştırmadan önce frene bastığınızda pedalın sertleşmiş olduğu (şişmiş) oluyor mu?
Eski Toyota aracımda da buna benzer bir durum olmuş ve garantiden bir parçası...
Yorulma gibi bir şey. Uzun ve sıcak bir yolda araç ağzına kadar doluyken yaklaşık yolculuğun ilk saatinin sonunda klimanın hem üflediği hava miktarı azaldı hemde sıcaklığı arttı. Yaklaşık yarım saatlik bir molanın ardından kendine geldi. Sonrasında iç...
Ekonomik durumu biraz daha ayarlarsam kasım gibi Geolandar G071 düşünüyorum. En ucuz nerede bulabilirim acaba?
Kış lastikleri kışın mı yoksa yazın mı daha ucuz olur sizce?