Arama sonuçlarınız

1. pierrecardin

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bende aynısını düşündüm ve uyguladım. İç sirkülasyon olduğunda biraz daha iyi oluyor. Bu akşam fırsat bulabilirsem uğrayacağım servise bir göstereyim. Fıss sesi sanki havalı bir mekanizma doluyormuş gibi. Dolduktan sonra hemen boşalmıyor. Klima kapandıktan...

2. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Klimayı çalıştırırken bir kaç saniye boyunca araçtan ciddi bir "fıssss" sesi gelmesi, Ya da klimanın uzun yol ve sıcak havada tabiri caizse "şişip" soğuk üflememesi hatta üflediği havanın bile çok azalması normal mi?
  3. pierrecardin

Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi?

Ynt: Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi? Rav 4 ümde BFG kullanıyordum. Çok da memnundum. Ama orjinal lastik ebadını bozmak istemiyorum. Bir de 6 ay önce çok uygun fiyata almıştım. Araç burada toyotada duruyor satılık. Şeytan diyor git lastikleri değiştir diye...

4. pierrecardin

Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları Vitamini makyajı kabuğunda değil içinde galiba :-)
  5. pierrecardin

Ynt: Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi? http://www.tyretest.com/4x4_tyres/yokohama/geolandar_it_g071/index.html Bu sitede Yokohama Geolandar G071 için çok iyi yorumlar var.

6. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Çok enteresan. Tam olarak modeli nedir aracınızdaki michelinlerin. Ben corollamda 3,5 yıl 50-60 bin km boyunca Michelin pilot primacy kullandım. Şimdiye dek kullandığım en iyi lastiklerdi diyebilirim. Eşimin ve servisin yalvarmaları sonucunda değiştirdim...

7. pierrecardin

Ynt: Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi? Bende aynı kanaatteyim. O yüzden bu kadar ince eliyorum. Değerli görüşleriniz içinde ayrıca teşekkürler. Konuyla alakasız olacak ama bir şey daha sormak istiyorum. Geçenlerde bir arkadaşımdan hız sınırı cezalarında %10...
  8. pierrecardin

Ynt: Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi? Bende ciddi ciddi araştırıyorum o lastiği. Fiyatı da gayet uygun. Ancak birçok yerde gerek arazi gerekse kış performansının general grabber in gerisinde kaldığı söyleniyor. Yokohomanın Geolandar G071'i var birde. O kış...
  9. pierrecardin

Ynt: Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi? Continental, Goodyear, Dunlop, Continental, Lassa, General, Michelin, Toyo, Yokohama vs. A/T lastiklerinin (bfg nin uygun ebadı yok maalesef) Dağ içinde kar sembolleri var mıdır acaba? (Bfg de vardı) Bildiğim kadarıyla...

10. pierrecardin

Ynt: Ayrı Bir Kış Lastiği Mi Yoksa Kışında İdare Edecek Bir A/t Lastik Mi? Çok teşekkür ediyorum. Çanakkale'de yaşıyorum. Malum buralarda öyle aman aman kış olmuyor. Evde zaten binek bir aracımız var. Onun için Goodyear UG8 lerim mevcut. Ancak bu aracı hafta içi şehir içinde koşturmaca...

11. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Yeni bir başlık açtım lastik konusuyla ilgili orayada yorumlarınızı beklerim. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97815.new#new
  12. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Yapmayın ya ??? :S

13. pierrecardin

Merhaba Arkadaşlar, Kış lastiği ve A/T lastik konusunda karar veremiyorum. Daha önceki aracımda kullandığım BFG A/T lastiklerde kış amblemi vardı ve karda gayet iyiydi. Ancak bu ebata göre BFG bulamadım internette. Diğer A/T lastiklerde kış sembolü var mı? Yoksa illa kış lastiği mi almak...
  14. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Korkutuyor derken?
  15. pierrecardin

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Benimki adventure paket zaten yeterince değişik :-)

16. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Kış lastiği ve A/T lastik konusunda karar veremiyorum. Daha önceki aracımda kullandığım BFG A/T lastiklerde kış amblemi vardı ve karda gayet iyiydi. Ancak bu ebata göre BFG bulamadım internette. Diğer A/T lastiklerde kış sembolü var mı? Yoksa illa kış lastiği...
  17. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Aynen öyle!!! Gördüm işte hızlı gidince çok yakıyor. Artık hızlı gitmem olur biter. :)
  18. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi İşin ilginci bende yol bilgisayarı yok. Manuel hesapladım :-)

19. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Çok iyi değer. Benim aracım 4x4 90 hp Bendeki tepe lambalarınında etkisi olduğunu düşünüyorum biraz fazla yakmasına. Araç son derece stabildi 160-170 de bile. Sürüş ve güvenlik olarak hiç sıkıntı çekmedim.
  20. pierrecardin

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Dusterla yaklaşık 1600 km.lik bayram seyahatimden edindiğim izlenim: Geniş ve yüksek yapısı gerçekten rahat. Özellikle arka koltukta oturanlar çok memnun kaldı. Bagaj genişliği özellikle bayanların beğenisini kazanıyor. Sürüş doğal olarak çok fazla konforlu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.