Arama sonuçlarınız

1. piningdi

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

,istanbuldamısın ? yakıt pompası,çok pahalı bir parça olduğundan,genelde tamirli,revizyonlu olanları satılıyor. kaça aldınız ? verdiğim Enver Ustaynın numarayı bir ara,var diye biliyorum.en azından fiyet sor

2. piningdi

1000 METRENİN ÜZERİNE ÇIKMAK İSTİYORUM,DURUM ACİL :)

1000 METRENİN ÜZERİNE ÇIKMAK İSTİYORUM,DURUM ACİL :)
  3. piningdi

,benzer sorun yaşayan bir pininde sorun benzin pompasında çıkmıştı VE REVİZYON İLE SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜ...istediğiniz parçayı face,''pajero pinin türkiye''de paylaşabilirdiniz,onlar TÜRKİYEDE vardı....bu konularda SÖZEN MİTSUBİSHİ,KARTAL OTO SANAYİ,ENVER USTA:0536 592 44 50-0216 306 58 97

4. piningdi

,stepne jant yakışmış :)
  5. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız 2.0 gd? otomatik için orijinal katalo?undan yaz?yorum....OTOMAT?K ?anzumana,7.2 lt fabrika bu ya?? koymu?=castrol TQ-D...motor cas.formula slx 0w30-(40),filitre dahil 4.lt-biz yaz?n5-40,k???n 0-30 kullan?yoruz,s?k?nt? olmuyor...hidrolik...

6. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız aracınızın tam özellikleri ? yağ değiştirme sanatını görerek yaşamanız için...istanbulda Enver ustaya bir uğrayın derim...Kartal sanayi..a-3 no:1 0536 592 4450,randevu alınız

7. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız ,göğüs ile alakalı,sahibinden.com zannedersem adana-seyhan bir ikinci el parça satanda hatırlıyorum...adana diye net hatırlıyorum...zamanım yok,bakıverin :-X
  8. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız sıfır km 85.000 km ye alacağınız L 200 4X4,2 ton bir araç ve uzun bir araç...arkası makas yaylı bir sistemdir,yani sert ve oynak değil...işte bunlar çok fark eder...tek dezavantajınız,20 cm yüksek olması 25-26-27 cm yükselmesi çok şey değiştirir.
  9. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız Otomatik araç ile sıkıntınızı Bülent Bekar a iletiniz...bence Zenona gerek yok,far göstermiyor şikayeti hiç hatırlamıyorum...zaten Pininin yüksekliği dolayısıyla farların konumuda yukarıda.bu nedenle dış camları ve içi de temizse,göstermeme...

10. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız HAYIRLI OLSUN :) Pinincilere katıldınız manuel mi oto. mi ? bir de nerdesiniz,servis yönlendirebiliriz... birde,meraklıysanız orijinal pinin jantı var 5. jant ve lastik olur,bagaj için ararsınız beni ; tamer 0538 550 6666

11. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız ''Mitsubishi Pajero Pinin Türkiye'' diye facebook sayfamız var,geliniz,resimler var orda,revizyonlar da...birde pinin 2.0 GDI Motorda 190 tork ve 129 ps ile uzun yolda 170 km/s sürate,2H arkadan çeker manuelle çıkarsınız.ortalama 10 lt,çıkar...
  12. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız iki araç konfor ve teknolojik olaraktan kıyaslanamaz...bence pinin ama 20.000 tl yi geçmemeli,sahibinden.com da,evvelsi yıl 15.000 tl olanları da vardı. ama 90 model olan şase ile kasa ayrılabilir olduğundan,10-15 cm yükseltmek kolay...ama...

13. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız kısa şase yoldışındaki dar ve zorlu parkurlarda başarılıdır,ama küçük ebatları ancak iki kişiyi barındırabilir,birde kısıtlı bagaj alanınız olacak,bunun içinde ağır olmayacak şekilde tavan yüklemesi yapabilirsiniz...şimdi araç seçimi dendiğinde...
  14. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız ,bir firma buldum ama almadım,yanlış ürün gelebiliyor,aldıktan emin olduktan sonra paylaşacaktım...sionfilter.com(İstanbul-ataşehir-0216 660 16 14,yinede,polen filtresi için araştırmalarımız devam ediyor,kısa vadeli çözümü,tai çıkardıktan sonra...
  15. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız ,2.0 GDI İÇİN YAZIYORUM...YOL TUTUŞ KONUSUNDA BAKIMLI PİNİN ÇOK AMA ÇOK İYİDİR...ARKA DİF. STANDART LSD KİLİT OLMASI DENGELİ KAYMAYI VE BOZUK YOLLARDA ÇEKİŞİ DENGELER...SS4 İ ÇEKİŞ SİSTEMİNİ KULLANDINIZ MI HAYRAN OLURSUNUZ...BİZ NELER YAPIYORUZ...

16. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız ,ilk otomobil yarışımı ilkokul yaşlarında seyrettim,90larda kardeşimle ailecek yarıştık,halen yakın aile dostum kardeşlerin tosfed ralli kupasındaki ekibindeyim....ekibimiz geçen yılda tosfed ralli kupasında hemde farkla sınıfımızda 1...
  17. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız ,yinede biz,bir tarafımız OFLİ olduğumuzdan...kışın 0-30,yazın da 10-40 kullanıyoruz(hadi bu yaz 5-40 olsun) ;D ,birde 5.000 km yağ değişimini tavsiye ediyoruz...çünkü yağ özelliğini kaybedip eksiltme başlıyor...motor sessizliği içinde iki...
  18. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız ,sensör ve yakıt pompası konusunu açabilirmisiniz...ayrıntılı ve parça numaralarıyla lütfen 8)

19. piningdi

Pajero Pının 1.8 Tüp Uygulaması

Ynt: Pajero Pının 1.8 Tüp Uygulaması tüketimin kaç lt çıkıyor,gerek var mı ? (tamer;0538 550 6666 ara beni)
  20. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız LPG-LİKİT(sıvı) PETROL GAZI kullanımında,bu tip milyon km yapacak kaliteli araçların motoruna(Euro 3)zarar verebilirsiniz inanın maliyeti servislerde 10 binden aşağı,resmi serviste 20 binden aşağı düşmez...bence hiç gerek yok,temiz ve bakımlı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.