Arama sonuçlarınız

1. piningdi

Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız unutmadan;kış geldi ve aracımızın başta lastikleri,yedek dahil(kar tanesi işaretli kış lastikleri kullanmalıyız)akü,silecekler,fren sistemi,antifiriz ölçümü...bilinmez ama kapı fitillerimiz nemli bezle temizlendikten sonra açılır tavan...

2. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız pajero pinin 1.8 GDI veya 2.0 GDI alacakların özellikle iyi bir usta ile tamirlerinizi yaptırın... yağ-filtre(T.SENTETİK-ENEOS-MOBİL-CASTROL),genel yağlar ve buji konusunda orijinal(NGK) veya yakını olabilir,kullanın...ön takım(TEKNOROT) ve...
  3. piningdi

Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan bol foto bekliyoruz..takipteyiz.

4. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız ,ALEYKÜMSELAM Mert kardeşim...Bülent Bekar bu işin uzmanıdır,FACEBOOK sayfamızda var PİNİN TÜRKİYE diye
  5. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız İstanbuldaki ustam; ENEOS 0-30 olmadı 0-40 tavsiye ediyor ve kaliteli orijinal bir filtreyle olmalı diyor...birde müzmin ekzantirik sipop itici şıkırtıları için katkı...ben BOR lu MOTORSILK(150 bin diyor ama ben her yağa karıştırıp) katıyorum...

6. piningdi

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan ,Ev ne taşınma işlerinden...ihtimal azaldı....sadece uzaktan takip

7. piningdi

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan ,havalar sertleşmeye başlıyor,yazdan beridir özledim binli metreleri,hayırlısı olsun.
  8. piningdi

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan ,Araçlar için yazıyorum.Dağlık yayla tırmanışlarında,değişen eğim ve kötü zemin en büyük sorun.Birkaç çeşit zeminle karşılaşılır...kuytu yerlerde çok kar birikir,alçak zemin ve dere geçişlerinde sulu kar ve su fazlaca olur...yumuşak kar,bu kar 10-15 cm...
  9. piningdi

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan tmm...herşeyi mekaniğe yüklemekten sağlıksız nesiller oluyoruz....takdir ettim,gelmek isterim(riz).

10. piningdi

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan ,peki bu 4X4 araçlarımız ne işe yarar :( .... niye aldık bunları :-\

11. piningdi

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan rota belirlediniz mi ?
  12. piningdi

Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek , katılıyorum,çok doğru bir tespit.

13. piningdi

Ynt: Kocaeli Kartepe Hakkında Bilgisi Olan
  14. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız ,orta merkezi diferansiyelin portakal rengi merkezi kilit devrede ışığı,sadece 4HLc (yüksek hız kilit devrede) ve 4LLc (alçak hız kilit devrede) konumlarında yanar...uzun düzlükleri olan toprak(ince kum ve mıcır taş) ralli yarış...
  15. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız , Şimdi Manuelci yazıyor;2001 2.0 GDI için orda ışık yanmıyor Pininde elektirikli veya elektronik bir sistem değil,sadece aracın yönü belli olsun diye ekrana koyulmuştur....genel bilgi;SS4İ SUPER SELECT I,Halen 2014 pikap L 200 4x4 Manuel de...

16. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız , ;)
  17. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız , yağmur sonrası araziye çıkınca bu görüntüyü arasın ;D
  18. piningdi

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 157-Tamer GÜLÜNAY -2001 PİNİN SS4İ uzun şase,2.0 GDI Manuel

19. piningdi

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Bir tanışma ve kaynaşma organizasyonu veya pikniği...olmadı piknik alanlarının birinde,minik bir parkur da olur.haber bekliyoruz. :D
  20. piningdi

Ynt: Mitsubishi Pajero Pinin Kullananlar Buradayız , biz halen aracını göremedik,bence sanalsın sen ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri