Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İlk Etapta Nelere Dikkat Etmeli
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-1979-cj6-masrafsiz-161411026/detay/
mesela boyle bir araç var cj6 diyor araştırmalarıma göre cj6 u kapı olmuyor yanlısmıyım ?
Ynt: İlk Etapta Nelere Dikkat Etmeli
eşimle ilgili bir sıkıtım yok çok şükür. İlk defa yaşlı bir araba kullanmayacağım için bazı zorluklarla karşılaşacağımın da farkındayım elbette ama ilanlara bakarken nelere dikkat etmem gerektiği konusunda tereddütlerim var açıkcası.
Merhabalar
25 yaşındayım foruma yeni katıldım. 71 model vosvos ve 73 mb 230.6 sahibi oldum . Şimdi ise cj lere merak salmış durumdayım. 15 bine kadar bütçem var. Genel olarak asfalt kullanıcısıyım. Bu doğrultuda bir araç bulabilir miyim? Bulabilirsem nelere dikkat etmeliyim? Önder KAVAS
Ynt: Hangi Cj Den Almalıyım? Yardım Acil Lütfen
Merhaba bende foruma yeni katıldım. 25 yaşındayım. İlk arabam 71 model vosvostu. Ardından 73 model mb 230.6 sahibi olma şansım oldu. Evlendiğim için klasik araba tutkuma ara vermek zorunda kaldım. Şimdi ise cj lere merak sarmış durumdayım...