Arama sonuçlarınız

1. bozoo

Yaz Kampı Için Aile Çadırı

Coleman aile çadırlarının satıldığı yer konusunda bilgim yok ama bazı coleman ürünleri satan firmalardan (COLEMAN | Avfoni.com) bilgi alırsanız belki istediğiniz ürünü getirme konusunda yardımcı olabilirler..

2. bozoo

Yaz Kampı Için Aile Çadırı

Merhaba, Yaz kampı için benimde kararım Arpenaz 4.1 oldu,ama bütçenizde uygunsa belirttiğiniz rakamlara Coleman çadırlarını tavsiye ederim. Kamp ,Outdoor konularında hakkaten köklü ve başarılı firma, "Coleman Tent Guide veya Brochure" şekliinde aratırsanız istediğiniz formatta çadırları var...
  3. bozoo

Eğriova Yaylasında Aile Ile Kamp Hk.

Evet uzun bir kamp planlıyoruz gibi toplam 7-8 gün ve 12-13 ayrı noktadan oluşacak gibi. Ayrıntılarını kamp bitiminde gezenbilir üyeleri ile ayrıca paylaşmayı planlıyorum. Ankaradan hareketle en yakın yerlerden başladım planlamaya, Eğriovada bir kamp işletmesi olduğundan ve yakın olduğundan...

4. bozoo

Cevabınız için teşekkürler..(143 kişi bakıpta bir kişi cevap verince bende heyecan yaptım:)) Önceliğim işletmeye ait kamp alanı içinde kamp atmak ama bir forumda kendi çadırınızda konaklamaya izin verilmiyor şeklinde bir yazı okumuştum. Henüz işletme ile görüşemedim ona göre hareket ederim...

5. bozoo

Herkese Merhabalar, Aylardır kamp ile alakalı bu forumda ve diğer bir çok sitede okuma ve araştırmalar yaptım.Kamp için malzemelerde almaya başladık:) Ailemle bu yaz Temmuzda bir kamp planımız var, bunun ilk durağı Eğriova Yaylası olmasını planlıyoruz. Devamında kamp kurmayıp sadece gezip devam...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri