Arama sonuçlarınız

1. okankaya

YDS GTX Modelleri Hakkında

Bence kalite konusunda insanın içinde herhangi bir kurt düşmesine mahal vermeyecek markadır.Özellikle İngiliz askeriyesinin bot ihalesini alması çok büyük bir başarı okuduğuma göre askeriyeye alınacak botlar çok uzun sürelerce her türlü şartda denenmekte, bundan YDS'nın başarılı çıkması ise bu...

2. okankaya

Türkiye'de Bir İlk; Yapay Buzul Tırmanış Duvarı

Ynt: Türkiye'de Bir İlk; Yapay Buzul Tırmanış Duvarı Son resimdeki gibi bir duvar yada ona yakın bir şey çıkarsa eminim bölgeye insan akacaktır ve bunun hem bölge halkına hem üniversiteye yararı olacaktır, umarım istenilen sonuç elde edilir.Bence gerçekten gerekli birşey. Edit...
  3. okankaya

FORCLAZ 60 ÇANTA ???

Ynt: FORCLAZ 60 ÇANTA ??? Bence çantayı alın ama bir kere alın derim.Şahsen decathlondaki çantaları pek beğenmiyorum gereksiz pahalı geliyor, Taurus'un da dediği gibi atlaskamp.com dan aldım bende tüm dağcılık malzemelerimi. Benim...

4. okankaya

Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012)

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012) Bir de bu zirve yolculuğu ortalama kaç lira olur kişi başına ?
  5. okankaya

Kamp Cantasi Alma ve Fiyat Karsilastirma

Ynt: Kamp Cantasi Alma ve Fiyat Karsilastirma Merhabalar yurtdışı fiyatları konusunda fazla bilgim yok ebay.com dan gördüğüm kadarıyla ortalama olarak yakın fıyatlar...

6. okankaya

1 eylül 2012 aladağlar gezimiz

Ynt: 1 eylül 2012 aladağlar gezimiz Şunu merak ettim Erciyes fotoğraftaki yüzü güneye bakan taraf mı acaba hiç kar göremediğimden dolayı merak ettim, ayrıca dağ keçilerini görmek ayrı bir sevinç kaynağı :)

7. okankaya

Trophy Türk

Ynt: Trophy Türk Tv8'den kaliteli bir program beklerdim ama gerçekten kalitesi belli oldu.
  8. okankaya

Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012)

Ynt: Gezenbilir Bursa Uludağ Zirvesi Yolunda (06 - 07 Ekim 2012) Eğer müsait olursam kesin gelmeye çalışacağım bir etkinlik çünkü o zaman aralığında olabilecek bir iki durum , organizasyon olabilir beklediğim.
  9. okankaya

Lafuma Verdon 60 sırt çantası

Ynt: Lafuma Verdon 60 sırt çantası Bence bu çanta sizin kullanım amacınız için uygun ve orta kısmından fermuar ile ayrılması iyi bir özellik çünkü çantanın ortasında kalan birşeyi almak için içindekileri dökmek zorunda kalmazsınız.Ayrıca ararsanız başka daha uygun fiyatlı çantalar da...

10. okankaya

Kaçkar Tırmanışı

Ynt: Kaçkar Tırmanışı Fotoğraflar müthiş, faaliyetinde iyi geçtiği anlaşılıyor, bir gün oralarda olmam dileğiyle :)

11. okankaya

En büyük postal ihalesi Türk firmanın

En büyük postal ihalesi Türk firmanın Dünyanın en büyük postal ihalesini Türk firması YDS kazandı. Şirket İngiliz ordusuna 4 yıl boyunca 300 bin çift bot üretecek. İngiliz Savunma Bakanlığı tarafından açılan ciro bazında dünyanın en büyük askeri bot alım ihalesini Yakupoğlu Tekstil ve Deri...
  12. okankaya

1 aylık kış kampı

Ynt: 1 aylık kış kampı Termal kıyafetler olmasa bile yün çorap, içlik takımı da olur.Pamuklu birşey giymenizi tavsiye etmemİ ayrıca forumda aratırsanız kamp yemekleri ile ilgili tarifler, hafif ama doyurucu olarak yemekler ve gerçekten işe yarayacak bilgi dolu bir konu vardı onu bulursanız...

13. okankaya

İzmir'de Küçük bir Kamp Grubu

Merhabalar bizde okuldan(Dokuz Eylül Üniversitesi) arkadaşlarla sık sık kampa gideriz okulunda dağcılık kulubundeyız bozdağ planı ve eylül ortası gıbıde kaynaklara surekli gitmeye yine başlıcaz kaya tırmanışı için. Artı olarak dediğiniz gibi bir oluşum olursa bulunmak isterim zaman olduğunca.
  14. okankaya

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Kayland kullanan yada kullanmış olan birileri yok mu daha kullanamadım ama kaliteli sağlan bir ürüne benziyor, yorumlarınızı merak ediyorum???
  15. okankaya

Ynt: Kamp Cantasi Alma ve Fiyat Karsilastirma Çanta güzel gibi ama yandaki mat vs bağlama yerleri bıraz küçük gibi geldi fermuarın arkasında olsaymış daha kullanışlı olurmuş diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz.Ve Türkiye ile fiyatların ortalama aynı yada yakın olduğunu söyleyebilirim.

16. okankaya

Ynt: Kamp Cantasi Alma ve Fiyat Karsilastirma Ben hep internet üzerinden aldım dağcılıkla ilgili malzemelerimi bot dahil, en bilinen iki siteyi öneriririm hatta fiyat konusunda atlaskamp'ı öneririm.Ama almadan önce mail at ve beğendiğin ürünün stok durumunu sormanı tavsiye ederim.Bu arada 180...
  17. okankaya

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Merhabalar, Forumda pek aktif olmasamda dağcılıkla aktif olarak uğraşmaya çalışmaktayım, bu sene erciyes, uludağ, kızlarsivrisi zirvelerine gideceğiz okul kulübüyle bir sorun çıkmazsa işte bu yüzden de iyi araştırarak, bende tecrübeli kişilere de danışarak bu botu...
  18. okankaya

LİKYA YOLU GÜNCESİ..

Ynt: LİKYA YOLU GÜNCESİ.. okankaya_35@windowslive.com şimdiden çok teşekkürler. :)

19. okankaya

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Ad - Soyad: Okan KAYA Doğum Tarihi ve Yeri: 07/10/1990 İSTANBUK/ÜSKÜDAR Memleket: İzmir Semt: Karşıyaka Meslek: Çalışmıyorum.Öğrenciyim İlgi Alanı: Dağcılık ,Doğa yürüyüşleri aranızda olmak ve her türlü etkinliğe katılmak istiyorum nasıl ulaşabilirim sizlere

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri