Arama sonuçlarınız

1. A

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY Halimize bak ya

2. A

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY Babam amerikada Chrysler bayisine gitmis yeni grand Cherokee yi test etmis daha sonrada fiyat almis (35.000 $) yani Turk lirasi karsiligi 63 bintl ;D ve asil bomba vergilerle birlikte turkiyedeki 2.El fiyati...
  3. A

Hangimize lazım değilki?

Ynt: Hangimize lazım değilki? 3 g limi bunlar?

4. A

Çalıntı Jeep ZJ

Ynt: Çalıntı Jeep ZJ Iyide aracin arizasi kazasi sikintisi falan varda oyuzden sat demedim ki ben sen hangi yaziyi okudunda beni( bu mantik) gibi bir kalibin icine soktun? arac kullanicisinda ve aracta nazar vardirgoz vardir dedim bu konuda sat kurtul dedim.cunku o aractan hayir gelmez artik o...
  5. A

kış lastiği zorunlu hale geliyor !!

Ynt: kış lastiği zorunlu hale geliyor !! Zorunlu hale gelir umarim.hatta kisin kis lastigi olmayip kaza yapanlarin masraflarini kaskolar odemesin end air yaptirimlar uygulansin.aracina kis lastigi alamayanlar ya aracini satsin ozaman yada garibanlara devlet versin

6. A

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... ;D ;D ;D ;D hahahah

7. A

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... Bend 3.1 2000 model grand Cherokee var 250.000km de gecen yil aldim 1 senedir kullaniyorum araci 10.000 tl fAlan harcamisimdir araca. yuruyen aksamini sanzumanini gergi kutugunu enjeksiyonlarini vs yenilettim .onumzdeki ay saticagim zAmanda 30bintlye...
  8. A

Hangimize lazım değilki?

Ynt: Hangimize lazım değilki? Cok arzu ediyorum lutfen. :D
  9. A

Çalıntı Jeep ZJ

Ynt: Çalıntı Jeep ZJ Gecmis olsun umarim ayni hirsiz hirs yapip aracinizi tekrardan calmaz ve bu foruma girip takip cihazi taktiginizi ogrenip sokmeye kalkmaz ;D bence satin kurtulun aractan he men nazar var demekki aracta :o

10. A

Grand cherokee 3.1 motor degisimi

Ynt: Grand cherokee 3.1 motor degisimi Internetten baktim biraz kmler cok yuksek.soyle 50binde. 60binde bulsam oynanmamis bir 2:7 ahh ahh

11. A

Ynt: Grand cherokee 3.1 motor degisimi Tsk ederim.acaba motor bitik geberik 2.7 grand cherokee alsam ve 0 motor siparisi versem servise bulabilirlermi ? Araci komple boyatmak bozuk neyi varsa atip yenisini yaptirmak istiyorum ilk gunku haline getirmk istiyorum her bir parcasinin orjinal...
  12. A

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY Demekki gercekten kimsenin umrunda degil

13. A

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY Pahali fiyatlari protesto icin konvoy fikrimden vazgectim ama bakarmisiniz su umursamazliga, :D akaryakit fiyatlarinin dusurlmesi icin devlete yollanicak olan imza kampanyasinda sadece 6.400 adet imza toplanabilmis internet uzerinden.Oysaki bu...
  14. A

Aracıma İngiltere'den Talip Var

Ynt: Aracıma İngiltere'den Talip Var ;D adamlar uluslararasi calisiyor demekki 8)
  15. A

200.000 kmdeki grand cherokeemin motorunu degistirmek istiyorum aracimin kasasini cok seviyorum.motor degisiminin yasal konusu hakkinda bilgi sahibi olan varmi ? Birde aracima uygun hangi tip motorlar olabilir.ornegin 0 bir dizel q7 motoru uyum gosterebilirmi ;D bu konuda yol gosterici ve bilgi...

16. A

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY Biraz hatirlatma sansiniz :D
  17. A

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY Listede olan 9 kisi disinda demekki halkimiz akaryakit zamlarindan memnun ;D ozaman bari hepsi sabitlenip 10 tl olsun bari ulkemizin cari acigi kapanir nasilsa halkimiz zamlardan memnun 8) yazda geldi havalarda isindi. bu havalarda varyaaa...
  18. A

LPG'ye Dizel'e ve Benzin'e Rakip Yakıt Türü: CNG

Ynt: LPG'ye Dizel'e ve Benzin'e Rakip Yakıt Türü: CNG Aynen oyle

19. A

LPG'ye Dizel'e ve Benzin'e Rakip Yakıt Türü: CNG

Ynt: LPG'ye Dizel'e ve Benzin'e Rakip Yakıt Türü: CNG Devleet baktiki motorinde benzinde dusus var millet cng kullaniyor çakarlar cngye zammi otururuz asssaya ;D ;D sonrada derlerki zaten ucuza kullaniyorlar odesin ib.neler...siz eniyisi benim konuya devam beyler...
  20. A

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz