Arama sonuçlarınız

1. A

AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY Arkadaslar konu dagilmak uzere.kurt acilimina bile girmissiniz yapmayin lutfen ya! Su zamlar icin konvoy yapiyomuyuz yapmiyomuyuz ? Hadi beyler isim listesini cogaltin

2. A

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY KATILIMCI LISTESI (ANKARA) 1-SAVAS TANIR 2-BULENT ARSLAN 3-YAKUP DEPEHARMAN 4-CUNEYT TANRIVERDI (TRABZON) 1-NIYAZI UZUN 2-MEHMET CATAKLI (ISTANBUL) 1-FURKAN CETINGOZ (KOCAELI) 1-DENIZ TEMIZCI
  3. A

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY Arkadaslar su foruma bir cayci alalim.konusmaktan oteye gidemiyoruz harbiden bunu farkettim.hic degilse burada sohbet ederken birseyler icmis oluruz 8) :D hadi beyler isimleri gorelim listeyi gorelim.ses ver gezenbilir.hoooop

4. A

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY Arkadaslar biraz konu disi olucak kusura bakmayin ama dogalgaza %15 zam daha geliyormus %20lik zam ihtiyaclari karsilayamadigi icin bunu %35 e cikararak ulkemizin cari aciginin azaltilmasi planlaniyormus...
  5. A

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY Guzel bir yazi olmus tsk.Ben istanbulda oturuyorum ve su konu acildigindan beri birtek benim adim var istanbuldan.ankara yine daha duyarli sanirim siz dahil 5 arkadas katilirim demis 2 arkadasta trabzondan katilirim demis.2 arkadasta kocaelinden...

6. A

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY

7. A

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY Arkadasima dedimki ne olcak bu yakita zam? bend 1.3 motor dizel var ded i.akrabay sordum, ahmet abi ne olcak bu dogalgaza zam? Fazla yakmiyoruz ki oglum dedi.Enerji bakani sayin yildiza sorduk sayin bakan bu zamlar neyin nesi die e amerikada zam...
  8. A

Grand Cherokee'nin Yeni Yıl Vergisi.

Ynt: Grand Cherokee'nin Yeni Yıl Vergisi. Bendede 2000 3.1 var 915+915=1830 :D saka gibi degilmi ne olucak bu vergiler zamlar
  9. A

Hangimize lazım değilki?

Ynt: Hangimize lazım değilki? Arkadas Ben sitresli adamim,Telefon dedigin duvara firlattin mi kirilmicak.misal 3310.. :D

10. A

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY ;D arkadas,zamlardan sonra Boyle olcaz die korkuorum

11. A

Ynt: AKARYAKIT ZAMLARINI PROTESTO ICIN KONVOY Dogalgaza %19 :D,Elektrige ise %9 zam hadi arkadaslar huniler kafaya ;D
  12. A

UNİMOG

Ynt: UNİMOG Buna birde tuning chip taktinmi tammdir :D

13. A

UNİMOG

Ynt: UNİMOG Km de kac kurus yakiyo acep bu ;D
  14. A

1-Furkan Cetingoz / Istanbul - Maltepe 8)

15. A

Ses ver gezenbilir hooop ;D
  16. A

Umarim konvoy fikrinde biranonce guzel bir karar alinir
  17. A

Guzel bir fikir verdiniz konun icine he men ekleme yapacagim her fikrini

18. A

Guzel bir fikir olabilir tesekkurler.Fakat dedikleriniz Icin bu sitedeki soz sahibi olan insanlarin ve adminlerin adim atmasi lazim.Facebooktan Boyle bir protesto Icin katilimci aranabilinir.Bazi arkadaslarin komik bularak sacma gordugu konvoy fikri istanbul gibi bir yerde %100 Haber kanallrinda...
  19. A

BUTUN ARKADASLARA ONCELIKLE MERHABA,Bilindigi gibi ulkemizdeki benzinin litresi 5lira olmak uzere artik! Buda motorin ve diger yakitlarada zam demek.Ama biz yillardir sadece internet sayfalarindan konusarak elestirmekten ileriye gidemedik! Ne birlik olabildik nede amaan bize ne demekten baska...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri