Arama sonuçlarınız

1. mdc

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları Anladım hayırlısı olsun herşeyin ya, bilmiyorum özel bir neden olmadıkça hem maddi hem araçsal :) satmam gibi geliyor bana bi 3 sene , o zamanada kısmet artık :) Aslında ilk mesajda dediğim gibi 2-3 aydır bakıyorum alcaktım ama elimde fiat fiorino vardı...

2. mdc

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Güzel olmuş ön görüş kamerası, bende geri görüş olduğundan soruyorum geriye alınca otomatik alıyor ya ekrana, peki bu önde olunca nasıl çalışıyor sistem ? Gelmişken bende bikaç resim atayım :) Servisten alırken taktırttığım off road paketi...
  3. mdc

Yeni Dacia Duster Broşürü

Ynt: Yeni Dacia Duster Broşürü Anlık yakıt tüketimi mevcut yeni dusterlarda fakat 30 km altında göstermiyor galiba, ben ilk defa bi duster sahibiyim ve dahaöncesiyle ilgili pek bir bilgim yok bu normal mi ? Bilgisi olan var mı ??? Eco mod bulunyor evet, fakat daha 300 küsür km yapabildim...

4. mdc

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları Verdiğin listeye göre iyi almışım diyeceğim ama bunlar yeni duster olupta ruhsatta vs 2013 model geçenler için mi, yoksa 2014 gelecekler için mi ? ??? mayısa falan gelecekmiş, servis alırken öyle demişti tarihi.
  5. mdc

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 aydır üye olmadan takip ediyordum burayı, sonunda bende kendimi tutamayıp duster sahibi oldum :) Yeni Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110 bg 4x2 + look paketi + geri görüş, navigasyon, bth+tv internet içeren multimedya paketi + off...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri