Arama sonuçlarınız

1. Öztürk FX

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster Hiç alakası yok...Ayrıca benim aracımda o özellikte yok... Sağa dönüşlerde takılma var ve kol sert... Sola dönüşlerde böyle bir sıkıntı yok...Kol çok rahat hareket ediyor...

2. Öztürk FX

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster Benim aracım Yeni Kasa STEPWAY ...alır almaz bunu farkettim ve ertesi gün doğru İzmir RenoMaise gittim...Hemen ilgilendiler ve aracın sinyal kolunu değiştirdiler... Hiç birşey farketmedi..:) aynı sertlik ve takılma devam ediyor... Aracımla ilgilenen müşteri temsilcisi ile...
  3. Öztürk FX

Dacia Stepway

Ynt: Dacia Stepway Yeni aracım 2000 km oldu... Ön cam sileceklerini muz tip ile değiştridim..15 TL...güzel oldu... Şuan... Herşey yolunda sorun yok...Motor açıldı gibi...daha atak oldu...Yakıt konusunda şuan bir değişiklik yok...Hala aynı yakıyor...:) Aracın en güzel tarafı...Köy...

4. Öztürk FX

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Bunu daha önce gündeme getirmiştim ve karşı çıkılmıştı...Aradaki fiyat farkı çok olmadan eski kasaları satamazlar...Şuan dahi ellerinde hala çok araç var...ÖTV zammı işin tuzu biberi oldu...
  5. Öztürk FX

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster Aracınız hayırlı olsun...kazasız belasız sürüşler dilerim. Yeni kasa Dusterda sinyal kolu nasıl...Sertmi...Özellikle sağa dönüş sinyali nasıl...çevirirken takılıyor gibi oluyormu...?

6. Öztürk FX

Dacia Stepway

Ynt: Dacia Stepway Onu denedik olmadı...çamurluk üstleri çok girintili çıkıntılı...kenetler oturmadı...hava soğuktu ve ustada fazla uğraşmak istemedi..bende üzerine düşmedim... İlk fırsatta kendim deneyeceğim... :)

7. Öztürk FX

Dacia Stepway

Ynt: Dacia Stepway Motor Bölmesi Koruyucu Lastik/Fitil Maliyet 1.5 metre takıldı.... 15 TL...Yer :6.Sanayi Sitesi...
  8. Öztürk FX

Dacia Stepway

Ynt: Dacia Stepway Orijinal Kol dayama... Bornova MAİS te takıldı...maliyet 250 TL civarı...
  9. Öztürk FX

Dacia Stepway

Ynt: Dacia Stepway Bu hafta aracıma 1.Orijinal Kol dayama taktırdım... 2.Motor bölmesine koruyucu lastik taktırdım..

10. Öztürk FX

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster Ben makyajlanan kısımdan...FAR-ön panjur vs vs...bahsediyorum...Zorlaşan bişey yok..yanlış anlamışsınız...

11. Öztürk FX

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster Yeni DUSTER bugün inceledim... İlk etapta gözüme batanlar... 1.Sinyal kolu aynı Stepwaydeki gibi sert...özellikle sağa dönüşlerde sert geçiyor...Eski kasada böyle birşey yok...çok rahat hareket ediyor... 2.Koltuklar çok rahat...Eski kasada bu rahatlık yok... 3.Aracın ön...
  12. Öztürk FX

Yeni Duster Yokuş Kalkış Desteği İle Geliyor

Ynt: Yeni Duster Yokuş Kalkış Desteği İle Geliyor Şu Dacia mühendisleri hiç anlamıyorum...Araçta teknik olarak tüm veriler var...Ekranıda müsait...Fakat yapılan ayarlamalar mantıksız... verileri ekrana taksit taksit gönderiyor...her düğmeye basışımda saydırıyom bu aklıevvellere...:)

13. Öztürk FX

Ynt: Yeni Duster Yokuş Kalkış Desteği İle Geliyor Anlık tüketim bilgisi Yeni Stepwayde var... Yalnız araç 30 km civarına ulaşınca göstermeye başlıyor...En azından benim aracımda bu şekilde... Yeni Stepway yol bilgisayarında... Toplam Km. Günlük Km. Saat Hepsi yol bilgisayarı...
  14. Öztürk FX

Ynt: Yeni Duster Yokuş Kalkış Desteği İle Geliyor Aracınız hayırlı olsun.Kazasız / sorunsuz sürüşler dilerim. Yeni Duster'da 1.Hararet göstergesi varmı... 2.Sıcaklık göstergesi yol bilgisayarı içerisindemi... 3.Saat yol bilgisayarı içerisindemi... 4.Toplam veya Günlük kilometre sayacı...
  15. Öztürk FX

Dacia Duster 2.el (ikinciel)

Ynt: Dacia Duster 2.el (ikinciel) Ben 3 bayii ile görüştüm...Makyajlı kasaya fiyat vermediler... Makyajlı kasaya zam yapmazlar ise...Eski kasayı satamazlar...Stoklarda bol miktarda eski kasa duruyormuş. Kısacası iki kasa arasında bariz fiyat farkı olmalıdır...Ya birne indirim...

16. Öztürk FX

Dacia Stepway

Ynt: Dacia Stepway Yeni kasa Stepway ile ilgili olarak ilk izlenimlerimi yazmaya devam ediyorum... Aracım 1000 km. oldu... Motor eski kasaya göre çok daha atak...Çok seri hareket ediyor... Yakıt şuan ortalama şehir içi...4.9 Süspansiyon eski kasaya göre daha sert..özellikle virajlarda araç...
  17. Öztürk FX

Dacıa Duster Değerlendirmelerim

Ynt: Dacıa Duster Değerlendirmelerim Euro disell in her çeşiti kullanılabilir... 2011 yılı itibariyle tüm istasyonlar sadece Euro disell satıyor...Dolayısı ile disell yakıtlar arası fiyat farkı sadece içerisindeki katkılarla belirleniyor...performasnı ne kadar etkiliyor...ben fark...
  18. Öztürk FX

Yükseltme

Ynt: Yükseltme Ben böyle birşey yapmadım.yapmayıda şuan düşünmüyorum... Yükseltme yapan bazı arkadaşlar var ve aşağıdaki linkte konuyu tartışıyorlar... Kolay gele... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94538.0

19. Öztürk FX

Dacıa Duster Değerlendirmelerim

Ynt: Dacıa Duster Değerlendirmelerim Aracınız hayırlı uğurlu olsun...kazasız belasız sürüşler... Cam modülünden kastınız...Kumanda ile aracın camlarının otomatik kalkması olmalı...
  20. Öztürk FX

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Resimler ve gezilen yerler çok güzel... Yalnız bu arakadaş niye o kriko ile bu yollara düşmüş...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri