Arama sonuçlarınız

1. Öztürk FX

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Duster araçların ekonomik oluşu sadece yakıtı ile sınırlı değil... Onlarca eksik yönlerine rağmen... Duster 4x4 araç olarak ucuz... Bakım ve yedekparça olarak ucuz... Yakıt olarak ucuz... En önemlisi Türkiyenin her noktasında servis hizmeti var... Bu...

2. Öztürk FX

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi 60 bine DUSTER alacağına 70 bine Subaru almak doğru bir tercih ...ikisi arasında dağlar kadar fark var...kıyaslanamaz bile... Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın...Ben sadece iş için kulandığımdan ...ekonomiyi ön plana çıkarıyorum ve tercihim DUSTER ve...
  3. Öztürk FX

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster Geçen hafta yeni Stepway aldım...Hararet göstergesi yok...yeni panoda buna gerek duymamışlar... Yeni Duster aracı internette izlerken aynı görüntü ile karşılaştım...sadece elektronik ekranın sağında yakıt göstergesi var... Büyük ihtimal makyajlı kasada Hararet göstergesi...

4. Öztürk FX

İşte Yeni Duster

Ynt: İşte Yeni Duster Duster pikap
  5. Öztürk FX

Dacia Stepway

Ynt: Dacia Stepway Lastiklere nitrojen bastılar...ne işe yarıyacaksa artık... Çelik jantlar takılınca araba daha bir heybetli durmaya başladı...

6. Öztürk FX

Dacia Stepway

Ynt: Dacia Stepway Bugünde arabama yeni jantlar taktırdırm... Üzerinden çıkan jant ölçüsü.... 16/6 inç 4 x100 bijon...ET 37 ( Saç jant) Benim taktırdığım jant ölçüsü ....16/7.5 inç 4x100 bijon ...ET 20 (Çelik jant) Jant maliyeti 800 TL

7. Öztürk FX

Dacia Stepway

Ynt: Dacia Stepway Teşekkür ederim... Araç...38 000 TL ye aldım... İkinci egzos görsel...Boru direk şaseye kaynaklı... Dat korna= orjinal kornası çok kötü.Seger marka dat diye öten / ses çıkaran korna taktırdım... ...Birde taksicilerin kullandığı did olanı varmış...ben o sesi...
  8. Öztürk FX

Dacia Stepway

Ynt: Dacia Stepway Yeni kasa Stepway lerde...araç altı izalasyonu eski kasaya göre çok kaliteli olmuş...
  9. Öztürk FX

Dacia Stepway

Ynt: Dacia Stepway Bu hafta... 2013 Dacia Stepway aldım... Araba gayet başarılı...ilk göze batan eksi puan...hararet göstergesi kaldırılmış...o koskoca digital ekranda sadece yakıt göstergesi var...yol bilgisayarı servis tarafından açıldı... Araca ekstra olarak önce dat korna ...sonra ise...

10. Öztürk FX

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster İç mekanda kalite epey bir yükselmiş görünüyor...Umarım Türkiye ye gelecek olan serilerde de aynılarını görürüz...

11. Öztürk FX

Yeni Duster

Ynt: Yeni Duster Dacia olmasından dolayı niye tedirginsiniz.?..Bu markadan beklentiniz nedir...? Dacia markası size ne ifade ediyor...?
  12. Öztürk FX

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları Sizin 47 000TL ye vermemeniz önemli değil...Önemli olan alıcının rakamı...Siz satmak istiyorsanız eğer...karşı tarafın rakamına mutlaka yanaşırsınız...öteki türlü istediğiniz rakam için..Aylarca beklersiniz veya daha iyi fiyata satarsınız...Şans bu... Kısacası mal...

13. Öztürk FX

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları Firmalar yılbaşına doğru satış kotalarını doldurmak için kampanya yapıyorlar..Dolayısı ile arabaların fiyatları aşağı geliyor...Özellikle Kasım-Ocak dönemi 2.el yerlerde sürünüyor...Kısacası tam 2.el alma zamanıdır...Sıfır araba alırsan anında yıl kaybedersin...
  14. Öztürk FX

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi DUSTER modeli baz alınarak üretilen NİSSAN TERRANO nun teknik dökümü yayınlandı... Elektrik destekli direksiyon...XE / XL modellerinde standart olmuş...darısı Duster'ların başına... Tork 240nm den ..........248 nm ye çıkmış...
  15. Öztürk FX

Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri

Ynt: Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri Bunun aracın ağırlığı ile alakası yok... Kullanılan direksiyon sistemi ile alakalıdır...EPS direksiyon olmadığı sürece DUSTER dan bir cacık olmaz...Ben bunu her servise gittiğimde söylüyorum...Aldığım cevap...Haklısınız...

16. Öztürk FX

Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri

Ynt: Yeni Duster İç Ve Dış Görüntüleri Adam Kamyon yapmış ve direksiyonunun hafifliğini göstermek için...Dağın tepesinde ilginç bir reklam filmi çekmiş... Evet..Filmde bir hamster direksiyonu çeviriyor... Sanırım DACİA DUSTER da böyle bir film çekmek için hemster olmazda..büyük bir DANA bu...
  17. Öztürk FX

DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

Ynt: Duster Çalındı Immobılızer Fos Öncelikle geçmiş olsun...çalınan arabanın bedelini KASKO niye ödemedi...gerekçesi neydi...?
  18. Öztürk FX

Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları Bu fotoğraflar 2013 Dacia Stepway fotoğrafları... Aracın dışırasında sadece far-panjur ve stop lambasını değiştiren akıl yoksunu dizaynırdan... içeride bu kadar değişiklik beklemek anlamsız olur diye düşünüyorum..umarım ben yanılırım... Dacia...

19. Öztürk FX

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları Duster modelinin iç tasarımında ise güncellemelere gitmeyecek olan Romanyalı otomobil üreticisi Dacia, göstergeleri ve navigasyon sistemini ise mevcut kokpite entegre edecek. Makyajlı Duster modeli ilk defa hız sabitleme sistemine (Cruise...
  20. Öztürk FX

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları Umarım eski bagaj kapısını mumla aramayız... Şuanki görüntüler kendi adıma pek iç açıcı gelmedi... Oysa Sandero/Stepwayde yapılan değişiklikler gayet güzeldi...Bir araba nasıl katledilir filmi izlemek istemiyorum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri