Arama sonuçlarınız

1. Öztürk FX

Dusterlar New Age Olmus?

Ynt: Dusterlar New Age Olmus? Bende 2012 Peugeut 207 ..1.4 Dizel Active aracımı (11000 km.) takasa verip...bir tanede 4x4 yeşil renk Duster almaya niyetlendim... Satıcı benim 207 yi incelemek için servis bölümüne çekti... 1 saat sonra elinde bir ekspertiz raporu ile birisi geldi...benim...

2. Öztürk FX

Duster 4x4 110 BG Hakkında Görüşleriniz.

DUSTER şanzımanı ile GrandVitara şanzımanı arasında fark var.Grand Vitara daha iyidir. Duster sürüş konforu ile GrandVitara sürüş konforu arasında çok fark var.Grand Vitara daha iyidir. Yakıt ekonomisine gelirsek.Duster grand Vitara dan daha ekonomiktir. Uzun süre Suzuki kullandıysanız...
  3. Öztürk FX

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları Benim araç Videom yok...İnternette zaten yeteri kadar video var...Çekeceğim görüntüde çok farklı olmayacak... Benim işim verici ve aktarıcılar... Dağ tepe geziyorum ifadesi oradan geliyor... ....................................................... EPS Direksiyon...

4. Öztürk FX

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları Evet...Doğrusu sizin yazdığınız gibidir...EPS demek istedim... Teknik terimler birbirlerine o kadar yakınki bazen bu tip hatalar yapabiliyorum...
  5. Öztürk FX

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları Ben kendi 4x4 Duster aracımı günlük olarak...aynen bu videodaki şartlarda kullanıyorum... Dağ-Tepe ....işimide gayet iyi bir şekilde görüyor... Eğer Direksiyonu ESP li olsaydı bu araçtan hiç inmezdim...uzun seyahatlerde diğer aracımı kullanıyorum...

6. Öztürk FX

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları Duster bir off road aracı değildir...Dolayısı ile yapacağınız sınırlı teknik değişikliklerle bir takım güzergahlarda kullanabilirsiniz... Yapabileceğiniz teknik değişiklikler ise...çok sınırlıdır... Araca belirli sınırlar dahilinde yükseltme yapabilirsiniz...

7. Öztürk FX

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları Duster her yere çıkar...Duster herşeyi yapar demek ve bunuda kanıtlamak için...Birçok Duster ve buna benzer araç sahipleri...Bu kadar gereksiz ve hiç bir amacı olmayan parkurlarda...bu aracı sürmeye çalışıyorlar... Öncelikle aracınızı teknik korumaya almanız...
  8. Öztürk FX

2012 Duster verilip Opel Mokka alınır mı

Ynt: 2012 Duster verilip Opel Mokka alınır mı Opel mokka' yı sonunda test ettim... Motor şahane...Çok sessiz... Koltuklar şahane...oturma düzeni harika... Bir arabada olması gereken her konfor var... Araba budur... Sonra araç ile hareket ettik...Biraz dolaştık... Peki alırmıyım... Hayır...
  9. Öztürk FX

dacia duster olmuş renault duster

Ynt: dacia duster olmuş renault duster Büyük ihtimal... RUSYA-Gürcistan-Ermenistan-Azerbeycan..vs vs vs...giden partidir...peki o karayolunda ne işleri var...neden gemide değiller... işte orası beni aşar...tek bildiğim RENo markası ile duster bu çevrede sadece Rusya ve civar ülkelerde...

10. Öztürk FX

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) Yol bilgisayarıyla yakıt ölçmek sağlıklı olmaz...yaklaşık değerler verir... Depoyu ağzına kadar doldurun...en az 100 Km gidin...sonra aynı dolumu tekrar yapın... Yakıt ölçümü esnasında güzergah noktalarınız ve araç içerisindeki yolcu ve yükünüz...

11. Öztürk FX

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) Benim ortalama yakıt tüketimim 7 litre civarı... İş için kullanmayıp sadece gezmek için kullanırsam...yakıt ekonomisi sağlıyorum... Örneklendirmem...yakıt göstergesi ile ilgili bilgi vermek içindi... Ayrıca bu araçların en kötü taraflarından...
  12. Öztürk FX

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) O zaman deneyin. Ben benim aracımda olanı anlattım. Aynı yukarıdaki arkadaşın yaptığı gibi... Depoyu Full yapıyorum ve ilk çizgi 400 Km civarında sönüyor... Çünkü...fazladan 13 Lt yakıt ve ilk çizginin sönmesi için harcanan yakıt...Bu...

13. Öztürk FX

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) Yakıt deposu şamandırası...50 LT ..üzerini algılamıyor...yakıt 50 Lt.altına düşmeye başladığı zaman gösterge hareket ediyor... Dolayısı ile 63 Lt.yakıt alınınca...km. 480 olduğu halde deponun full görünmesi normal... En azından benim aracımdada...
  14. Öztürk FX

DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS Yeşil renkli Duster ararken...YAŞAR MOT. ARÇ. YED. PRÇ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. firmasına Cumartesi günü uğradım... Yeni kasa veya makyajlı olanı ne zaman gelecek dedim... Verdiği cevap... Yeni kasa yok...Sadece göğüslük değişecek...Aracın ön panjuru değişecek...
  15. Öztürk FX

4*2 bezinli duster debriyaj pedal kavrama mesafesi çok yüksek

Ynt: 4*2 bezinli duster debriyaj pedal kavrama mesafesi çok yüksek Debriyaj kavrama mesafesi normal seviyede... Normal olmayan sizin eski aracınızın debriyaj kavrama seviyesi olmalı... Ben bazen günde ortalama 5-6 değişik model araca biniyorum...hemen hemen hepsi aynı yükseklikte..sadece...

16. Öztürk FX

dacia duster hangi ülkede üretiliyor

Ynt: dacia duster hangi ülkede üretiliyor Duster mı...Terios mu... Bu kişiye göre değişir...Buna cevap vermek zor...herkesin beklentisi farklı... Benim görüşüm tabiiki Duster....İkisi arasında bana göre çok fark var...
  17. Öztürk FX

dacia duster hangi ülkede üretiliyor

Ynt: dacia duster hangi ülkede üretiliyor Romanya Ana fabrika Dacia’nın ilk kurulduğu yıllardan beri destek veren Renault 1999 yılında Dacia’nın %99’dan fazlasını satın aldı. Şu anda Romanya Piteşti’deki yıllık 200.000 kapasiteli fabrikada üretim yapılmaktadır. Grup 2010 yılına kadar Rusya...
  18. Öztürk FX

110b orjinal lpg duster şehir dışı yakıt sarfiyatı

Ynt: 110b orjinal lpg duster şehir dışı yakıt sarfiyatı Öncelikle aracınız hayırlı olsun...kazasız belasız sürüşler dilerim... Bilgi: Aracınız LPG'li olduğu sürece kapalı otoparkları kullanmamanız gerekir... Yakıt dolum yerinin gözükmemesi bunu değiştirmez...değiştirmemelidir... Bu konuda...

19. Öztürk FX

Duster Facelift Fotoğrafları

Ynt: Duster Facelift Fotoğrafları Güncelleme buysa ...hiç uğraşmasalar daha iyimiş.. Stepway satışları çok güzel gidiyor... Benim Stepway daha 10 aylık...yeni kasa çok güzel ...takasa gireyim diye gittim...Şubat sonuna araç teslim ediyorlar...onda da renk tercihi yok...ne gelirse veririm...
  20. Öztürk FX

dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa...

Ynt: dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa... Amacım Duster markasını kötülemek horlamak değil...bende bir Duster kullanıcısıyım...ben araçlara yapılan çarpışma testlerinide çok önemsemem...her zaman kazanın oluş şekline önem veririm... Diğer araç size nereden çarpacak ve çarpan araç ne...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri