Arama sonuçlarınız

1. Öztürk FX

dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa...

Ynt: dacia duster'a citroen c3 arkadan vurursa... Bu benim VW Caddy... Buda bizim elemanın arkadan vurduğu Ford Focus...hiç bir hasar yok... free image hosting Sonuç: Araçların arkası daha mukavemetlidir...birde aracın vuruş şekli önemlidir...Öndeki araç fren yapıp durunca..arkası hafif...

2. Öztürk FX

DUSTER RAMPA ÇEKİŞ

Ynt: DUSTER RAMPA ÇEKİŞ İşim gereği... Belkahve-Sabuncubeli-Muğla Sakar geçidini sürekli kullanıyorum... Buralarda 110 Bg.Duster aracla ve en az 3 kişi ile hiç çekiş sorunu yaşamadım.Aracın torku yeterli...yeri geliyor rampaları devamlı 5.vitesle geçiyoruz...yeri geliyor vites düşürüp tekrar...
  3. Öztürk FX

Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli?

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? semaver kardeş ben yanlış anlamışım... ::) Auto kısmında neden sürerler ...bende anlamadım ama vardır bir bildikleri deyip geçelim...

4. Öztürk FX

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? Kendi adıma cevap vereyim... Neden 4x4 = İşim gereği.Hem şehirde hemde arazide çalıştığım için kullandığım arcın 4 çeker olması gerekiyor...o dağ senin bu dağ benim...sürekli geziyorum..gittiğim güzergahların çoğu...
  5. Öztürk FX

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? Konuya dönersek eğer... 2 WD veya Auto konumunda yakıt tasarrufu farkını bu hafta test ettim...araçta 2 kişiydik...Depo izmir üçkuyularda Full dolduruldu.. Güzergahım... İzmir-Menderes-Ahmetbeyli-Pamucak-Selçuk...

6. Öztürk FX

Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik..

Ynt: Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik.. Çok güzel bir uygulama...Bilgiler için teşekkür ederim...Aracınızı zevkle kullanmanızı dilerim...

7. Öztürk FX

Ynt: Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik.. Orijinal lastik ...215 / 65 / 16 olduğuna göre... Bu lastik ebadları baya bir büyük...dönüşlerde sürtme yapıyormu...Flanş varmı..? Teşekkür ederim...kolay gelsin...
  8. Öztürk FX

Ynt: Duster'ı dik orman kesim sahasında denedik.. Kolay gelsin...çok güzel bir parkur... Lastik marka ve ebadı nedir.?
  9. Öztürk FX

Direksiyon Titremesi Sorunu

İlave Bilgi:...Park halinde direksiyonu son turda tutarsanız titreme yapar ve buda normaldir...(eğer son turda değilse..yani tam sol veya tam sağ ) o zaman sorun vardır..yanlış bilgi aktarmayalım... Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=94420.0#ixzz2Ih76yVlq

10. Öztürk FX

buda benim dusterr

Ynt: buda benim dusterr Aracınız hayırlı uğurlu olsun...kazasız belasız sürüşler dilerim...

11. Öztürk FX

Direksiyon Titremesi Sorunu

Dacia Duster araçların direksiyonları Power / EPS li direksiyon değildir... Dacia Duster araçların direksiyon sistemleri...Motora bağlı Hidrolik direksiyon pompası Bg.gücünü düşürmesin diye...Motordan bağımsız Elektrikli Hidrolik direksiyon pompası ile değiştirlmiştir...Birçok araç bu sisteme...
  12. Öztürk FX

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? Şimdi neresinden başlasam bilmiyorum..Çünkü sen bildiğini yine okuyacaksın...iki sayfa önce ne demişim..sen neden bahsediyorsun.. Şu kadarını söyliyeyim...Senin kullandığın araçta Atlas diferansiyal...

13. Öztürk FX

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? Dustero senle laf ebeliği yapamam...Sen sabit fikirlisin...Aracın hakkında hiç bir teknik bilgiye sahip olmadığın gibi...birde akıl veriyorsun... ...Altındaki arabaya o kadar güvenme...Alt takıma off road şartları...
  14. Öztürk FX

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? Aynen dostum...Size katılıyorum...
  15. Öztürk FX

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? Özellikle 4x4 araçlarda yapılan kıyaslamalar çok yanlış... Hava şartlarının kötü olduğu durumlarda ...araçtan beklentiler fazla olunca bir takım sıkıntılar doğuyor... Karlı / yağışlı veya çamurlu bir havada eğer...

16. Öztürk FX

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? 4x4 Duster araçlara farklı teknik uygulamalar yapılabilir...Arazi kabiliyeti arttırılabilir... Bununda teknik sınırları vardır...Örneğin Aks...Yapacağınız her modifikasyon... Akslara yük bindirecektir...Aks...
  17. Öztürk FX

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? 4x4 Duster araçlarda kilitli diferensiyal yoktur. 4x4 Duster araçlarda orta diferansiyal kilidi vardır...Lock seçeneği ile Ön ve Arka tekerlere eşit şekilde güç aktarımı sağlar. Kilitli Diferansiyal olmadığı...
  18. Öztürk FX

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Yakıt Deposundan gelen ses (çalkalanma) 40 Lt.veya altında alırsanız kesiliyor. En azından benim test sonuçlarım bu değeri çıkardı... Hem Duster hemde Stepwayde...

19. Öztürk FX

Ynt: Duster 4x4 modellerinde yakıt tasarrufu için 2WD konumu mu tercih edilmeli? Yakıt tasarrufu yapmak istiyorsanız... aracınızı 2 WD seçeneğinde kullanmalısınız. Auto veya Lock seçeneklerini düz yolda hava şartları uygunsa kullanmayınız. Bu seçenekler yağışlı/karlı/çamurlu zeminlerde...
  20. Öztürk FX

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Ön camlardaki rüzgarlıkları aracı aldığım günün akşamı söktüm...(ikinci el araç) kendi adıma yan görüşü gerçekten çok engelliyor düşüncesindeyim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri