Arama sonuçlarınız

1. Öztürk FX

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Dacia nın tüm modellerinde...o paslar var... Sebebide korozyona karşı galvaniz koruma yeterli değil...dolayısı ile bu paslanmalar her yerde görünüyor...araç üzerindeki boya dahi çabuk hasar görüyor...çok ince bir katman boya var... bu paraya bu araç...

2. Öztürk FX

Dacia STEPWAY alt başlığı

Ynt: Dacia STEPWAY alt başlığı Nezaketen bir cevap verseydiniz...? Olcakmı? ..Olmıyacakmı..? Bilgi...DUSTER topiğindekiler yakında beni aforoz edecekler... :)
  3. Öztürk FX

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri 4x2 DUSTER bakıp..ASTRA almak yoğun karasızlık yaşamış olan bir insan davranışı... İki araç arasında dağlar kadar fark var...Bir sefer aynı katogoride olan araç değiller...ikisi arasında konfor / sürüş kıyaslaması bile yapılamaz... ASTRA için eleştiri...

4. Öztürk FX

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Forum yetkililerine Dacia STEPWAY bölümü açılması için mesaj yazdım...Konu açtım...bir cevap gelmedi... Benim Dacia Stepway aracımın bugün lastiklerini değiştirdim... Mevcut..195 /55 / 16 olan lastikleri...205 / 55 / 16 Michelin yaptım... Üzerindeki...
  5. Öztürk FX

duster kaportası sağlam mı değil mi ?

Ynt: duster kaportası sağlam mı değil mi ? Daha öncede söyledim...çarpışma testlerini çok fazla dikkate almamak lazım... Bu benim araba...VW Caddy Hasar yaklaşık 7000 TL Buda arkadan çarpılan araba ...Ford Focus Hasar... Bir iki çizik dışında...hasar yok... Şimdi bu...

6. Öztürk FX

Dacia STEPWAY alt başlığı

Sayın yetkili DACİA markası için alt başlık açılabilirmi...diğer markalarda olduğu gibi. Eğer iki adet alt başlık olur ise...DUSTER ve STEPWAY kullanıcıları yorumları karışmaz. Uygun ise STEPWAY başlığı açılmasını talep ediyorum.STEPWAY başlığına kendi aracımla ilgili bilgileri...

7. Öztürk FX

Duster takas...

Ynt: Duster takas... O zaman Samuraiden sonra...DUSTER doğru bir tercih...
  8. Öztürk FX

Duster takas...

Ynt: Duster takas... Hangi araç senin anlaşılmıyor.. 1.Seçenek Samurai senin ve karşılığında fark verip DUSTER almak istiyorsan...Al derim... Fakat DUSTER dan Samurai'nin arazi performansını bekleme..İkisi tamamen farklı özelliklere sahip araçtır... 2.Seçenek DUSTER senin ve onu verip...
  9. Öztürk FX

Yeni 1.5 DCİ motorlar

Ynt: Yeni 1.5 DCİ motorlar Orhan kardeşim ne demek... Görürsem mutlaka sizinle tanışmak isterim... Benim aracım aşağıda...yeni fotoğraf çekince güncellerim... Syg.

10. Öztürk FX

Yeni 1.5 DCİ motorlar

Ynt: Yeni 1.5 DCİ motorlar Evet bu soruya artık cevap verebilirim... Araç Dacia Sandero Stepway 1.5 dci 90 Bg. Şehiriçi katedilen yol....1000 Km. Depo da hala yakıt var...yakıt göstergesinde 2 bölme kaldı...Tek bölmeye düşmesi an meselesi.... Ortalama 100Km'de ...harcanan yakıt...

11. Öztürk FX

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Budaklı pinar odununu alcen....verecen zopayı verecen zopayı... Rustan ne beklenir ...onlar alışmış UAZ lara...Bir koltuk ...bir debriyaj..birde vites kolu..onlar için araba... Araba test edilirde bu kadarda vahşet olmaz canım..en azından kamuoyundan gizli...
  12. Öztürk FX

Duster 4*4 yardım

Ynt: Duster 4*4 yardım Arkadaşım Ford Connect araçtan indiysen eğer.... Dacia DUSTER 4x2 veya 4x4 te hiç zorluk çekmezsin...Hatta Duster daha rahat ve seridir... Eğer benim gibi VWCaddy den inip binseydin...Büyük ihtimal ertesi gün aracını geri iade ederdin... Ben DUSTER siparişimi...

13. Öztürk FX

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi 1.5dci 90 Bg motorlu olan araçlarda...Vites değişimi esnasında devir hemen düşmüyor...yüksek devirde vites değişimi yapıyorum...ben bunu dacia stepwayde farkettim...durum DUSTER araçlardada aynımıdır... çünkü servise gittim...bana bu motorların reno...
  14. Öztürk FX

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. Aşağıdaki yazılar ne kadar saçma değilmi...Hukuki olarak onları rahatlatan bir uyarı... Ben size baştan söyledim...ben haklıyım diyor...Bunu tüm firmalar yapıyor...Bu sadece Reno veya Dacia ya ait bir sorun değil... Ben aynı sorunu Peugeutta yaşadım...Sonuç hüsran...
  15. Öztürk FX

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. Hukuki hakkınızı kullanabilirsiniz...Bu sizin en temel hakkınız ... Ben aynı sorunu yaşadım ve hiç bir sonuç elde edemedim...Kısacası bu satıcının tamamen olaya iyiniyetle yaklaşmış olması ile alakalıdır... Bir kişiye yeni teyp bedava verilirse...doğal olarak diğer...

16. Öztürk FX

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. Sizin yaşamış olduğunuz sıkıntıyı ben daha önce yaşadım ve hukuki yollara baş vurunca yukarıdaki uyarıyı önüme koydular... ::)
  17. Öztürk FX

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. Teyp ve diğer değişiklikler konusunda satıcı hiç bir şekilde sorumlu olamaz...Tüm ürünlerin katolog veya ilanlarında bir uyarı vardır... Üretici ve ithalatçı firma, önceden haber vermeksizin aracın tavsiye ettiği fiyat, tip ve spesifikasyonlarında değişiklik yapabilir.
  18. Öztürk FX

Duster Su Geçiş Yüksekliği

Ynt: Duster Su Geçiş Yüksekliği Bu videoda araç su geçişini tamamladıktan sonra ... Eksozdan beyaz duman atmaya başlıyor...demekki şnorkelsiz geçmek sorun çıkarırmış...

19. Öztürk FX

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Bana göre DUSTER da en büyük eksiklik POWER Direksiyondur...Hatta Direksiyon sistemi komple yenilenmelidir... Bir araçta en azından olması gerekenler ve benim aradığım teknik ayrıntılar... Bunların bir çoğu zaten araçta var...
  20. Öztürk FX

Yeni 1.5 DCİ motorlar

Ynt: Yeni 1.5 DCİ motorlar 1.5 dci 90 bg motor ....gayet verimli ve ekonomik bir yakıt sarfiyatı var... Araçlarda yakıt sarfiyatı kullanıcıya göre değişir...Benim elde ettiğim değeri bir başkası elde edemeyebilir...yada ben daha ekonomik kullanabilen arkadaşlarıma yetişemiyebilirim... Benim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri