Arama sonuçlarınız

1. Öztürk FX

Yeni 1.5 DCİ motorlar

Ynt: Yeni 1.5 DCİ motorlar Araç benim ve dün öğlen Denizlide teslim aldım...şehir içi kullanımı konusunda bir deneyimim yok... Önümüzdeki hafta bu konuda deneyim yaparım...şehir içi en az 100 Km yapmam gerekiyor... C3 konusuna gelirsek...Bende bir tanede Peugeut 207 var...1.4 70 Bg...

2. Öztürk FX

Yeni 1.5 DCİ motorlar

Ynt: Yeni 1.5 DCİ motorlar hehehe ;D 7 yıl VW Caddy Kullanınca terimler karışıyo... Doğrusu sizin söylediğiniz şekilde...1.5 dCi ........90 Bg
  3. Öztürk FX

Yeni 1.5 DCİ motorlar

Ynt: Yeni 1.5 DCİ motorlar 1.5 TDI motora örnek olması açısından kendi deneyimimi yazıyorum... Araç... Dacia Sandero Stepway 2012 model 1.5 TDI...90 BG Euro5 motor... Denizli den depo fullendi...kilometre sıfırlandı...istikamet İZMİR... Sürat ortalama 85 km...civarı...bazen 100-120...

4. Öztürk FX

Duster 4x2 1.5 dci 110 bg fiyat

Ynt: Duster 4x2 1.5 dci 110 bg fiyat Doğru tercih..doğru fiyat... Kazasız belasız... kullan arkadaşım...hayırlı uğurlu olsun...
  5. Öztürk FX

Duster ile Denizli Güney

Ynt: Duster ile Denizli Güney Teşekkür ederim... Programıma dahil ettim...bir aksilik olmazsa gideceğim...harika bir güzergah...

6. Öztürk FX

Duster ile Denizli Güney

Ynt: Duster ile Denizli Güney cem kardeş harika görüntüler..eline sağlık..aracın hayırlı osun... en son resimdeki yer neresi tam adres verebilirisin...

7. Öztürk FX

Dacia - Duster Benzinli mi Dizel mi Almalıyım?

Ynt: Dacia - Duster Benzinli mi Dizel mi Almalıyım? Arkadaşlar bu çarpışma testlerine kafayı takmayınız.... Allah kimsenin başına kaza bela vermesin... Benim aracım bundan 1 ay önce maddi hasarlı bir kazaya karıştı... Arkadan vurduğu araç Ford Focus Bizim araç VW Caddy Kaza...
  8. Öztürk FX

Dacia - Duster Benzinli mi Dizel mi Almalıyım?

Karar vermek zor değil...çok kolay... 1.Benzinli araç alacaksın...araç maliyetin düşecek...Ne güzel kar ettim diye sevineceksin... 2.Benzinli araç alacaksın...her benzinciye girişte...daha fazla benzin alacak ve daha fazla ödeme yapacaksın... 3.Benzinciye her girişinde aracın ilk alış...
  9. Öztürk FX

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Mp3 çalışıyor...Sorun yok.

10. Öztürk FX

Duster Koltuk Kılıfı seçimi

Ynt: Duster Koltuk Kılıfı seçimi Ben kendi aracımda koltuk kılıfı kullanmam...Koltuğun orjinal ortepedik yapısını bozuyor ayrıca görsel olarak...göze hiç hoş gelmiyor...bu benim bakış açım... Bir arkadaşım Duster aracında koltuk kılıfı kullanıyordu...hatta renkte şahane idi...bir süre...

11. Öztürk FX

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Özellikle DUSTER topiklerinde okuduklarımdan sonra...sizin söylediklerinize katılamıyacağım... Bu konunun uzaması taraftarı değilim ama..sadece sizinle aynı görüşte olmadığımı belirtmek isterim...İnsanlar araç alırken maddi güçlerine ve kullanım amacına...
  12. Öztürk FX

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? bende göremiyorum... bu linkten gönderirseniz...daha kolay olabilir... http://www.postimage.org/ jpg upload

13. Öztürk FX

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. Bugün yeni CD çaları denedim.... Ses kalitesi bana göre yeterli...Gayet şık ve kullanışlı...
  14. Öztürk FX

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? engin 3d ....klavyene sağlık kardeşim... aklımdan geçenleri...satır satır yazmışsınız...teşekkür ederim... yeni aracınız ...hayırlı uğurlu olsun...kazasız belasız sürüşler dilerim... sizin almış olduğunuz aracın...kahverengi olanını sipariş ettim...49 990...
  15. Öztürk FX

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bilal kardeşim... Yukarıda söylediklerimi sakın yanlış anlamayınız...Aracınız çok güzel olmuş...Yaptığınız her şey aracınıza yakışmış...masrafınız boşuna olmamış..Doğru yere doğru paralar harcamışsınız...Çünkü aracı off road tabir edilen...

16. Öztürk FX

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Aracınız çok güzel olmuş...kazasız belasız kullanmak nasip ettsin... Yalnız dikkatimi çeken bir şey var... Araziye çıkacak olanlar tampon korumadan önce aracın yüksekliğini korumalıdır...Sizin araç hem çift eksoz /koruma demiri hemde...
  17. Öztürk FX

Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen

Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen Sayın arkadaşım Öncelikle aracınız hayırlı olsun...Kazasız belasız sürüşler dilerim... Konuya döner isek... Şu güzelim DUSTER aracınıza DOĞAN Görünümlü ŞAHİN muamelesi yapmayınız...yazıktır günahtır...kendi sınıfında gayet başarılı bir...
  18. Öztürk FX

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Video da gördüklerim banada garip geldi... lock pozisyonunda ve tüm güç ön tekerlerde...arka teker dağılımı dengesiz... Acaba çok gaz verdiği için...ön tekerler patinaja girince beyin 50km...aştı sanıp kilidimi çözüyor...vs vs vs...benim kafam...

19. Öztürk FX

DUSTER - MERCEDES -VW -FORD

Ynt: DUSTER - MERCEDES -VW -FORD Duster kendine münhasır bir araçtır....dolayısı ile sürekli olarak başka arabalarla kıyaslamak ve üstün olduğunu ispata çalışmak çok mantıksız... Kıyaslanan araç sahipleri doğal olarak tepki vereceklerdir...kıyaslama yapılacaksa eğer aynı sınıf araçlarla...
  20. Öztürk FX

Fiyat ve Koşullar hakkında.

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. ne olursa yaparım abi zihniyeti bizi buralara getirdi...Konusuna hakim olan satış temsilcileri mutlaka vardır...hepsini aynı kefeye koymasamda...genel anlamda araç hakkında bir çok yeniliğe ve bilgiye sahip değiller... iki ayrı satıcıda iki ayrı 4x4 araç...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri