Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2000 model 3.2 v6 frontera almak üzereyim
bende arkadasa sordum bu aractan kullananlar senin arabanda sorun olabilecegini soyluyolar veya acaba yanlismi olcuyosun yakit miktarini felan ..bana soyledigi 350 - 400 yakmakta oldugu ..diger arkadasinda 1.4 T modeli 2012 ve 8.000 km belkide...
Ynt: Kaz Tüyü Nasıl Elde Ediliyor? !!!!!! Vahşet +18
forum olarak kaz tüyü ürünleri poykot edelim ...hiçkimsenin bir canlıya bunu yapmaya hakkı olamaz olmamalı
1,6 dizel ford focus kullanıyorum 400 yaktığını hiç görmedim ???2 araç olarak benzinli 1,3 jimny sahibiyim lpg yok benzinde 450 yakıyorum bu yakıtı nasıl düşürüyorsunuz banada anlatın lütfen..
biraz sitemkar konusmussunuz ..yanlis anlamayin araci...
bu sorunun net cevabı yok aslında kullanıma bağlı , kpg markasına bağlı , hatta denizden yüksekliğe bile bağlı ama ortalama kış aylarında şehir içi 450- 500- 550 civarı yakar normal kullanımda yazın biraz daha düşer norrmalde ama biz zamlardan...
hata etmessiniz ..guzel bir aractir..iyi bir usta bulmak zorundasiniz ki bu her arac icin gecerli ..ama istanbulda felan ikamet ediyosaniz orda arkadaslar size hem parca hemde usta konusunda yardimci olacaklardir.
Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor.
şu haliyle bile kendini göstermeye başlamış araç beyaz favori rengim idi nivada ama kırmızıda çok güzel uymuş araca beyazdan daha güzel gibi .. hayırlı günlerde kullanın..
Ynt: LASTİK ALACAKLAR BİRAZ DAHA BEKLESİN
gecmis olsun ..civi bu ne zaman girecegi ne yapacagi belli olmaz..umarim sIkInti yaratmayacak bir yerde patlagi farketmissinizdir.caniniz sagolsun...
Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !..
hava debimetresinde bende farki bilmiyorum ogrenmek icin sormustum hangisi uyumlu diye ..
enjektorleri genisletmis daha fazla lpg yanma odasina gitsin diye...yazilim dedigide gaza bastiginizda daha cok lpg gitmesi icin ayar yapmis..bence yaptiklarinin...
Ynt: LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP
yavuz bey bircok hesaplamalari vardir mutlaka ama sonucta bir fan ve donup havayi yanma unitesine gonderiyo gibi ..bu sistem her araca uyarmi ..bi ara performans hava filtresinden sonra hortuma kucuk bi fan takiyolardi o sisteme benziyo
Ynt: YAKIT KATKISI HAKKINDA
ultrasonik temizlemede kullanılan kimyasalların markaları shell mobil marka kimyasallarmı yada temizlik yapan cihazlar mobil castrol marka cihazlarmı ...araştırma geliştirme ye milyarca dolar harcayan en iyi mühendisleri bunyesinde barındıran firmalar ultrasonic...
Ynt: LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP
arkadaslar bu torboya benziyo ama bildigim kadariyla ladada turbo yok ..nasi takiliyo mantigi ne bilen varsa bizide bilgilendirirse cok iyi olur
Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !..
arkadaşlar şöyle bir sorum olacak benim araç marşa basınca tek seferde alıyor çalışıyor sorun yok ama aracı kontagı cevrip stop edıp tekrar calıştırmak istediginizde bazen hıc sorun yok bazen azıcık zorlayarak alıyor ama bazen oldum allah calışmıyor başına...