Arama sonuçlarınız

1. BIM01

actyon sports'a chip tuning

Ynt: actyon sports'a chip tuning Reklam kokan hareketler bunlar..siteye uye ilk msj da bir markanın reklamı yapılıyor ::) :o ???

2. BIM01

30LT/100 km yakıt tüketimi

Ynt: 30LT/100 km yakıt tüketimi lpg de nerdeyse 900 yakmıs bence asırı yakıyor arac anormallık var.
  3. BIM01

G63 AMG 6x6

http://www.youtube.com/watch?v=1gaiLmQ2OdInette gezinirken gördüm paylaşmak istedim. tasarımı performansı güzel .sadece çamurlu arazıdeki performansı yok

4. BIM01

DUSTER için PERFORMANS EGZOST düşünceler, bilgiler (Kim +10 HP istemez !!!)

Ynt: DUSTER için PERFORMANS EGZOST düşünceler, bilgiler (Kim +10 HP istemez !!!) takıp
  5. BIM01

2000 model 3.2 v6 frontera almak üzereyim

Ynt: 2000 model 3.2 v6 frontera almak üzereyim bende arkadasa sordum bu aractan kullananlar senin arabanda sorun olabilecegini soyluyolar veya acaba yanlismi olcuyosun yakit miktarini felan ..bana soyledigi 350 - 400 yakmakta oldugu ..diger arkadasinda 1.4 T modeli 2012 ve 8.000 km belkide...

6. BIM01

Kaz Tüyü Nasıl Elde Ediliyor? !!!!!! Vahşet +18

Ynt: Kaz Tüyü Nasıl Elde Ediliyor? !!!!!! Vahşet +18 forum olarak kaz tüyü ürünleri poykot edelim ...hiçkimsenin bir canlıya bunu yapmaya hakkı olamaz olmamalı

7. BIM01

Ynt: 2000 model 3.2 v6 frontera almak üzereyim 1,6 dizel ford focus kullanıyorum 400 yaktığını hiç görmedim ???2 araç olarak benzinli 1,3 jimny sahibiyim lpg yok benzinde 450 yakıyorum bu yakıtı nasıl düşürüyorsunuz banada anlatın lütfen.. biraz sitemkar konusmussunuz ..yanlis anlamayin araci...
  8. BIM01

Ynt: 2000 model 3.2 v6 frontera almak üzereyim bu sorunun net cevabı yok aslında kullanıma bağlı , kpg markasına bağlı , hatta denizden yüksekliğe bile bağlı ama ortalama kış aylarında şehir içi 450- 500- 550 civarı yakar normal kullanımda yazın biraz daha düşer norrmalde ama biz zamlardan...
  9. BIM01

Ynt: 2000 model 3.2 v6 frontera almak üzereyim hata etmessiniz ..guzel bir aractir..iyi bir usta bulmak zorundasiniz ki bu her arac icin gecerli ..ama istanbulda felan ikamet ediyosaniz orda arkadaslar size hem parca hemde usta konusunda yardimci olacaklardir.

10. BIM01

LADA NİVA DT989 toplanıyor.

Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor. şu haliyle bile kendini göstermeye başlamış araç beyaz favori rengim idi nivada ama kırmızıda çok güzel uymuş araca beyazdan daha güzel gibi .. hayırlı günlerde kullanın..

11. BIM01

LASTİK ALACAKLAR BİRAZ DAHA BEKLESİN

Ynt: LASTİK ALACAKLAR BİRAZ DAHA BEKLESİN gecmis olsun ..civi bu ne zaman girecegi ne yapacagi belli olmaz..umarim sIkInti yaratmayacak bir yerde patlagi farketmissinizdir.caniniz sagolsun...
  12. BIM01

2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !..

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. hava debimetresinde bende farki bilmiyorum ogrenmek icin sormustum hangisi uyumlu diye .. enjektorleri genisletmis daha fazla lpg yanma odasina gitsin diye...yazilim dedigide gaza bastiginizda daha cok lpg gitmesi icin ayar yapmis..bence yaptiklarinin...

13. BIM01

LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP

Ynt: LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP yavuz bey bircok hesaplamalari vardir mutlaka ama sonucta bir fan ve donup havayi yanma unitesine gonderiyo gibi ..bu sistem her araca uyarmi ..bi ara performans hava filtresinden sonra hortuma kucuk bi fan takiyolardi o sisteme benziyo
  14. BIM01

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. hava debimetresi ladanin hangi serisini taktilar momo enjeksiyonlu olanimi yoksa normal enjeksiyonlu modelimi...birde lpg super kit ile detay bekliyoruz..
  15. BIM01

YAKIT KATKISI HAKKINDA

Ynt: YAKIT KATKISI HAKKINDA ultrasonik temizlemede kullanılan kimyasalların markaları shell mobil marka kimyasallarmı yada temizlik yapan cihazlar mobil castrol marka cihazlarmı ...araştırma geliştirme ye milyarca dolar harcayan en iyi mühendisleri bunyesinde barındıran firmalar ultrasonic...

16. BIM01

Ynt: LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP arkadaslar bu torboya benziyo ama bildigim kadariyla ladada turbo yok ..nasi takiliyo mantigi ne bilen varsa bizide bilgilendirirse cok iyi olur
  17. BIM01

Ynt: LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP turbomu bu ladada turbo varmıydı
  18. BIM01

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi dün akşam kurtlar vadisinde bizim fronterada başrolde oynuyordu..abdulhey ve kara ile..

19. BIM01

Gazi antepte opel frontera ustası

arkadaşlar Gazi antepte opel fronteradan anlayan işi bilen tanıdıgınız bir ustta varmı acaba...saygılar
  20. BIM01

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. arkadaşlar şöyle bir sorum olacak benim araç marşa basınca tek seferde alıyor çalışıyor sorun yok ama aracı kontagı cevrip stop edıp tekrar calıştırmak istediginizde bazen hıc sorun yok bazen azıcık zorlayarak alıyor ama bazen oldum allah calışmıyor başına...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.