Arama sonuçlarınız

1. BIM01

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: fronteranız kaç kuruş yakıyor ? hocam sizin aracta sorun vardı cozebildinizmi ..cozebildiyseniz bize ileride kaynak olması bakımından cozum yolunu paylaşabilirmisiniz...saygılar...

2. BIM01

İMBOLİZER ANAHTARLIK İLİŞKİSİ

Ynt: İMBOLİZER ANAHTARLIK İLİŞKİSİ bilgi amaçlı video ilerde işe yarar..http://youtu.be/zyDfUas-qSs
  3. BIM01

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi geçmiş olsun ..fiyatta uygun..

4. BIM01

motorlu taşıtlar vergisi ne kadar ödemeliyim

Ynt: motorlu taşıtlar vergisi ne kadar ödemeliyim http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90755.0 ilgili link burda.. ayrıca bende bu konu hakkında vergi dairesindeki kişiyle konuştum ..sorun vergi dairesinden cozulemez kanaatine vardım ..kasko degerini alıp vergi dairesine gittiginizde...
  5. BIM01

1967 Model Tuzla Kasa Jeep Hakkında Bilgiler

güzel araç takipdeyiz

6. BIM01

2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !..

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. emre bu arada siz aracı naptınız ..son durumlar nasıl ..hangi parcalar kullanıldı ne kadar tuttu .gelişmelerden haberdar olamadık..

7. BIM01

frontera sola sinyal vermeme sorunu

Ynt: frontera sola sinyal vermeme sorunu arkadaşım bu ses sadece ampullerden biri yanmadığı zaman verir bircok arabada vardır bu ozellık özellikle alman menşeili araçlarda ...onler arkalar ve çamurlıkta bulunan sinyallerden biri yanmıyosa veya bazen cok yağmurlu havalarda su alabılıyo ondan...
  8. BIM01

4l ve 4h arazi vitesleri

Ynt: 4l ve 4h arazi vitesleri önce 4x4 tuşuna basıyosun bu 4H konumu ..otomatik vites boşta konumdayken takviye vitesini geriye çekince 4L konumu sonra tekrar vitese takıp yola devam .
  9. BIM01

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. nıvanın 4 modelı var Niva 1.6 Karburatörlü Niva 1.7 Karburatörlü Niva 1.7 Mono Enjeksiyon Niva 1.7 Enjeksiyonlu karburatorlü olanda yok hava akışmetresı momo enjeksıyonlu olan...

10. BIM01

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. daha once bu parcayı degısen veya alan arkadaşlar parca aşagıdakı lınkte olan parcamı Lada nıvanın 1.7 motorlu ful enjeksiyonlu olanın hava akışmetresimi.. http://www.parcareyonum.com/urun-detay/3215/lada-niva-hava-akis-metre-1996-2008-1.7i-full-enj..html

11. BIM01

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! arkadaşlar fordtan tutunda woswagen e kadar birçok motor çeşidi takalım dıyen var ama bu kadar kolaymı motor degısmek ruhsata işlemek son kanunlarla cok zor dıye bılıyorum
  12. BIM01

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. archaved in aracı 3.2 gıbı duruyo resımde

13. BIM01

LPG Tankı Değişimi

Ynt: LPG Tankı Değişimi hocam tanka bakarlar uretım yılına bakarlar eger 10 yılı gecmişse degıstırırler ..seri numarasını yada kac litre takılı oldugunu kontrol edenı hıcccc duymadım ..hangımızın elınde lpg projesi var allah aşkına ruhsata işlettınmı tamam
  14. BIM01

Ynt: 2003 Frontera 3.2 Stop Ediyor !.. hava debımetre dedıgınız sey akışmetremı bahsettıgıniz urun aşagıdakı lınkte olanmı http://www.parcareyonum.com/urun-detay/3215/lada-niva-hava-akis-metre-1996-2008-1.7i-full-enj..html
  15. BIM01

LPG Tankı Değişimi

Ynt: LPG Tankı Değişimi hocam normalde işlenmiş olması gerekiyor ama proje oraya git buraya git vakit ve para kaybı ...muayeneye gittiğinizde ben hiç raslamadım getir lpg ruhsatını bakayım tup tankın seri numarası projeyle uyumlumu , regulatör orjınalmi gibisinden soran olmadı ..bakar tüp...

16. BIM01

frontera sabah çalışma sorunu

Ynt: frontera sabah çalışma sorunu sıcak havalarda boyle zormu calısıyodu .bi akşam lpg dugmesinden benzine alıp sabah oyle calıstırmayı deneyın
  17. BIM01

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! ruhsata işleme olayını nasıl cozeceksınız..
  18. BIM01

LPG Tankı Değişimi

Ynt: LPG Tankı Değişimi bence gerek yok tüvtürk depoya tarihe bakıyo ve sızdırmazlık yeterli .Hatta bazı arkadaşlar tup deposunu arabanın altına bıle takmışlar benzın deposunun yanına koruma takınca muayeneden bile gecıyomuş..

19. BIM01

frontera sabah çalışma sorunu

Ynt: frontera sabah çalışma sorunu lpg sıralı sistemmı ..sabahları tuptemı calıstıroyusunuz arabayı
  20. BIM01

4l ve 4h arazi vitesleri

Ynt: 4l ve 4h arazi vitesleri osman bey çok detaylı anlatmış ..ama hareket halinde olmaz bildiğim kadarıyla durup sonra 4x4 geciş yapılır... 3.2 olanlar hareket halinde oluyor

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.