Arama sonuçlarınız

1. A

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi demekki aslan okadarda yemiyo yani

2. A

Ne Olacak Bu Jeep Servisi Halleri?

Ynt: Ne Olacak Bu Jeep Servisi Halleri? yapılanların parça ve fiyatları hakkında bilgilendirirseniz seviniriz.. :)
  3. A

Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu

Ynt: Wj 4.7 Hararet Radyatör Sorunu yazınızı sıkılmadan okudum. çok güzel anlatmışsınız da 2700 tl sadece üst kapak için fazla değilmi? yinede güle güle binin

4. A

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Arazi Vitesi Kullanımı Nasıl Olmalı?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Arazi Vitesi Kullanımı Nasıl Olmalı? büyük arabalarda normaldir .. durmasanız ufak ufak araba aksa (ayağınız frende) daha çok ses çıkartır.
  5. A

Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin Wj Zj Xj Gerekli Bilgiler http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-auto-center-dan-orjinal-5-2-g-cheroke-152889898/detay/ çok hoş bu yaa .. her gün bakıyorum

6. A

96 Jeep Grand Cherokee Lpg Yakit Tuketim Sorunu

Ynt: 96 Jeep Grand Cherokee Lpg Yakit Tuketim Sorunu mustafa bey duymasın.. :)

7. A

96 Jeep Grand Cherokee Lpg Yakit Tuketim Sorunu

Ynt: 96 Jeep Grand Cherokee Lpg Yakit Tuketim Sorunu Bende 6 7 sene önce vectra vardı 96 cd otomatik. yolbilgisayarına bakıp kullanınca adam kafayı yiyor gibi oluyodu. ortalama anlık tüketimimi 32 litre olarak gösteriyodu. ancak depo boşalıp fulleyip tekrar ölçtüğümde eniştemin 1.5 accentinden...
  8. A

1997 Gran Cherokee Laredo Hakkında Offroad Bilgisi

Ynt: 1997 Gran Cherokee Laredo Hakkında Offroad Bilgisi hayırlı olsun
  9. A

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi eyvallah

10. A

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi mustafa bey sizin aracı sormuştum geçenlerde .. sizde ne var dı.. ne yakıyosunuz.. cherokee = hayal

11. A

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi birde şehir içini hesaplayın bakalım bir ar ane çıkacak
  12. A

İlk Arazi Aracım Grand Cherokee 4.7

Ynt: İlk Arazi Aracım Grand Cherokee 4.7 recep ivedik burda olaydı : noldu noldu ben sağa demedimmi diye başlardı..

13. A

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi aracı dur kalk yaptırsan belki 90 kuruş yakarsın.. şu an kurumda kullanılan 4800 motor 32 kişilik servis otobüsü bile şehir içi km de 1 tl yaktığıını biliyorum ki bu araç için 90 krş fazla ..
  14. A

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Beyaz adamlar geldiğinde ,bizim elimizde; sümerbank, telekom, limanlar, şeker fabrikaları,hastaneler,madenler,okullar vardı. Onların elinde imamhatip ve başörtüsü vardı. Bizi uyuttular... Gözümüzü açtığımızda, imamhatip ve başörtüsü bizde , sahip olduğumuz her şey...
  15. A

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi mustafa bey hesapta yanlış yok .. sadece bir sıfır eksik.

16. A

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi 1lt gaz ile hiç bir araba 333 metre gitmez .. inek bile bu kadar yemez kardeşim. bu nasıl bi aslan.. bence onun hazım problemi var.. tamam lpg litresi 3 lira.. ama gazı döke döke gitsen 330 metreden yine fazla gidersin.. anlamadığım cherokee sahipleri ve kullanıcıları...
  17. A

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi evet arkadaşlar benim için bu defter kapanmıştır. ben ne bu aslanı beslerim.nede yemini bulabilirim. bilgisini paylaşan herkese teşekkür ederim..
  18. A

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi 50 TL ile 120 KM yapmış.. yolun yarısı hızlı şehir dışı yarısı trafikte normal kullanım anladığım kadarı ile. çok iyi .. sayın bytarda 50 60 kuruş yakmış..

19. A

İlk Arazi Aracım Grand Cherokee 4.7

Ynt: İlk Arazi Aracım Grand Cherokee 4.7 bence sağlam bir şanzımanda yokuşlarda park ederken elfreni veya drek p de hiç bişiy olmaz kanaatindeyim.. sıkıntı varsa p den r ye gelirken küt diye ses yapıyo zaten .. bilmem yanlışmı hatırlıyorum.
  20. A

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi ya bide karar versek 24 mü 14 mü :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.