Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracın motor performansında yazılım ile iyileştirme yapmak mümkünmüdür diye çıktığımız yol bayağı bir revizyona yenilemeye doğru gidiyor.Başlamışken hadi orası hadi burası derken bayağı iş çıkacak gibi.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burada deneyimli arkadaşların yardımlarını ve tavsiyelerini almak için paylaşımda bulunmuştum,lakin görüyorumki bazılarının mizah konusu oluyoruz.Zararın neresinden dönersek kardır bu başlığı kapatmak yapılacak en doğru hareket anlaşılan.
Yapılacak olan sadece sıvıların degişmesi degil tüm işlemler tamamlanınca sonuçları ile paylaşacağım.
Servis derken özel Land Rover servisi Borusan Oto degil ama daha şimdiden 7500 lira fiyat kesinleşti.Zaten şoktayım.Allah bana akıl fikir versin.
Aracı bugün servise teslim ettim komple bir bakım yapılacak. Gerekli iyileştirmeler yapıldıktan sonra ayrıntıları ile paylaşacağım.
Son cümlenizde ayrı bir haklılık payı var,insan bu araç arazi aracı dahi olsa 4.0 V8 duyunca daha fazla beklenti içerisine giriyor.Dizelleri merak ediyorum V8 böyleyse acaba onlar nasıldır.
Sayın Sakyuz burada yardımcı olmak bilgilendirmek maksadı ile yazan arkadaşlar belkide ben kendimi yeterince doğru ifade edemediğimden beni tam olarak anlayamadılar.Benim bir arazi ve asfalt aracını bir performans aracına dönüştürmek isteyen bir şaşkın olduğumu düşündüler.Konuyu öğrenme ve...
Bende aslen sizin gibi düşünen insanlardanım.Bu aracı üreten mühendislerden dahamı iyisini yapacak falanca firma yada filanca usta diyorsunuz haklısınızda fakat bu araçlar 2001 yılında o yılın teknolojisi ile üretilmiş.Şimdi yıl 2016 otomotiv teknolojisi ayrı bir noktada.Sadece merak edilen ve...
Ellebette bunun bir jip olduğunun bende bilincindeyim kimse spor araba performansı beklemiyor.İstenen bir v8 jip performansı.
Evvela hoş bulduk,tüm iyi temennileriniz için ayrıca teşekkür ederim.Bu söylediğiniz tüm bakımları eksiksiz fazlası ile yapacağım bunları yaptıktan sonra limitleri fazla zorlamadan yeni yazılım ve cip uygulaması ile araca zarar vermeden daha verimli bir güç elde edilebilirmi.Ecu fast firmasının...
Selam arkadaşlar hiç bilmediğim tamamen yabancı olduğum bir aracı satın aldım.2001 model Discovery 4.0 V8 .Ankarada ikamet ediyorum.Aracım 140.000 km'de ve benzinli hiç Lpg uygulanmamış.Bu aracın bir V8 olmasına rapmen çekişi ve performansı bende hayel kırıklığı yarattı.Yeni yazılım ve çip...