Arama sonuçlarınız

1. A

Gezenbilir Eskişehir Grubu

Ynt: Gezenbilir Eskişehir Grubu arkadaşlar yukardaki linki tıklayın eskişehir offroad gurubuna katılın

2. A

Nissan D21-TD25 Yedek Parça

Ynt: Nissan D21-TD25 Yedek Parça engin bey şanzuman yağ filitresini orjinal ve ekonomik olarak nerden temin edebilirim eskişehirde yaşıyorum ufak parcalarda dahi sıkıntı yaşıyorum ilginiz için teşekkür ederim
  3. A

Otomatik Vites, Geçişlerde Titremeye Başladı Yardım Lütfen

Ynt: Otomatik Vites, Geçişlerde Titremeye Başladı Yardım Lütfen merhaba coşku otomatik vites filitresini nerden bulabilirim nissan terrano 2.7 tdi.için şimdiden teşekkür ederim

4. A

Ynt: Nissan D21-TD25 Yedek Parça merhaba önceki bilgiler için teşekkür ederim otomatik vites yağ filitresi varmı acaba
  5. A

Ynt: Nissan D21-TD25 Yedek Parça slm bana sağ hup lazım varmı listede inceledim göremedim

6. A

Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi arkadaşlar pazar günü tanışmak istiyen tüm offroadcı arkadaşlarımızı bekliyoruz bakalım kaç kişi olucaz

7. A

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi malesef biz bu offroad ı eskişehirde yapamıyoruz 4x4 araç niye alınır dağ bayır gezmek için alınır eskişehirde çok ama başka sebepten alınmış heralde
  8. A

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey bu yazdkllarını ustama iletecem.ustam eskişehirin en iyi ustası
  9. A

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey 2 ay evvel 93 model toyota hiace münübüsüme motor yaptırdım motor parcası grang cıkma üst kapak çin daha diğer parcalarda çindi sanırm ha birde devir daim değiştirdim devir daim 93 model münübüse 250 tl verdim toyota hiace formu olmadığı için paylaşadım...

10. A

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey selcuk kardeş, yedek parca.com ünsal bulut 02526924529 dalaman, adak otomotiv 0 212 6321004 yıldız sanai.com ankara ankaraya gitmenlazım okadar çokki buralardan tüm ihtiyacını karşılarsın 2000 medel ve üstü umarım faydsı dokunur ünsal bulutta aynada var...

11. A

Eskişehir Off-road klübü

Ynt: Eskişehir Off-road klübü sevgili kardeşlerim burdaki sohbetimizi eskişehir sebest sohbet köşesine taşırsak orda daha çok bizim gibi düşünen arkadaşlar ve kardeşlerimizi bulacağıma inanıyorum haydi hayırlısı diyelim ve ordan paylaşalım herşeyimizi
  12. A

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey mesut kardeşim eskişehirde yaşıyorum bu ayna bana pek inandırıcı gelmedi servis bu nerde oluesa olsun fiatı aynı 400 tl bir ayna için 250 km yol gitmek saçma geldi bana kargo denen bişey var 10 tl neyse sana inandım say fetiyede bile cıkmacıda var 120 tl...

13. A

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi mesala bir pazar burdan bir duyuru yapalım buluşalım tanışalım araclrımızı konuşalım gezelim tam olmasada ofroad yapalım bence çok zevkli olur.sivastaki ofroad yapan arkadaşları izledim imrendim bizde esofroad ı kurabiliriz.ilkönce tanışıp kaynaşmamız...
  14. A

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey selcuk kardeşim ben ayna için yazdım servisinde bile 400 tl nasıl 750 tl aldı arkadaş şaştım cıkmacılarda tanesi pazarlık etmeden 12o tl pazarlık edersen 100 tl devir daime gelince parcayı alıp parcacıları dolaşsan eminim 200 250 bulabilirdin.
  15. A

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey arkadaşlar araçlarımıza parca alırken dikkat edilmesi gerekli olan şeyler var birkere terrano jiip dememek parcayı elimize alıp 2700 nissan ciftkabin bmc gibi demek gerekiyo herkezin iyi bir ustası vardır ustalarımız bize en yardımcı olan kişilerdir...

16. A

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey cem arkadaş aldığın parcaların fiatlarını motor revizyon ve parcaların fiatını yazarsan inan çok sevinecem
  17. A

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi slm murat bey eskişehirede bir el atın burdada kuralım
  18. A

Eskişehir Off-road klübü

Ynt: Eskişehir Off-road klübü slm arkadaşlar çok çok haklısınız bu sayfaya 266 kişi ziyaret etmiş ama 5 6 arkadaş cevap yazmış bugüne kadar bende 1 kere girdim baktım geçtim bugün bir baktım aynı ama sayfayı inceleyen sayısı artmış arkadaşlar toplanalım bir yerimiz olsun bir kulüp muakkak...

19. A

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi arkadaşlar eskişehirde çok var 4x4 arac eminim bir offroad kulübümüz olsa orda toplansak eskişehir için buna ihtiyacımız var.kış geliyor kar yağacak tek başıma zevk vermiyo
  20. A

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey camur at izi kalmaz bunlar camurdan cıkınca pırıl pırıl oluyo iz falan kalmıyo.( ata sözü) camur at izi kalsın

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri