Arama sonuçlarınız

1. A

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey arkadaşlar sağ sol ayna 240 tl orjinal ihtiyacı olan yazssın yağ değişimi tüm filitreler mazot yağ hava 1oo lirayı gecmiyen 4x4 varsa ucuzu allım suzuki leri bu arbalarla kıyaslamıyorlar hırt oluyom ezer gecer suzikici arkadaşlar kıyaslamayın davul bile...

2. A

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey ercan arkadaş çok teşekkür ederim yollamışsınız aldım fakat birtürlü acamadım acmaya calışıyorum inşaallah acmayı becerebilirim iyi akşamlar dilerim
  3. A

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey iyi günler ercan bey altin.dus@hotmail.com iyi günler dilerim

4. A

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey iyi geceler ercan arkadaş ben mustafa ALTIN en kısa zamanda yollarsanız çok sevinecem yazdıklarınızı dikkate alıp şanzımanı söktürüp bakımdan gecireceğim hararet srunumda var onuda 4 gözlü petekle cözecem 25 km lik dik rampada hararet ortayı biraz gecti...
  5. A

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey arkadaşlar birde parca fiatlarını da yazalım birgün başımıza gelebilir bilgimiz olsun herne yapmışsak araçlarımıza.ben otamatik vites kullanıyorum tahminimce şanzuman yağı hiç değişmemiş ne marka şanzuman yağını tavsiye edersiniz birde değişmesi gereklimi...

6. A

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey slm ercan arkadaş ben 10 aydır terrano II kullanmaktayım kullanma kılavuzu rusca ne kadar araştrsamda türkcesini bulamadım banada yollarsanız sevinirim .adresim. mustafa kemal mahallesi sivrihisar 1.cad.no.66 ALTIN DUŞ .Eskişehir.birde terranoların motoru...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri