Arama sonuçlarınız

1. es45

220 V Mini Kompresörlü Buzdolabı

Sizleri bilemem ama ..bu işe başkoymuş iseniz şayet WAECO derim..verdiğiniz paranın hakkını fazlasıyla size geri veriyor..2 yıldır cr65 kullanıyorum..gecen yaz rakıyı soğusun diye yerleştirdim..buzlu rakı olarak geri çıkardım ;D

2. es45

Karavanda Su Depoları

Ynt: Karavanda Su Depoları vw westfalia camper larda su deposu mutfak tezgahının altında ve çok yer kaplar..litre bazında az su alır..bu sebeple westy in karoserinde boşluğa depo yaptırdım..ölçmedim ama tahmini 70-80 lt hacmi var..paslanmaz galvenezli saçtan içinde (malum konu) dalgakranı olan...
  3. es45

westfalia arıyorum

Ynt: westfalia arıyorum Hem clup joker hem westfalia hemde syncro :) :) üçü bir arada zor bulursun kanısındayım..öncelik dizelmi ..benzinli sulumu &hava soğutmalımı ona karar ver derim.TR de sınırlı sayıda var westy.olanda zaten satmıyor..sahibinden.comda 1-2 tane var ama kriterinize uyarmı...

4. es45

Adım Adım LPG li Karavan Isıtma Sistemi Montajı

Ynt: Adım Adım LPG li Karavan Isıtma Sistemi Montajı selamlar.. buzamana kadar sıkıntı çekmedim dolumda ..pompacı arkadaşlar genelde bu konularda bilinçsiz olduğu için dizel aracım çalışırken lpg doldurtmak bir hayli komik bir okadarda şaşkınlık veriyor personele..30 lt lik tankımı sezon başında...
  5. es45

Kamp Hizmeti Veren Turizm İşletmesi Açma ?..

Ynt: Kamp Hizmeti Veren Turizm İşletmesi Açma ?.. selamlar.. öncelikle Güzel memleketimizde sizler gibi hevesli girişimcilerin olması çok güzel ..umarım bu girişiminizde vakıf olursunuz..ve nacizane fikrim olarak 1-2 söz söylemek isterim.. böyle bir tesis açmak için 6-7 aydır...

6. es45

VW T3 Westfalia iç dizayn

Ynt: VW T3 Westfalia iç dizayn gerekli açıklamaları dostlarımız zaten yapmış.sonradan yüksek tavan yaptırmaktansa orjinal tavana sahip bir araç sizin için daha uygun olur kanısındayım.fabrika çıkışlı yüksek bir aracın Aerodinamik yapısı ile sonradan yapılan bir tavanın dinamiği farklılık...

7. es45

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey teşekkür ederim..memlekette serbest piyasa bu olsa gerek..ne tuttursalar kardır zihniyeti..bitsinde işlemler nirvanaya ulaşayım artık..zira bıktım bu mevzuatlardan-tüve den..
  8. es45

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey Herkeze merhaba dostlar.. T3 westfalia sahibiyim..aracım kapalı kasa hususi kamyonet gözüküyor ruhsatta ..15 gündür vize işlemleri ile beraber aynı anda olsun diye karavan ruhsatı ve projesi çizen firma arayışına girdim..ve dün YENER...
  9. es45

2 adet 12-220-lpg 3 sistem buzdolabı ve orjinal truma lpg tüpü 4.5 kg

Ynt: 2 adet 12-220-lpg 3 sistem buzdolabı ve orjinal truma lpg tüpü 4.5 kg DOLAPLAR SATILMIŞTIR....İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.

10. es45

2 adet 12-220-lpg 3 sistem buzdolabı ve orjinal truma lpg tüpü 4.5 kg

selamlar herkeze..aracımda bulunan elektrolux 3 sistem buzdolabını ve yedek parça olarak aldığım ve sağlam olarak bulunan 3 sistem faikmini bar buzdolabını satıyorum..satmam daki sebep kompresörlü bir dolap(waeco) aldığım için.. elekrolux 3 sistem dolabı hala aracımda kullanıyorum..baca...

11. es45

Ynt: Adım Adım LPG li Karavan Isıtma Sistemi Montajı açıklamalarınız için teşekkür ederim ..manisa /soma ikamet ediyorum..keşke yakın olsakta herşey kolaylıkla halolabilse..bulunduğum cvarda bu işten anlayan olmadığı için hep deneme yanılma yöntemiyle ve beyin fırtınasıyla bu işi çözdüm...
  12. es45

Ynt: Adım Adım LPG li Karavan Isıtma Sistemi Montajı son 2-3 aydır montajı yapılmamış e-1800 truma ile uğraştım..kablo bağlantıları kesilmiş ve şeması olmayan bir ısıtıcıyla uğraşmak çok yordu..işin kötü tarafı araç içi kullanımda montajda hata yapılması kötü sonuçlar doğurabilirdi..bir çok...

13. es45

Gezenbilir Sticker İstiyorum

Ynt: Gezenbilir Sticker larını nereden temin edeceğiz ??? hala beklemedeyiz :-\
  14. es45

Karavanda Duş Çözümleri

Ynt: Karavanda Duş Çözümleri slm dostlar.. ;) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-karavan-portatif-12-volt-dus-42285084/detay/ ..... gecen sene almıştım ve çokta memnunum..şayet ellerinde kalmışşa tasiye ederim.. duş telefonunu sabitleyecek vantuzu ve askısı var...
  15. es45

3 Sistem Buzdolabı Gaz Valfi Konusunda Yardım

Ynt: 3 Sistem Buzdolabı Gaz Valfi Konusunda Yardım Açıklamalarınız için çok teşekkür ederim Atilla bey ..dedantör konusunda haklısınız .face deki fotoda dedantör takılmamıştı ..daha sonra takıldı ama 50 mbar basıncı yakalayamadığı için şuan sadece ocak için kullanıyorum..lpg tank çıkışına...

16. es45

3 Sistem Buzdolabı Gaz Valfi Konusunda Yardım

Ynt: 3 Sistem Buzdolabı Gaz Valfi Konusunda Yardım slm..88 tdi westfalia araç sahibiyim..3 sistem elektrolüxs buzdolabım var ama lpg de bir türlü çalıştıramadım..pilot alev yok ve yeni sistemden bahsediyor arkadaşlar..bulunduğum yerde bu tip işleri yapan olmadığından..işin açıkcası kendimde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri