Arama sonuçlarınız

1. es45

12 Volt Musluk Arıyorum

Ynt: 12 Volt Musluk Arıyorum fotodaki musluk bende değil abi..temsili koydum..fotodaki musluğun uzunu lazım..dediğini bende düşündüm abi ..hatta damacana pompasının borusunu düşündüm ..çapı uymuyor ..

2. es45

Karavan İç Dizaynı Ve Mobilya İmalatı Yapılır

Ynt: Karavan İç Dizaynı Ve Mobilya İmalatı Yapılır Destekliyorum..yeni kanlara ihtiyac var zira ..:)
  3. es45

12 Volt Musluk Arıyorum

Sevgili dostlar ilan başlığına bakıp diyebilirsiniz marinteklerde mevcut.. volkswagen T3 westfalia aracımın musluğu kısa kalmakta ve eşim bu konuda sürekli şikayetci..fotorğraftaki musluktan almayı düşünüyorum fakat suyun aktığı kısımın uzun olması gerekiyor..marintekleri araştırdım fakat uzun...

4. es45

Gökova Körfezi ; Boncuk Kamping Ve Gökova Orman Kamping

Ynt: Gökova Körfezi ; Boncuk Kamping Ve Gökova Orman Kamping Gecen hafta kuşadasından başlayıp..bodrum ..gökova .. kıyı şeridinden marmaris cubucak a kadar gittim..yol üzerinde genelde kamp dışı konakladım.1 gün dinlenmek ve görmek amacıyla boncukluya uğradım..genel olarak gayet güzel bir...
  5. es45

Kalem Adası (izmir-dikili) Civarı Kamp Yeri/yerleri Tavsiyesi?

Ynt: Kalem Adası (izmir-dikili) Civarı Kamp Yeri/yerleri Tavsiyesi? Yıllar önce bisiklet sevdalısı bir abimiz tekneyle karşıya gecip kamp yapmıştı..sanırım sıkıntı olmaz(şuan için emin değilim)tatil köyü olan adaya zaten cıkarıcaklarını sanmıyorum..diğer adaya kayıkcı ile anlaşıp...

6. es45

Kalem Adası (izmir-dikili) Civarı Kamp Yeri/yerleri Tavsiyesi?

Ynt: Kalem Adası (izmir-dikili) Civarı Kamp Yeri/yerleri Tavsiyesi? slm..kalem adası civarında konaklayabileceğiniz bir kamp alanı mevcut değil.bademli civarında hayıtlı koyu ve pissa koyu var fakat günlükcü ve piknikci dolu..pissa koyunda şahıs tarlasını cevirmiş ayakbastı parası...

7. es45

Vw T3 Westfalıa Joker Boya Kaporta İcin Yardim İstiyorum..

Ynt: Vw T3 Westfalıa Joker Boya Kaporta İcin Yardim İstiyorum.. öncelikle hayırlı olsun ..kazasız belasız kullanmak nasip etsin.. Böyle özel bir aracı sakın işi bilmez kaportacılara teslim etme derim..yaşadığın şehir neresi göremedim gerçi ama istanbuldaysan t3 forum üyelerinden bilgi ve...
  8. es45

Vw T3 Westfalıa Joker Boya Kaporta İcin Yardim İstiyorum..

Ynt: Vw T3 Westfalıa Joker Boya Kaporta İcin Yardim İstiyorum.. sevgili arkadaşım.. westy i kolay alırsın ama zor satarsın..camiada böyledir..westy in yerini tutacak bir arac bulamadıkları için sahipleri kolay kolay satma taraftarı değillerdir..satılmamasının sebeblerinden birtanesi de küçük...
  9. es45

Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Saygı duyuyorum Bülent bey.. sevgiyle kalın A.erim özbiler

10. es45

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Kendi nacizane fikrim şudurki..kişileri profilindeki yıldızlara göre ..yeni veya eski olarak değerlendirmeye gerek yok..en önemlisi deneyim ve paylaşım olmalı ..kendimce saygı duyduğum birçok karavancı abimiz ve arkadaşımız var bu forumda ..şu...

11. es45

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz 0 536 958 0000 suat bey (dolphin karavan)..sevgili arkadaşım nedense bu platformda hep senle polemik yaşıyoruz ve artık sıkıldım..haklı kim haksız kim adil olmaya çalışıyorum.. benim yaptığım gibi suat beyi birde sen ara ve nedenini ve savunmasını...
  12. es45

2005 X5 3.0d 80 Km/h Üstü Direksiyon Titremesi

Ynt: 2005 X5 3.0d 80 Km/h Üstü Direksiyon Titremesi Lastikleri söktürmediyseniz içinde su varsa oda titreme yapar..nede olsa X5 bol bol yıkanıp geziliyordur kesin :)

13. es45

Kiralık Üdy3 Belgesi

Ynt: Kiralık Üdy3 Belgesi Güncel ;)
  14. es45

Karavanlarda Kullandığınız Detay Gibi Duran Ancak Hayat Kurtaran Araçlar

Ynt: Karavanlarda Kullandığınız Detay Gibi Duran Ancak Hayat Kurtaran Araçlar Katlanır sı bidonu (yer kazanma açısından ve kaynak sularından faydalanma açısından kullanışlı) http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/katlanabilir-su-bidonu-kargo-bedava-113945633 Kombine kürek...
  15. es45

Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik

Ynt: Başımız Sağolsun Hüseyin Pelit "Rüzgar" Dostumuzu Kaybettik :'( allah gani gani rahmet eylesin..başımız sağolsun..geride kalanlara sabır diliyorum.... :'( :'( :'(

16. es45

Kiralık Üdy3 Belgesi

merhaba dostlar.. Sevgili eşim halen faaliyette olan uluslararası lojistik firmasında finans müdürü olarak görev yapıyor..iş gereği ulaştırma bakanlığının vermiş olduğu ÜDY3 belgesine sahip.. bu belgeyi kiralamak istiyoruz..ilgilenenler özelden msj atabilir.. Bilgi Notu....... Karayolu Taşıma...
  17. es45

Benim Karavanım: Mercedes 310 D James Cook

Ynt: Benim Karavanım: Mercedes 310 D James Cook hayırlı olsun..bu cook u bir tur alıcam geri vermeyeceğim bilesin:)
  18. es45

VW T3 Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: Vw T3 Zorunlu Trafik Sigortası Dostlar.. poliçemi aldım ..fiyat 650 tl yapan acente http://artemsigorta.com.tr/artem-sigorta/ ahmet elmas ..05548807979 umarım bir faydası sizlerede dokunur.. sevgiyle kalın A.erim özbiler

19. es45

Ynt: Vw T3 Zorunlu Trafik Sigortası sevgili dostlar.. 2 gündür yoğun gecen fiyat araştırması.. teklifler olumlu sonuç verdi sanıyorum..istanbulda bir firmayı aradım (AK sigorta) bir abimizin tavsiyesi üzerine.. verilen fiyat 661 tl özel amaçlı kamp taşıtı .. yarın nasipse poliçeyi...
  20. es45

Ynt: Vw T3 Zorunlu Trafik Sigortası offfff ki ne offfff neolacak bizim halimiz..:(:(:(

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri