Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma
eve t bu konuda haklısınız..yasak bölgelerde tabiki kurallara uymak gerekiyor..ama ben biraz kurnazlık yapıp mangal ateşini biraz fazla yapıyorum ..kücük odunlarla takviye ediyorum..canlı ateş yakamasamda acılır sandalyenin altına folyoyu tabak şekline...
Ynt: Maltepe Buluşmaları
Aman hocam etme eyleme. :o2 günlük bir kaçamak sadece..sen sehir dışındasındır diye inan haber vermeyi düşünemedim..armağan ve avrupa tayfası ile bile toplasan 3 saat zaman gecirdik..aralık 8 de ordayım kısmetse 10 gün kalıcam ..görüşürüz artık..selamlar sevgiler
Ynt: Maltepe Buluşmaları
Konu dışı bir olaydan bahsedeceğim dostlar.. eşimi görmek ve 1-2 işimi halletmek için gecen hafta istanbula geldim.cuma akşamı 4-5 yakın dostumla menekşe sahilinde buluştuk..arkadaşımın karavanında sohbet ederken ekip otosu belirdi dibimizde ..dakka 1 gol bir...
Ynt: Karavanla Kış Mevsimin Kamp Yapma
İşin açıkcası ben de kış kamplarını daha çok seviyorum..meşe odunu ateşi başında semaverde çay demleyip dostlarla muhabbet inanılmaz keyifli oluyor..
Ynt: Bende L200 Lendim
Yılmaz bey aracınız hayırlı uğrulu olsun..kazasız belasız sürüşler diliyorum..nacizane ufak bir tavsiyede bulunacağım..tampon be ızgara bakalitlerinde sprey boyalar zamanla gidiyor..bunun yerine plastiDip kullanmak daha doğru...
Ynt: 17m3 Ducato İçin İzmir'de Mobilyacı Arıyorum
pek kıymetli arkadaşım..
Samimiyetine gerçekten inanıyorum..kendine göre haklı sebeblerin vardır elbet..yaşadığın sıkıntıları emin ol herkez yaşadı zamanında ..mesele güç ve imkan olayı değil ..gönül verme meselesi.keşke çevremizdeki...
Peki şöyle yapalım.. karavan alan yada yaptıran kişiye önce hoşgeldin diyelim..daha sonra çok güzel oluyor diye alkış tutalım..bittiğinde ..memnuniyeti ve hayırlı olsun temennilerinde bulunalım..daha sonrasında bu tip yorum yaparsa sayet(reklam...
sevgili arkadaşım..sana gerçekten çok teşekkür ederim..konuyu reklam ve işin sonunda polemiğe bağladın ya ne diyeyim sana..
öncelikle bu hiyerarşi olayını çözelim..(Kendi adıma yazıyorum)erbaş olarak aranıza katılmış olabilirim..ama çömez de...
Söylediklerinizde doğruluk payı var..katılıyorum ..ama sanırım yanlış anlaşıldım :)illa anahtarın bir ucundan sen bir ucundan usta tutacak demedim..:) en basiti..mobilya aksamının kabası bittiğinde tam montaja gidilmeden değişiklik yapılma...
Sizin adınıza çok sevindim..umarım gönlünüze göre bir karavan olur..tekrardan hayırlı olsun..bu konuda ufak bir parantez acmak istiyorum..42 yaşındayım ve başıma negeldiyse hep bu titizliğim den gelmiştir..sizler gibi ince eleyip sık dokuyan...
Ynt: Karavan - Camper Yaparken Gerekli Malzemeler
Aynen bu şekilde..doğru anlamışşınız..öncelik ihtiyacınız ve kullanım şekline göre bir araç seçimi..daha sonrası proje ve tüve uygunluk detayları..Şu tüve Hasta ediyor beni :):)
izmir dolphin karavan ile aynı tesiste çalışan (açmacı)var..panelvanı halk minibüsüne ceviriyorlar..suat bey yardımcı olur sanıyorum..
Ynt: Transporter T4 İçin Tavan Yükseltme Polyester Kalıp Projesi
sizleri bilemem ama bizim T3 camiası(izmir) harıl harıl tavan projesi peşinde koşturuyor..kalıp ve döküm için görüşüldü fakat ilk dökümün nekadar orjinale yakın olacağı muamma...tabı bu bahsettiğim westy açılır tavan...
T3 ve T4 modellerinde konsept hemen hemen aynı..arka yolcu koltuğu 3 lüdür..cok sıralı koltuk olanlarıda var elbet..sanıyorum nevzat beyin aracıda arka 3 lü koltuk..kendi T3 üm karavana cevirmeden evvel 4+1 olarak geçiyordu ve tüvde 3 koltuk...