Arama sonuçlarınız

1. es45

Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye

Ynt: Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye 3 günlük altın camp maceramız ve eve dönerken yüzümüzdeki tebessümün devamı ile bu satırları yazıyorum..sanıyorum benden çok daha deneyimli karavancı dostlarımız burayı biliyordur..benim ilk gidişim olduğu için açıkcası böyle profesyonel bir tesis...

2. es45

Gaz Alarmı

Ynt: Gaz Alarmı Hayırlı bayramlar diliyorum öncelikle..malum kış geldi kapıya dayandı..trumalar çalışmaya başlar yakında..tek eksiğim olan gaz dedektörü..halen ..piyasada olan ve orta yollu fiyatta referans verilecek dedektör almak istiyorum..teşekkür ederim şimdiden..12 volt olursa çok iyi olur..
  3. es45

Üyelerimizden Prof. Dr. Metin Özpoyraz'ı Kaybettik

Ynt: Üyelerimizden Prof. Dr. Metin Özpoyraz'ı Kaybettik Değerli hocamıza allahtan rahmet diliyoruz..nur içinde yatsın..

4. es45

Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye

Ynt: Altınkamp; Balıkesir - Burhaniye biraz önce konuştum yetkiliyle. kurban bayramında açıklar .2 kişi+elektrik ..30 tl..
  5. es45

Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat ve Satışı

Ynt: Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat Ve Satışı VW t3 westfalia modellerde tavan hem ayakta durmak hemde yatak olma özelliğine sahiptir.fotoğraflar umarım işinize yarar.detaylı isterseniz çekip yükleyebilirim.sevgiler

6. es45

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Hortumun ucuna sayac koy hocam.. ;D ;D ;D

7. es45

Gelibolu´da Karavanpark

Ynt: Gelibolu´da Karavanpark Umarım bu emek sonucsuz kalmaz..tebrik ediyorum..takipteyiz ::) ::) ::)
  8. es45

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Accık az gezde kendine bi truma al ..olmadı sana kuzine alalım ;D ;D ;D ;D
  9. es45

Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat ve Satışı

Ynt: Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat Ve Satışı Tebrik ediyorum sizleri..çok başarılı buldum..T4 serisi için westy tipi uygulama yaparsanız şayet ..T3 westy mi hemen elden çıkarabilirim..sevgiyle kalın

10. es45

Gezenbilir Sticker İstiyorum

Ynt: Gezenbilir Sticker İstiyorum kargo bugün getirdi..teşekkür ederim.

11. es45

Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Hayırlı uğurlu olsun..umarım gönlünüze ve ihtiyaclarınıza göre bir arac sahibi olursunuz..kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum..
  12. es45

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz İyi oldumu Allahtan Kötü oldumu kuldan bilmek bana göre çok yanlış..hangi firma olursa olsun konseptleri belli olduğu sürece hataların firmadan mı ?? yoksa .. talep edendenmi kaynaklandığı göz önüne alınması gerektiğine inanıyorum.. ve dikkat ettimde...

13. es45

Volkswagen Lt28 1987 Model Karavan: Yardım

Ynt: Volkswagen Lt28 1987 Model Karavan: Yardım Öncelikle hoş geldiniz ..hayırlı uğurlu olsun aracınız...Marka VW olduğu için öncelikle bu firmalara bakmanız yararınıza..aklıma gelen firmları yazıyorum..arayıp fiyat ve stok durumunu değerlendirebilirsiniz...
  14. es45

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Haydar bey merhaba.. öncelikle hayırlı olsun diyorum..sizede bulaştı demek :) nacizane fikrim.. öncelikle izmir dahilindeki firmaları gezerek bilgi edinebilirsiniz..ben dolphin karavana yaptırdım çokta memnunum..hayırlı olsun ..
  15. es45

Hararet Konusunda Bir Bilgi De Ben Vereyim

Ynt: Hararet Konusunda Bir Bilgi De Ben Vereyim Sevgili mimugurer .. T3 le ilgili bu forumdan hertürlü bilgiyi edinebilir yeni dostlarla tanışabilirsiniz..şuan bakım aşamasında ..forum açıldığında üye olmanızı tavsiye ediyorum..http://www.volkswagen-t3.com/ sevgilerimle..

16. es45

Hararet Konusunda Bir Bilgi De Ben Vereyim

Ynt: Hararet Konusunda Bir Bilgi De Ben Vereyim Sevgili mimugurer .. Öncelikle aracın hayırlı uğuru olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanmanı dilerim..bahsettiğin tespitler doğrudur..yanlız şöyle bir durumda var..tesisatta kacak veya delik olmayabilir ..senin problemin radyötöründe...
  17. es45

Akhisar

Ynt: Akhisar hocam akhisar ve cevresi olarak bir etkinlik yapsak ;) ;) ;) ;) ;)
  18. es45

Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik

Ynt: Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik Sefilim ama mutluyum ;D ;D ;D ;D ;D

19. es45

Ynt: Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik sevgili hocam..söylediklerinize tamamen katılıyorum..aynı fikirleri taşıyoruz..açılır tavanın bana şuan için tek faydası içeride ayakta durmamı sağlaması..camp içi açtığımdada tatlı bir serinlik vermesi..seninde başına gelmiştir kesin..harici...
  20. es45

Ynt: Karavanla Kamping Dışı Konaklamalarda Güvenlik Sevgili dostlar.. güvenlik konusunda önlemlerinizi..tecrübeleriizi ve düşüncelerinizi merakla takip ediyorum..ellerinize sağlık..Öncelikle Biber gazı olayına bir dipnot eklemek isterim..belki haberiniz olmuştur bir şekilde..mahkeme artık...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.