Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Önemli !!
Hakki bey gecmis olsun diger sosyal aglarda da gordum paylastim.nasil oldu evden mi goturduler ? Bizimde araclarimiz cabuk calinabilicek araclar onlem alalim diye soruyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..)
Suana kasar 2 sefer deneme firsatim oldu.cadiri arac kasasina kurdum alti tahtaydi cok bir isi ile tecrubem olmadi ama bel agrisi ve rahatlik acisindan Kesinlikle cok daha iyi
Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..)
Burayi biraz canlandiralim bence :)
Kamp da kullandigimiz ince matlar yerine bu matlar daha cok is goruyor bence :) bel agrisi da yapmiyo daha kalin hem :)...
Ynt: 2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..
wd40 dan ziyade mum sprey var abi,cok sicak havalarda ise yaramiyor fakat kis aylarinda is goruyor eskiden oyle yapardim.yazin eriyip akip gidiyo
Ynt: Satılık 7.50r16 Michelin Latitude Crosss
Bastan niye fiyat yazmiyorsiniz acaba ? Ilan verme kurallarini okuyup yazsaniz daha iyi olmaz mi ? Bir suru eksik bilgi var.sizin urununuzu satmaniz icin ben yardimci olayim size..
Kac yili uretimi lastikler
Kac km yol yapildi
Disleri kac mm suan...
Ynt: Gösterge Panosu
Pano arkasi ve havalandirma dediginiz urun ne ise yariyor ? Bi nevi klima tarzi biseye benziyo sanki
Ynt: Paracord Bileklik Su Geçirir Mi?
Sorun olmaz ama yine de istersen ucunu biraz cakmak ile yakip isindiktan sonra yanmayacak bisey ile bastirin donsun o sekilde
Ynt: Paracord Bileklik Su Geçirir Mi?
Hic bisey olmuyo uzun sure bileginde kalabilir.tercihen klipsli olanlari tavsiye ederim
Ynt: Defender Kamyonet Ruhsat Sorunu Acil Yardım
arkadaslar konuyu okudum ama soyle bir olay var.eger ki aracin uzerinde sofor mahalinde hardtop var ise kasanin geri kalani acik ise 4 ceker oldugu icin tenteli arazi tasiti yaziyor.1+1 seklinde de koltuk isleniyor.eger sofor mahalinin uzeri...
Ynt: 93 Grand Cherokee Zj Aracın İçindeki Benzin Kokusu??
Neden olucagina bisey diyemesem de araba alev almadan tekrar sorunu cozene kadar arastirin
Ynt: Defender Puma Motor Güncel Bilgiler
bu isi yapabilen bi tanidigim var ararsan bilgi vermez ama yapicam dersen yardimci olur yapar hatta :)
Ynt: Defender Puma Motor Güncel Bilgiler
bd30 da nissan yazar serhat arkadasimiz bu konuda hakli,200tdi hem orjinal olur hemde ruhsata isletecem diye ugrasmazsiniz faturasiz motor alirsiniz daha sikintisiz isler surec