Arama sonuçlarınız

1. muratcetin

haberlere konu olan araç satışa sunulmuş :) alıcısı kim olacak merakla bekliyorz

evet hepimizin haberlerden ve internetten gördüğü araç satışa sunulmuş :) görünce şaşırdım burda da paylaşmak istedim :) sanmıyorum ama bizim siteden alıcısı çıkabilir :) hayırlı satışlar sahibine :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-2013-el-yapimi-117052838/detay

2. muratcetin

Süspansyon spacer ları hakkında

Ynt: Süspansyon spacer ları hakkında ön arkamı 120 tl yoksa sadece arkalarmı 120 tl ? ben heran alabilirim gibi ama nedir nasıl uygulanır ek olarak bişeler gerekirmi bilgilendirirseniz sevinirim :)
  3. muratcetin

Süspansyon spacer ları hakkında

Ynt: Süspansyon spacer ları hakkında fiyat 300 civarı demişler burda 125 tl yazıyor arkalar için.ön arka toplam 250 yapar doğru parça bumu acaba ?

4. muratcetin

Manuel Vinç

Ynt: Manuel Vinç mantıklı ve güzel bi fikir.kuvvet kolunu da uzun tutarsak iyi iş yapabilir :)
  5. muratcetin

arac telsizi

Ynt: arac telsizi bende düşünüyorum da mehmet abi dediğin özelliklerde telsiz örneği verebilirmisin sahibinden.comda filan varsa ? burdan yasaksa yazması özelden atarmısın :) biz kesinlikle reklam yapmayacağını biliyoruz o yuzden burdan yazsan sevinirim aslında diğer arkadaşlarda faydalanır

6. muratcetin

L200 Koca Ayak Yakında Tüm Görselleri ile Burada

Ynt: L200 Koca Ayak Yakında Tüm Görselleri ile Burada elinize sağlık maşallah :) takipp

7. muratcetin

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender bizde aracı topluyoruz.sizin avatardakini biraz örnek alarak bakalım artık :) herşeyi hazır bitek boyası kaldı şuan boyada :)
  8. muratcetin

defender a bir bd 30 motor uyglaması daha

Ynt: defender a bir bd 30 motor uyglaması daha rn380 şanzuman defenderlerda en iyi kondisyonu sağlayan şanzuman diye biliyorum isterseniz o alana bi yönelin.ses yalıtımı içinde ziftli keçe veya bi tarafı izalasyonlu süngerler var.çabuk parçalanır derler ama üstüne naylon ve plastik zemin...
  9. muratcetin

Defender sorgu

Ynt: Defender sorgu ilan tarihleri biri 4 şubat 2012 fiyat 34 küsür diğeri 18 nisan 2012 fiyat 29.750. 2 ayda 4 bin tl düşmüş :D ara belki bedavaya verir şimdi

10. muratcetin

DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL

Ynt: DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL adanaya geldim ve ön panjuru boyatıp düzelttirip taktırdık :)

11. muratcetin

Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :)

Ynt: Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :) hehehe :) hatırladınmı şimdi Onat :)
  12. muratcetin

Tepe Lambası Tavsiyesi

Ynt: Tepe Lambası Tavsiyesi alttaki küçükler olmasada olur ama genel olarak çok iyi bence

13. muratcetin

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! estagfrullah siz benim abim sayılırsınız.15 i geçti ekstralarla birlikte maliyet.rn 380 , 300tdi motor , arkalara disk fren, hidrolik direksiyon ve bi kaç ekstra daha 15 i rahat geçti daha doğrusu :)
  14. muratcetin

defender için 235/85/16 mı 245/75/16 mı?

Merhabalar.aracıma BK390 jant aldık.ancak lastik konusunda kararsız kaldık. Lastikçimizin elinde 245/75/16 nankang ve 235/85/16 goodride markalarda mt lastikler mevcut.bunlardan birisini almayı düşünüyoruz ancak biraz kararsız kaldık.245 in bi avantajı varmıdır ? yoksa 235 almak daha mantıklı...
  15. muratcetin

!!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!!

Ynt: !!! FORD 3.2 200ps motor ve DEFENDER !!! konuyu başından sonuna okudum cidden çok hoş sohbet olmuş :) bakalım bizim araca da 300tdi atılıyor bitmesine az kaldı sanırım :) düz 2,5 motordan kat kat iyi olduğunu düşünerek buna da şükür diyorum başka motorla kıyasa...

16. muratcetin

Ahşap Defender Torpido Yapımı

Ynt: Ahşap Defender Torpido Yapımı merhabalar yaptıklarınız gerçekten çok hoş ancak benim sorum başka bi konuyla ilgili.aracın arka stoplarını nerden aldınız ve modeli ne acaba? ve ön farların içinde mercek var yanlarında da led var bu uygulamayı sizmi yaptınız yoksa hazır olarak mı aldınız ?
  17. muratcetin

Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ?

Ynt: Kum Paletini Neden Hep Land Rover Ailesinde Görürüz ? çok çok çok doğru bir tespit :) kısa ve öz olarak ancak böyle açıklanabilirdi :) sonuç olarak her defender a bi çift palet gerek :) yazın sıcak kumsallarda kışın karlı dağlarda yolda kalmamak için :)
  18. muratcetin

Ynt: DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL siyah yapıldı tekrardan :)

19. muratcetin

Ynt: DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL dün aracı teslim alacaktık :/ cenazeleri varmış yapan ustanın o yüzden önümüzdeki salı gününe ertelendi teslim.bakalım adanaya gelirse haftaya salıdan sonra taktırıp atarım mutlaka :)
  20. muratcetin

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma örnek videosu varmı acaba :D sesi duysak iyi olurdu çok merak ettim şimdi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri