Arama sonuçlarınız

1. muratcetin

puma ya blow off takma

Ynt: puma ya blow off takma blow off acısından takip!! :D bu arada ben bulamadım 300 tdi a blow off uygulamasını internette :/ onun dışında v8 sesi almak için birisi egzos u mu kesmek lazım dedi nededi onu biraz açabilirmisiniz acaba :)

2. muratcetin

V8 130 Defender Yeniden Doğuyor

V8 130 Defenden Yeniden Doğuyor hayırlısı olsun diyelim :) yeni konu açmanız daha iyi olmuş :)
  3. muratcetin

DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL

Ynt: DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL haftaya before fotosunu atarım after la birleştirip :)

4. muratcetin

Ynt: DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL yok kardeşim gerçekten sadece eleştiriydi.tekrardan yazıyorum kimsede kötü bi hissiyat oluşmasın.ben yine alışveriş yapmaya devam edeceğim.ücretin lafı olmaz aramızda ben sadece mahçup olduğum için eksikleri söylemek istedim :) daha iyi şeyler...
  5. muratcetin

Ynt: DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL merhabalar öncelikle yazıcaklarımı yanlış anlamayın lütfen.Babam Arif Çetine konudan bahsetmiştim ilanınızı göstererek oda geçen hafta siparişi vermiş :) bu hafta ürün adanaya ulaşmış ben iskenderunda öğrenciyim.yani ürünü görmedim ama babamın...

6. muratcetin

2012 Hilux Operasyonu Başladı

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı gerçekten çok güzel bi uygulama olmuş ve ilk defa gördüm.vw amarok üstüne de uygulanmış o videoda far üstünden sökme işlemi yaparlarken malzemenin baya katı kopmayan plastik özelliği kazandığını gördüm adı burdan geliyormuş :) fiyatını merak ettim mahsuru...

7. muratcetin

Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı

Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı adventure Türkiye sayfasını baştan sona okudum :) yaz okuluyla çakışmaz ise bi ihtimal katılabilirim tabi gruba kabul edilirsem :)
  8. muratcetin

Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) cidden çok güzel bi gün olmuş :) çok güzel fotolar
  9. muratcetin

AKSESUARSIZ ARAÇ KALMASIN.

Ynt: AKSESUARSIZ ARAÇ KALMASIN. takip :) ilerde lazım olacak :)

10. muratcetin

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Takip. araç gerçektende çok sağlam duruyor böyle uçtuğuna göre :)

11. muratcetin

Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı ve Adana plakaymış aracınız :) Adana'da oturuyorsanız yada Adanaya uğrarsanız tanışmak isterim benim aracım da hazır olduğunda :) 300tdi motor atılıyor şuan araca
  12. muratcetin

Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı satılıkmı hala :) bence satmamalısınız çok sade ve güzel araç :) bu arada landrover adventure Türkiye hakkında nerden bilgi alabilirim ?

13. muratcetin

15000 tl ile hangi 4*4 ü önerirsiniz?

Ynt: 15000 tl ile hangi 4*4 ü önerirsiniz? hiluxlar da iyidir ;) ilk aracım 85 hiluxtu sağlam araçlar onlarda :) ne varsa eskilerde var demiş büyükler :)
  14. muratcetin

EFSANE DODGE YOLLARA DÖNECEK....

Ynt: EFSANE DODGE YOLLARA DÖNECEK.... kolay gelsin sabırlar diliyoruz :)
  15. muratcetin

Hatay offroad grubu gezi sonrası alt takım kontrolü videosu

Ynt: Hatay offroad grubu gezi sonrası alt takım kontrolü videosu hoş olmuş :)

16. muratcetin

15000 tl ile hangi 4*4 ü önerirsiniz?

Ynt: 15000 tl ile hangi 4*4 ü önerirsiniz? niva alırsanız tofaş parçalarının uyduğunu söylüyorlar ama defender'ın verdiği haz... kesinlikle bi defender almalısınız :)
  17. muratcetin

Volkswagen - Amarok Beğenilen Resimleri Paylaşalım

Ynt: Volkswagen - Amarok Beğenilen Resimleri Paylaşalım buda bizim amarok arazide :)
  18. muratcetin

Volkswagen - Amarok Beğenilen Resimleri Paylaşalım

Ynt: Volkswagen - Amarok Beğenilen Resimleri Paylaşalım çok hoş fotoğraflar var :) yurt dışında tabi daha iyi uygulama yapmışlar :)

19. muratcetin

Yeni bir v8 toplamak için şuanki aracımı satıyorum..2.5lt benzin 110 87 model..

Ynt: Yeni bir v8 toplamak için şuanki aracımı satıyorum..2.5lt benzin 110 87 model.. hayırlı satışlar :)
  20. muratcetin

DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER 75 bin tl :o ve konu açıldığından bu yana 1.500 2000 km yol yapmış araç ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri