Arama sonuçlarınız

1. tahadbx

Sert Debriyaj Defender-ya Yapıcam Ya Yakıcam...

Ynt: Sert Debriyaj Defender-ya Yapıcam Ya Yakıcam... daha önce de forumda okumuştum ve bugün denemeyi yaptık. sonuç:harika... accent merkezinin delikleri yan durduğu için tam oturmadı. o yüzden pedal kutusunda delik açtık. hortum bağlantı kısmı uymadı. onun için özel bir bağlantı aparatı...

2. tahadbx

Ynt: Sert Debriyaj Defender-ya Yapıcam Ya Yakıcam... bu zf nedir ne değildir tam anlayamadım açıkcası. uyum sıkıntısı yoksa alıp takalım hemen :)
  3. tahadbx

Arkadaşlar bu defenderın debriyaj olayını bir türlü çözemedim. Baskı balata değişti. Üst merkez değişti. Halen çok sert. Sol dizim sakatlandı. MR çekinecek boyutta bir sakatlık bu artık :) Redbooster alıp takıyım desem dünyanın parası. Mestanos mu taksak ne yapsak. Frenden çıkma.

4. tahadbx

Arka Lastikleri Çiftlemek

Ynt: Arka Lastikleri Çiftlemek Merhabalar. Bence de arkaya biraz garip olur çünkü defender önü daha ağır olan bir araç. Genelde de önden batma yaşadığım için (kar+çamur) sadece arkaya takmak pek bişey ifade etmez diye düşünüyorum. Onun yerine 4 tekere uygulanabilirse süper olur. Yoksa sadece...
  5. tahadbx

Defender İçin Vinç Seçimi

Ynt: Defender İçin Vinç Seçimi 9000 lik bir vinç yeter tabi vincin sağlam olması şartıyla. yoksa ucuza satılan vinçlerle bu iş olmaz. hele defender varsa hiç olmaz. makarasız hiç hiç olmaz :) şahsen warn m8274 8000lik vinç ve makara ile sorunsuz vinçleme yapıyorum

6. tahadbx

haberlere konu olan araç satışa sunulmuş :) alıcısı kim olacak merakla bekliyorz

Ynt: haberlere konu olan araç satışa sunulmuş :) alıcısı kim olacak merakla bekliyorz yazıktır günahtır.defender'a bu yapılmaz...

7. tahadbx

GPS ile Araç Hız Göstergeleri Neden Farklı Ölçer?

Ynt: GPS ile Araç Hız Göstergeleri Neden Farklı Ölçer? Biraz önce Hyundai ix35 ile yaptığım ölçümde hız olarak telefonun gps i 3-4 km/s daha yavaş gösterdi araca göre. Ama geri dönüş yolunda bu sefer testi mesafe cinsinden öltüğümde 4,5 kmlik yolda %3.5 gps fazla yol yaptığını gösterdi. Sanırım...
  8. tahadbx

2.5 benzinli 1988 defender lpg dekilometrede ne yakar

Ynt: 2.5 benzinli 1988 defender lpg dekilometrede ne yakar sudan etkilenmeme olayı benim için sorun değil aslında. kaputu aşan suya şnorkelsiz bir kaç kere girdim sıkıntı olmadı. şimdi şnorkel var hiç sıkıntı olmaz ama motorun güçsüz kalması tüplüler için büyük dezavantaj. o yüzden yaza doğru...
  9. tahadbx

Ynt: 2.5 benzinli 1988 defender lpg dekilometrede ne yakar normal bir değer. bizim buralarda tüp 2,90 tl ve şehiriçi 65-75 kr arası yakıyor :) litre olarak hesaplayınca aynı değerlere yakın

10. tahadbx

Ynt: 2.5 benzinli 1988 defender lpg dekilometrede ne yakar tam olarak nasıl ölçtünüz acaba? ve tüp fiyatı nedir orada?

11. tahadbx

arac telsizi

Ynt: arac telsizi 144-146 mhz arası frekanslar amatör telsizcilere tahsis edilmiştir. siz de amatör telsiz lisansı alarak bu cihazları kullanabilirsiniz. bence en yakın zamanda amatör telsiz sınavına başvurup belgenizi alın. 50 watta kadar çıkış yapan mobil cihazlarla rahatça iletişim...
  12. tahadbx

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor bence çok az :) benim defender bugünki ölçümümle arazi+şehiriçi karışık 68 kuruş yakmış

13. tahadbx

arac telsizi

Ynt: arac telsizi amatör telsizci misiniz?
  14. tahadbx

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender Evet Mehmet Yıldız diye aratırsanız Anadolu Kaplanının fotoğrafı olan profil hemen çıkar :)
  15. tahadbx

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender Mehemet abimizin defenderı....Anadolu Kaplanı

16. tahadbx

Gördüğüm en iyi Defender

Ynt: Gördüğüm en iyi Defender bence dünyadaki en iyi ve en çılgın defender Mehmet Yıldız abimizin defenderıdır. :)
  17. tahadbx

Land Rover Defender'ımın Son Hali

Land rover Defender Sahibi olalı 1 sene oldu nerdeyse. Şekilden şekile giren canavarımın son hali :)
  18. tahadbx

Land rover defender vs subaru xv karşılaştırma

Ynt: Land rover defender vs subaru xv karşılaştırma Şahsen geçtiğimiz haftasonu tüplü defender'ımla şnorkel bile yokken 1 metreyi geçen suda oynadım resmen. Aynısını XV ile yapmayı denemek isterdim doğrusu. :)

19. tahadbx

4 ADET LAND ROVER DİSCO-1 VE DEFENDER UYUMLU 8'' SAC JANT

Ynt: 4 ADET LAND ROVER DİSCO-1 VE DEFENDER UYUMLU 8'' SAC JANT Aracı üstünde de olur :)
  20. tahadbx

4 ADET LAND ROVER DİSCO-1 VE DEFENDER UYUMLU 8'' SAC JANT

Ynt: 4 ADET LAND ROVER DİSCO-1 VE DEFENDER UYUMLU 8'' SAC JANT Fotoğraf var mı acaba?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri