Arama sonuçlarınız

1. tahadbx

Dual Band Mobil Anten Nagoya UT108

Anten dual band. El cihazına bağlamak için almıştım. Fakat mobil cihaz almak için paraya ihtiyacım var. O yüzden satıyorum. Fiyat: 40 TL Sma Female sokettir. Wouxun el cihazlarına direk bağlanabilir. Frequency 144/430Mhz (2M / 70CM) Gain 3.0dbi Max power 20W V.S.W.R . Less 1.5...

2. tahadbx

15A Solar Panel Controller Güneş Şarj Kontrol

Ynt: 15A Solar Panel Controller Güneş Şarj Kontrol V=IxR formülünü ve W=VxI olduğuna göre her iki ürün de işinizi görecektir.
  3. tahadbx

Ynt: 15A Solar Panel Controller Güneş Şarj Kontrol İsterseniz 20 A modeli de şu: [left][color=rgb(0, 0, 0)]20 amper solar charge controller 20 amper güneş enerjisi kontrol cihazı. Bağlayacağınız güneş paneli ile batarya-akü arasındaki kontrolü sağlayan cihazdır. Elektriği panelden ya da...

4. tahadbx

15 amper solar charge controller15 amper güneş enerjisi kontrol cihazı.Bağlayacağınız güneş paneli ile batarya-akü arasındaki kontrolü sağlayan cihazdır. Elektriği panelden ya da aküden almaya karar verir. Ve de aküyü şarj eden ve dolduğunda şarjı kesen cihazdır. Güneş enerjili sistemin olmazsa...
  5. tahadbx

Amatör Telsiz Devir İşlemleri

Ynt: Amatör Telsiz Devir İşlemleri resmi bir işlemi var mı bunun peki?

6. tahadbx

Amatör Telsiz Devir İşlemleri

Merhaba arkadaşlar. Internet üzerinden birinden telsiz almayı düşünüyorum fakat bunun yasal prosedürü nasıl oluyor bilgisi olan var mı?

7. tahadbx

SIFIR WOUXUN KG-UVD1P KUTUSUNDA

Ynt: SIFIR WOUXUN KG-UVD1P KUTUSUNDA anten olayı nasıl? ben biraz yeniyim de paket içeriğinde genelde anten falan yazıyor çoğu modelin açıklamasında internette. bunda öyle bir şey görmedim açıklarsanız sevinirim.
  8. tahadbx

UHF VHF Dual Telsiz Alınacaktır

Ynt: UHF VHF Dual Telsiz Alınacaktır 2 WATT sanırım o model. almışken 5 watt olsun istiyorum. bulamazsam dönecem size tekrar
  9. tahadbx

Sonunda Defender.... Artık benim de var :D

Ynt: Sonunda Defender.... Artık benim de var :D Evet dün itibariyle en son hali: Land Rover Defender 110

10. tahadbx

UHF VHF Dual Telsiz Alınacaktır

UHF VHF Dual telsiz alınacaktır. Elinde olanlar varsa ve mümkünse 200 tl altı olursa mesaj atabilirler.

11. tahadbx

15.000 / 17.000 tl arası defender

Ynt: 15.000 / 17.000 tl arası defender Merhaba. Aracın fotoğrafları daha önceki bir konumda mevcutmuş. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=82463.20 Son halini de fotoğraflayıp eklerim
  12. tahadbx

Ynt: 15.000 / 17.000 tl arası defender Aracın hiçbir yerde ilanı yok henüz. Çünkü satıp satmama konusunda kararsızdım. Bu akşam fotoğraf ve detalı bilgileri koyarım.

13. tahadbx

Ynt: 15.000 / 17.000 tl arası defender Merhaba. Pickup alma isteğimden Defender 110'umu satmayı düşünüyorum. 93 Model LPG+Benzin. Orjinal. Kesinlikle sıkıntısız bir araç. Offroad gezilerine katıldığım, dağlara çıkmaktan çamurlara girmekten korkmadığım bir araç. Fiyat olarak da 16bin düşünüyorum.
  14. tahadbx

1985 Hilux 4 Çeker Sistemi

Merhaba arkadaşlar. Hiluxlarda özellikle 1985 civarı modellerde 4 çeker sistemi nasıl çalışıyor. Şu an defender kullanmaktayım. Benzer mi?
  15. tahadbx

Satılık - 1985 Model Koca Ayak Hilux

Merhabalar. Araç dizel değil mi? Kaç motor ve başka fotolar var mı?

16. tahadbx

G Serisine Geçmek İstiyorum Yardım

Ynt: G Serisine Geçmek İstiyorum Yardım fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?
  17. tahadbx

G Serisine Geçmek İstiyorum Yardım

Merhaba arkadaşlar. Tüplü Defender sahibiyim. Ama G serisine geçmek istiyorum. Mesela şu araç: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-sorunsuz-gd240-1983-model-ic-dosemeler-yeni-motor-yeni-61410457/detay Bu araç alınır mı? Yaklaşık 100km de kaç litre yakar ve...
  18. tahadbx

Satılık Land Cruiser vx80

Ynt: Satılık Land Cruiser vx80 kaç cc motor? bir de yakıt tüketimi nedir acaba?

19. tahadbx

Defender Motor Çeşitleri Hakkında Soru

Merhaba arkadaşlar. Kafam çok karıştı. Defender'da kullanılan motor çeşitleri neler? Benim bildiğim 2,5l 83 beygir dizel ve benzinli var sanırım. Bir de 68 beygir düz dizel var. Turbo olanların hacmi ve gücü ne? (özellikle türkiyede bulunabilecekler)
  20. tahadbx

DEFENDER 110 A KAÇ AMPERLİK AKÜ GEREKİR??

Ynt: DEFENDER 110 A KAÇ AMPERLİK AKÜ GEREKİR?? 93 tüplü defenderıma 105 amper taktım. çok rahatım şu anda. akü iyice zayıflamıştı. gösterge de aşağılara inmişti. şu anda süper. tavsiye ederim. en az 105 :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri