Arama sonuçlarınız

1. tahadbx

Vinç Bağlantıları Yardım Gerekiyor

Ynt: Vinç Bağlantıları Yardım Gerekiyor yarın foto çekip koycam hemen..

2. tahadbx

Vinç Bağlantıları Yardım Gerekiyor

Merhaba arkadaşlar. Aracımdaki (Land Rover Defender 110) vincin kontrol kutusu dağılmış gibi bir şey. Kontrol kutusu vinç motoruna da bağlı değil. Hele akü bağlantısı hiç yok. Vincin markası da CnRYT- CNBYT gibi tuhaf bir şey. 9000lbs. Sizce ne yapmalıyım? Üzerinde uğraşıp aktif hale mi...
  3. tahadbx

Defender Çalışmadı Sebebi Çok İlginç

3 gün hiç dokunmadığım defenderımı dün sabah çalıştırmayı denedim. O sabah soğuklarında çalışan araba bir türlü çalışmıyordu. Kendisi tüplü olduğu için sıcak su ile falan dene demişlerdi. O yüzden öylece bıraktım hem de akü zayıflamıştı. Öylece bıraktım arabayı. Bu sabah deneyim dedim ve yine...

4. tahadbx

ESP ve ASR şart mı??

Ynt: ESP ve ASR şart mı?? Ben duster kullanmadım hiç ama esp başlığını görünce cevap yazasım geldi. :) Eğer hızlı araç kullanıyorsanız esp şart. Şahsen bugün ESP hayatımı kurtardı diyebilirim. 110 km hızla -çiğ yağmış ve donmuş yolda- siste giderken refüjden şeridime çıkan traktörü son anda...
  5. tahadbx

90 lık mı 110 luk mu

Ynt: 90 lık mı 110 luk mu bu tabire hasta oldum. vahşi hayvan beslemek... tam olarak hissettirdiği bu bence de :)

6. tahadbx

defender 110 1992 model arazi vitesi yardım

Ynt: defender 110 1992 model arazi vitesi yardım Merhaba arkadaşlar. Benim de dif lock a aldığımdan sonra normale geçirdiğimde bir süre göstergede ışığı yanık kalıyor. Biraz gidince sönüyor. Bu normal mı?

7. tahadbx

90 lık mı 110 luk mu

Ynt: 90 lık mı 110 luk mu Ben de 90-110 kararsızlığında kalmıştım. Ama bir anda kendimi 110 sahibi olarak buldum. Pişman değilim :)
  8. tahadbx

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor Tüplü 93 model 110 var bende. 62 kr yakıyor şehiriçi. Tüpü ayarlattım ama. Şimdi ne kadar yakıyor hesaplayınca haber vereceğim.
  9. tahadbx

Defender Port Bagaj

Ynt: Defender Port Bagaj Port bagaj ne kadara mal olur? Plakayı port bagaja montaj yaptırmanın sakıncası var mı?

10. tahadbx

defender baklavalı çamurluk sacları

Ynt: defender baklavalı çamurluk sacları ne kadara mal olur saclar sadece? siyah-gri fark ediyor mu?

11. tahadbx

Sonunda Defender.... Artık benim de var :D

Ynt: Sonunda Defender.... Artık benim de var :D teşekkür ederim. teyp taktırdım bugün. usbli ucuz teyplerden. 2 tane de hoparlör. canavar gibi oldu :)
  12. tahadbx

Ynt: Sonunda Defender.... Artık benim de var :D

13. tahadbx

Ynt: Sonunda Defender.... Artık benim de var :D Teşekkür ederim. Artık 55 Plaka. 140binde. Hidrolik direksiyon yok. Yaklaşık 14bin liraya mal oldu-kendi yaptığım masraflarla. Ama daha yapılacak işi çok :) Döşeme+üst bagaj+vinç tamponu düşünüyorum..
  14. tahadbx

Defender Stepne

Merhaba arkadaşlar. Defender'ımı aldığım arkadaş stepneyi çok ses çıkardığı için çıkartmış. Ben hiç takıp denemedim gerçi. Bir de kapıya çok yük biniyor ve sallıyor demişti. Ben de onun yerine stepne koruyucusu boş olarak takmayı düşünüyorum. Stepne bagajda duruyor zaten. Sizce bu mantıklı mı...
  15. tahadbx

Ynt: Sonunda Defender.... Artık benim de var :D 1993 model. Modeli yazmayı unutmuşum :) 110 km/h basıyo hafif rampa aşağı ama çok kafa ütülüyor o hızla. 60-70 çok güzel gidiyor. Süper bir şey icat makina :)

16. tahadbx

Ynt: Sonunda Defender.... Artık benim de var :D Teşekkür ederim tekrar. Arkadaşlar 2,5 benzinli-tüplü. Çok şükür hararet, çalışmama, gibi bir sorunla karşılaşmadım. Arka difransiyel yağ kapağı sanırım sorun var. Biraz yağ akıtmış oradan. En yakın zamanda baktıracağım. Yakıt olarak 0,5-0,6 tl/km...
  17. tahadbx

Ynt: Sonunda Defender.... Artık benim de var :D teşekkür ederim. :) Allah herkese nasip etsin :)
  18. tahadbx

Artık benim de bir Defender'ım var. 2.5 benzinli-tüplü :D http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/383200_10150497415152417_543027416_8821545_287957768_n.jpg

19. tahadbx

110 Dizel Defender Alacağım Yardım Gerek

Ynt: 110 Dizel Defender Alacağım Yardım Gerek MErhaba Alptekin bey. Araç hidrolik direksiyon muydu?
  20. tahadbx

110 Dizel Defender Alacağım Yardım Gerek

Ynt: 110 Dizel Defender Alacağım Yardım Gerek Araç üzerinde çok uğraşılmış. Sanırım bütçemi aşar :D Ama güzel olmuş yani.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri