Arama sonuçlarınız

1. tahadbx

110 Dizel Defender Alacağım Yardım Gerek

Merhaba arkadaşlar. Defender almayı kafaya koydum. Ama yaşadığım yer olarak pek bu araçla ilgili tamir vs imkanım yok. Bu yüzden sorunsuz bir araç almam lazım. Fazla bir şey istemiyorum. Sadece bazı günler şehir için max 5km kullanacağım. Haftasonu pazar günleri de köy yollarında ve çok ağır...

2. tahadbx

Hyundai ix35

Ynt: Hyundai ix35 kalkışlarda yüklenince falan arkadan pati atıyor arada...önden pati attığına pek şahit olmadım. kar yağınca denemek lazım :)
  3. tahadbx

Hyundai ix35

Ynt: Hyundai ix35 merhaba arkadaşlar. bende de beyaz ix35 var. yaklaşık 1 sene oldu aracı alalı. 2.0 dizel versiyonu. öncelikle aracın süspansiyonu çok sert ama bu sayede virajlara falan çok iyi girebiliyorsunuz. örneğin 180 ile makas atıp iki aracın arasına girebilmek için sonuna kadar frene...

4. tahadbx

88 model 2500 dizel defender

Ynt: 88 model 2500 dizel defender sahibindende de vardı bu araç, 17300 tl olması lazım. araç çok temiz görünüyor. parayı ayarlayınca listemde ilk sıralarda :)
  5. tahadbx

DEFENDER 110

Ynt: DEFENDER 110 merhaba. ilanı sahibindende de bulamadım. daha fazla ayrıntı lütfen araçla ilgili. fiyat mesela nedir?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri