Arama sonuçlarınız

1. ccez

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? tamir konususnda balıkesirin bandırma ilcesinde cok guzel ustalar var parça olayını onlar çözüyor bize 25 km uzaklıkta sıkıntı cekmiyoruz:)

2. ccez

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? 10E8228 BALIKESİR ERDEK 1993 FEROZA SERTAÇ ERKESEN vede arkadaşlar bişeyi daha paylaşamadan geçemiycem 20500 nufuslu ufakbi sahil ilçesinde benim aracımla beraber toplam 6 TANE feroza vardır...
  3. ccez

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... cok teşekkürler saolun gercekten diri ve bakımlı araç meraklı gözlerle karşılaşıorum sürekli:):)

4. ccez

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... 30.5x9.5x15 yazıodu yanlış haTırlamıyosam
  5. ccez

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... cok tesekkurler saolun lastıkler asfaltta 60 - 70 km hızdan sonra ses yapmaya baslıyor haliyle ama performans olagan ustu cok memnunum....

6. ccez

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... buda benim ferozam

7. ccez

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

tek taraf bozuldugu zaman dogal olarak güç o tarafa gidiyor bağımsız çalışma prensibine dayalı olarak ve bu sefer diğer sağlam tarafta dönmüyor bi abimizin başına gelmişti...
  8. ccez

federal couraiga mt 30.9.50r15 yazıyo:) cok memnunum gerçekten üstün performans kardada çamurdada harikalar yaratiyor...
  9. ccez

bende aldıgım zaman aracı gösterdiğimde ustaya gözün hararet ibresinde olsun bu aracların radyatörleri capraz gelmesi gerekirken düz geliyor hararet yaptırırsın dedi bişey anlamadım ama gözüm hep hararet ibresinde:):)

10. ccez

egzoz muayenesi

Ynt: egzoz muayenesi kartın degişcek 35 tl okadar cezası flan yok

11. ccez

feroza almayı düşünüyorum...

Ynt: feroza almayı düşünüyorum... resimlerde güzel ama araç başında anlaşılır güzel olup olmadıgı arkadaşında dediği gibi lpg yazılmamış mt lastık aracın hem duruşunu hemde arazi kabiliyetini arttıyor yaşadığınız yerede yakın iyi bir ustanın bakmasından sonra motorunda yürüyeninde şanzımanında...
  12. ccez

manifold çatlaması..

Ynt: manifold çatlaması.. . verdiginiz bilgiler için cok teşekkürler...

13. ccez

manifold çatlaması..

Ynt: manifold çatlaması.. ömer bey bilgiler için teşekkürler son bir soru şanzımanın üstüne başka biyerden yağ sızıntısı olurmu yoksa direk kapaktan deyip contayı alsammı...
  14. ccez

manifold çatlaması..

Ynt: manifold çatlaması.. o dediginiz kapagın vidaları cok gevşek dedi usta hafif tatlı sıkı olması lazım dedi sıktı ama sızıntı geçmedi oda contadandır dedi inş başka bişey değildir derlerya sinek ufaktır mide bulandırır die o misal :) teşekkürler bilgileriniz için....
  15. ccez

manifold çatlaması..

Ynt: manifold çatlaması.. manifoldun motora baglanan kısmında herhangibi yağla temas eden kısmı varmı acaba ben bugun farkeetim görünen kısmın arkasından şansımanın üstüne yag sızıntısı var damlama yapmıs yere gittim kanala inceledim tespitim o şekilde bilgilendirirseniz sevinirim

16. ccez

çeki demiri hakkında

Ynt: çeki demiri hakkında 4 adet civata tutuyo cokta zor olmasa gerek:) makaslardan biraz salmış kaldırınca nasıl durcak die cekmiştim bu resmıde:) şimdilik bir adet resim var telde ama en yakın zamanda dierlerinide ekliycem...
  17. ccez

çeki demiri hakkında

Ynt: çeki demiri hakkında teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için gercekten nivadan inip ferozaya binince sanki traktörden inip son model araca binmiş gibiyim:)
  18. ccez

çeki demiri hakkında

slm arkadaşlar 2 gün önce 93 model bi ferozaya sahip oldum şimdilik ustaların demesi cok diri guzel ve temiz bakılmış olmasıydı ancak kafama takılan çeki demirinin ruhsata işli olmamasıydı kimisi sorun olmaz kimisi ferozaların orjinal aksamı gibi gözuktugu için kimsenin bişey demediğini...

19. ccez

Lada Niva Almak İstiyorum. Tavsiyeleriniz

Ynt: Lada Niva Almak İstiyorum. Tavsiyeleriniz gerçi arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmışlar ama kesinlikle alabildigin en üst model olmalı diştan güzel gözüken ama yürüyeni şanzımanı motoru problemli araçtan uzak durmalı şöyle düşün bu aracı alan adam dag bayır çamur kar için alıyo yani...
  20. ccez

SAMURAİ ARAYANLARIN DİKKATİNE

Ynt: SAMURAİ ARAYANLARIN DİKKATİNE adam tambi dengesiz cıktı lastıkler sıfır mayıs 2010 da takıldı yazmış:) fiyatıda ilk başta 11.000 yazmıştı sonra 10500 yazdı şimdide 11500 yazmış...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri