Arama sonuçlarınız

1. ccez

SAMURAİ ARAYANLARIN DİKKATİNE

slm arkadaşlar http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3500061 aynı araç sahibinden dede vardı şimdi bulamadım ilanı araç adamın anlatmasıyla alakası yok arkadaşlar arazi şanzımanı arızalı vitesler geçmiyo aracın ön şaftı 2 yıl önce sökülmüş 2 yıldan beri kullanılmayan poryo kilitlerini buyuk...

2. ccez

4x2 Nivayı 4x4 hale getirme yardım..

Ynt: 4x2 Nivayı 4x4 hale getirme yardım.. Bence bi git arabaya bi bin eger içine sinerse seversen çıkmacılardan alıcagın şansıman şaft vs..lerle 1000 1500 lirayı geçmez bence eger biniciysen bu işi hobi olarak yapıcaksan alacagın her arabaya illaki masraf yapıcaksın gönül rahatlıyla binersin...
  3. ccez

trans şaft iptali ve iki şanzımanın birleştirilmesi

Ynt: trans şaft iptali ve iki şanzımanın birleştirilmesi diger resim

4. ccez

Ynt: trans şaft iptali ve iki şanzımanın birleştirilmesi arkadaşlar bahsettiğim el yapımı trans şaft...
  5. ccez

Ynt: trans şaft iptali ve iki şanzımanın birleştirilmesi benim lada nivamda trans şaftın yerine tornacıda yaptırdıgım aynı iki şaftı birbirine baglayan miller gibi bi uygulama yapıldı ama bir ve ikinci viteslerdeki vibrasyonu önleyemedik malesef vede bu vibrasyon yuzunden şaft ıstavrozları ön...

6. ccez

lada nivada vites sorunu yardım

Ynt: lada nivada vites sorunu yardım yardımınız için tesekkürler

7. ccez

lada nivada vites sorunu yardım

slm arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtıyim balıkesirde yaşıorum ve bu siteden haberim olur olmaz hemen üye oldum fazla bi tecrübem ve bilgim olmadıgı için sürekli okudum sizin degerli yorumlarınızı uzaktan takip ettim 1 senedir aktif olarak avcılık yapıorum doğa gezileri dag bayır kar çamur...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri