Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: KAYOFF; Kayseri - Erciyes'de Yılın İlk Karlı Gezisi (12 Aralık 2010)
Çok güzel yelere ,çok güzel araçlarla gitmişsiniz resimlerde çok güzel çıkmış,elinize ayağınıza sağlık.
Ynt: Discovery V8 e Snorkel Yapımı
Görüntüsü ve duruşu çok güzel kibar olmuş.tTakılı bulunan tavan direğiylede aynı kalınlığı yakın en azından görüş alanınıda kapatmıyor.
İyi günlerde bol sulu ve çamurlu kullanmak nasib olsun.
Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?
Hoşbulduk,aranıza katıldığım için çok mutluyum ,en kısa zamanda tanışmak isterim.
Görüşmek dileğiyle.
Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?
Bende, onbeş gün oluyor 2004 model 2000 TD4 Freelander aldım.
Şimdilik herhangi bir şikayetim yok araç çok güzel araç zaten gezenbilirden Hasan arkadaşımızın aracı anlatmama gerek yok sanırım.
Ynt: Gezenbilir Kocaeli Grubu
Adı Soyadı :A.Kadir ZAİMOĞLU
Doğum Yeri - Yılı : ANTAKYA / 1967
Oturduğu Yer:MERKEZ
Meslek: Sağlık Memuru...
Ynt: Su'daki Yansımalar
Bu bölümü yeni keşfettim ,çok hoşuma gitti.
Bende burda resimlerimi paylaşabilirim.
İlk resmimi yayınlıyorum.Bu resim biryerden alıntı deyil bizzat kendi çektiğim resimdir.
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; İskenderun Madenli Çamurda Dans (20 Aralık 2010)
Herkese merhaba,
Ben İzmit'te oturuyorum ama annem Antakya'lı ve ben Antakya doğumluyum.Senede bir kere gelebiliyorum Antakya'ya bu sene gelirsem sizlerle tanışmak isterim...
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
4x4 Aracımı yeni aldım çok gelmek isterim böyle bir organizasyona ama iş icabı katılamıyorum,inşallah başka etkinliklerede buluşuruz.
Çok güzel ve keyifli olacağını...