Arama sonuçlarınız

1. AKAZ41

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Aramıza hoşgeldiniz.

2. AKAZ41

Freelander'ıma Nihayet Kavuştum

Ynt: Freelander'ıma Nihayet Kavuştum Pazar günü şunu oğrendik Frelander kışlık lastik olmasada zor koşulda bile yolda bırakmaz.
  3. AKAZ41

İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım

Ynt: İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım Kuzu Yayla

4. AKAZ41

Ynt: Freelander'ıma Nihayet Kavuştum Araca hafta arasında dört adet BRISTON DUELER 215 65 16 H/P SPORT lastik takıldı,bu lastiklerle Kartepe Kuzu Yaylaya çıktı.
  5. AKAZ41

Ynt: Freelander'ıma Nihayet Kavuştum Kuzu Yaylasında bir hafta sonu

6. AKAZ41

Lezzet Durakları

Ynt: Lezzet Durakları takip

7. AKAZ41

Pratik Uygulamalar

Ynt: Pratik Uygulamalar Çok pratik olmuş
  8. AKAZ41

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Okullar 28 ocak cuma günü kapanıyor.Tarih belirler duyururuz katılmak isteyen arkadaşlar olabilir tabiki.
  9. AKAZ41

Satılık veya Takaslı Full CJ5

Ynt: Satılık veya Takaslı Full CJ5 Alanada satanada hayırlı olsun.

10. AKAZ41

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Bizler hazırız, tarih belirleyelim. 6 şubat, yada 13 şubat ne dersiniz?

11. AKAZ41

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Hotmaile kaydettim sizi, 0532 7165675 ,gelirseniz bu numara benim 24 saat açık arayabilisiniz.
  12. AKAZ41

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Sizde buyrun gelin kıskanmayın ;D çünkü bize çok yakın olduğu halde benim işlerim nedeniyle her hafta çıkamıyoruz. Gelemesseniz enazından şubatta gelince tanışalım.

13. AKAZ41

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? İki gündür kullanıyorum,ses olayı bitti,ıslak zemindede yol tutuşu güzel pazar günü kartepeye çıkmayı düşünüyorum birde orda bakacağım.
  14. AKAZ41

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?
  15. AKAZ41

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Teşekkür ederim,geleceğim zaman ben sizinle irtibata geçerim ozaman.

16. AKAZ41

Ynt: Freelander'ıma Nihayet Kavuştum Mazot enjektörlerinin tanesi 170 + kdv.
  17. AKAZ41

Ynt: Freelander'ıma Nihayet Kavuştum Teşekkür ederim ilginize.
  18. AKAZ41

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Sizin servis istanbul da nerede.Önümüzdeki hafta getirmeyi düşünürüm işlerimi ayarlayabilirsem.

19. AKAZ41

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Almış olduğunuz lastikler dört mevsimmi şu anda ve hangi modelini aldınız.Ben en çok asfaltta kullanacağım önemli olan ses yapmaması.
  20. AKAZ41

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Rıdvan bey iyi günler sorum olacak gene,lastikleri istanbuldan hangi bayiden aldınız? Birde geçen hafta matoz enjektörlerini deyiştirdim mazot pompası mazot sızdırıyordu tamir takımıyla tamir yaptılar,bu sferde araç...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri