Arama sonuçlarınız

1. AKAZ41

Freelander'ıma Nihayet Kavuştum

Ynt: Freelander'ıma Nihayet Kavuştum Arabaya aldığımdan itibaren geçen hafta mazot enjektörleri deyişti,pompa mazot sızdırıyordu tamir takımı deyişti. Bu bakımlar olunca aracın yaktığı yakıt fazlalaştı neden olabilri bir fikri olan arkadaşımız varmı,

2. AKAZ41

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Hoş geldiniz.
  3. AKAZ41

Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Rıdvan bey ilginize teşekkür ederim,araca baktırdım lastikler nekadar balans olsada lastiklerin kendisi eski diye lastikle alakalı dediler.Lastikleri yeni alacağım ondan sonra devam ederse gene sizinle irtibata geçerim...

4. AKAZ41

1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep) Çok güzel,ne denir bilmemkii.
  5. AKAZ41

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Evet gideceğiz sabah saat: 08.00 gb gelirim almaya.

6. AKAZ41

Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ? Yarın anıl otoya getiriyorum orda baktıracağım,birde ikitene enjektör bozulmuş mazotu yakmadan atıyor onları tamir takımıyla deyişim yapacaklar.balans şikayetimide söyleyeceğim bakalım ne diyecekler.

7. AKAZ41

Satılık Defender Arayanlar Buraya

Ynt: Satılık Defender Arayanlar Buraya Resimlerde bile çok güzel çıkmış,nede olsa LAND ROVER DEFENDERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ;D ;D ;D ;D ;D
  8. AKAZ41

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
  9. AKAZ41

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Benim isim silinmiş ben listeye yazıyorum kendimi.

10. AKAZ41

% 100 Ojinal 1994 Defender

Ynt: % 100 Ojinal 1994 Defender Dzel olsa dededen toruna miras bile kalır.

11. AKAZ41

Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın

Ynt: Motokaravanımın Yapım Aşamaları; Isuzu M23 Motokaravan - Celal Yalçın Çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık.Kazasız belalsız iyi günlerde gezmek nasibolsun.
  12. AKAZ41

Şile'de Deneme Sürüşü

Ynt: Şile'de Deneme Sürüşü Hayırlı olsun, kazasız belasız bol çamurlu günler.

13. AKAZ41

arazi aracımı aldım. tercihim NİVA oldu.

Ynt: arazi aracımı aldım. tercihim NİVA oldu. Hayırlı olsun.
  14. AKAZ41

Niva Aksesuar & Modifiye

Ynt: Niva Aksesuar & Modifiye GÜzel araç,kazasız belasız bol çamurlu binmek nasibolsun.
  15. AKAZ41

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' :D :D :D

16. AKAZ41

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Yeni Yıl ; tüm aileye mutluluk huzur ve sağlık getirsin.
  17. AKAZ41

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Yılbaşı için bile süslense genede yakışıyor,nede olsa LAND ROVER ismi yeter.
  18. AKAZ41

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster DÜşündüğümden daha çok performası var geldi bana.

19. AKAZ41

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Kolay gelsin,zor fakat çok zevkli bir iştir.
  20. AKAZ41

aracınızın üretildiği fabrika

Ynt: aracınızın üretildiği fabrika Land Rover araçlar içinde böyle bir site varmıdır?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri