Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya)
Ahmet bey merhaba, Binali beyin aracındaki gb benim aracın üstündede tırnak yok,çadırlı bagaj istersek nasıl emniyetli tutturulur.
Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?
Rıdvan bey iyi kşamlar,benim araçta iki gündür bir balans problemi çıktı yalnız balans derken lastiklerle alakalı deyil kesinlikle,İzmit te bir ustaya gösterdim ön takımdaki takozla alakılı olabilir dedi takoz deyilse aks...
Ynt: Freelander'ıma Nihayet Kavuştum
Bende kıyamadığım için az çamurlu yerlerde geziyorum zaten ;D,ama Serhat abimiz takmış kafaya iyice çamurlatmak istiyor aracı bana :D :D :D :D
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Resimler tabiyat ve araçlar hepsi çok güzel,tabiki pişmanız gelemedik diye.
Abi izmitte dün bukadarını bulduk tek başına,sen daha iyi yerleri biliyorsun gideriz.Az çamurla halle idare edelim şimdilik.
Bildiğim kadarıyla,makyaj farkı haricinde, bazı modelleri düz yani td olmayan motor farkı var diye biliyorum.zaten se hse model olara aksesuar farkı mevcut.