Arama sonuçlarınız

1. V

2009 Outlander Dizel 4x4

2009 4x4 dizel outlander almak istiyorum , konuyu buraya yazıyorum çünkü outlader kısmında yazan çizen pek yok.siz mıtsubıshı kullanıcıları konu hakkında ve bilgi verebilirmisiniz.servis yedekparça yakıt arazi performansı vs.araç 81000km de hatasız fiyat 69000tl .ikinci eli yok deniliyor.yılda...

2. V

2008 Gold Ve Silver Farkı Nedir

ikiside 1,5 motor ancak donanım farkları nedir otomatik 1,5 lerin yakıt tüketimi nedir.
  3. V

2009 1.9 Ddis Almak Üzereyim Nelere Baktırmamız Gerek Acaba.

bu aracı alırken nelere dikkat etmeliyiz.araç 105 00km 2009 model yakında servis var servisler düzgün bir expertiz yaparlarmı acaba?teşekkürler.

4. V

conta değişimi ACİL

2000 1.8 hse LPG Lİ aracıma conta tamirini harfiyen yaptırdım.tamirden sonra bir iki defa hararet sorunu yaptı.sonra enis ustanın deddiklerini yaptık hararet sorunu çözüldü. sonrada bir iki defa su eksiltti.iyi güzel di bugun 100km yol yaptım hararet filan yok akşam baktımki suya yağ karışmış en...
  5. V

Terios - 2008 Gold Hakkında Görüşleriniz

2008 gold almayı düşünüyorum araç hakkındaki yorumlarınız ne olur.bildiğim kadarı ile bu araçlar artık türkiye ye gelmeyecekmiş ve bu nedenle servis ve yedek parça hususunda sıkıntı yaşayabilirmiyim.daha önce 2006 sx kullandım dar ve bagajının küçük olması nedeni ile sattım. genel olarak çok...

6. V

2008 gold

2008 gold almayı düşünüyorum araç hakkındaki yorumlarınız ne olur.bildiğim kadarı ile bu araçlar artık türkiye ye gelmeyecekmiş ve bu nedenle servis ve yedek parça hususunda sıkıntı yaşayabilirmiyim.daha önce 2006 sx kullandım dar ve bagajının küçük olması nedeni ile sattım. genel olarak çok...

7. V

SATILIK LAND ROVER 1.8 HSE PRİNS LPG Lİ

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-ekonomik-saglam-kazasiz-bakimli-orijinal-4x4-74551054/detay/
  8. V

satılık LAND ROVER FREELANDER1.8 HSE PRİNS LPG Lİ

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-ekonomik-saglam-kazasiz-bakimli-orijinal-4x4-74551054/detay/
  9. V

su eksiltme

2000 model 1.8 hse lpgli aracımın conta tamirinden sonra su eksilmesinin önüne geçemedik halen su eksiltiyor .bir yerden kaçakta bulamadık.termostat fan müşürü de yenilendi.eğer klimayı açmazsak fan çok geç açıyor.hararet yapıyor az da olsa yağ eksilmede var.fan 106 da açıyor termostat 88lik...

10. V

Dacia - Duster Fiyatları

sözkonusu aracı uzun zamandır takip etmekteyim.ihtiyaçları karşıladığını ve servisinin heryerde bulunabilmesi açısından avantajlı olduğunu düşünüyorum.kastamonu bayisinden 2012 model 110hp deri koltuk hariç full olan bir araç için fiyat aldım ama bana liste fiyatlarından pek aşağıda değil gibi...

11. V

suzukı 1,9 ddis?

2007 model 127000 de suzukı grand vıtara 1.9 ddis bir araç ile 2000 model 1,8 hse140000kmde lpg li frelanderimi takas etmeyi düşünüyorum ancak sıfır dacıa duster4x4 de beni düşündürüyor.grand vitaranın motor ömrü kronik sorunları nelerdir?alırken vitaranın nelerine dikkat etmek gerek .benim...
  12. V

suzukı 1,9 ddis

2007 model 127000 de suzukı grand vıtara 1.9 ddis bir araç ile frelanderimi takas etmeyi düşünüyorum ancak sıfır dacıa duster4x4 de beni düşündürüyor.grand vitaranın motor ömrü kronik sorunları nelerdir?alırken vitaranın nelerine dikkat etmek gerek .benim alacağım vitaranın arka bagaj kapağı...

13. V

teknik destek

1,8 2000 freelanderimin kış sonrası tüm bakımlarını yaptırdım.z rotlar rotiller viraj denge lastikleri şaftın askı bilyaları ıstavroz yağı suyu hepsi tamam.ancak arka sağ tekerlek civarından kalkış ve dönüşlerde geri gidişlerde bir çat sesi geliyor. ustamız akıslere amortisörlere kampanalara...
  14. V

ön z rotları değiştirdik ama ses kesilmedi???

bugün aracımın yağlarını suyunu kontrol ettirdim ikisine de ustam yarım litre ilave etti 3000km önce yağı değiştirmiştik filitre değişmemişti.sonra önden gelen tokurtunun kaynağı olarak ustam z rot lar değişecek dedi bende getirttirdim ama yan sanayi(ön çifti 38,00tl orijinali 150,00tl )malzeme...
  15. V

devir saati bir süre takılı kaldı??

geçtiğimiz günlerde sulu kar nedeni ile aracımı kaydırdım .kaydığım yerden çıkmaya çalışırken aracın gazı sanki takılı kalır gibi oldu yani ayağımı gazdan çektiğimde bir süre daha devirsaati yüksekte durdu ve sonra yavaş yavaş düştü.yine çıkmaya çalışırken bir iki defa geri vitesten attı.sonuçta...

16. V

freelandere zincir nasıl takılır?

bugün arkadaşlarımızdan biri pajeroya zincir taktım dedi mağlum buralarda kar iz kayboldu arkadaşda arcının arkasına yaptığı bir aparat ile kendi yolunu köyde kendi açmış ancak zincir takarak .sordum arkalara taktım dedi....fakat freelander sürekli 4x4 nereye zincir vurmak gerekiyor??? ::)
  17. V

arka 5. kapı kapı fitili temini BAGAJ TAVANI ISLANDI ?

selamlar 2000 frelander 1,8 hse arka kapı fitili nereden bulabilirim fiyat nerelerde birde tavandaki suyun taliyesini sağlıyan arka kapı fitilinin tavan düzlemi üzerine takılan bir parça var(İSMİNİ BİLMİYORUM) asıl suyu sızdıran o galiba .iç kısımındaki lastikli kısım suyu yanlara dağıtmıyor...
  18. V

Free Lander ile Hyundai Santa Fee Takaslanır mı?

selamlar 2000 1.8hse prins lpgli 134 000de tüm bakımları yapılmış freelanderim var aracımı 2003 160000de hatasız otomatik santa fee ile takaslamayı düşünüyorum. santa fee otomatik hantal bir araç gibi geldi bana 113hp 17sn hızlanma var galibi.turbo intercolorlu araca göre çok hantal.ancak...

19. V

eğim iniş kontrolu

selamlar 2000 1,8 hse sahibiyim eğim iniş kontrol sistemi yokuş kalkışlarda da kullanılabiliyormu?sadece inişlerdemi işe yarıyor.
  20. V

2000 1.8 HSE FREELANDER DİREKSİYON FREN SORUNU

selamlar ben de 2000model 1,8 hse freelander alarak aranıza katıldım .forumlardan pekçok şey öğreniyorum fakat yeni aracımla ilgili bir sorunum var direksiyon tam veya tama yakın turlarda dönüş esnasında çok sertleşiyor ve sanki araç fren yapıyor gibi oluyor kasılıyor...aracımın her yerini...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri